Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor eu nam rabdarea ceea sal invat pina la batrinete, of al meu no fost niciodata romantic, si nu cred co sal apuce vreodata.
Asa ca ii spun direct si la obiect, sau nu pimesc nimic.
Da clipu mio placut.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Silvia,si eu as vrea sa incerc cartofii cu pricina,bine ca ai zis ce si cum.Multumesc.

Ca tot merge vorba despre romantism,incerc sa va povestesc o povestioara din cartea mea preferata"supa de pui pentru suflet".

In ziua de 14 februarie,ziua indragostitilor,o batrina statea singurica la fereastra si urmarea cum vin copiii de la scoala.
Si era cam trista,fiindca de curind ramasese singura(ii decedase sotul).
La un moment dat,vede masina de la florarie oprita la vecina sa,si baiatul cu o cutie mare si lunga batea la usa.Dupa cum nimeni nu a deschis,baiatu a venit la batrina noastra si a rugat-o sa pastreze ea coletul,pina se intoarce vecina sa.
Batrina a pus cutia pe masa,si se gindea: oare cine ar putea trimite flori vecinei mele??? ian macar sa le vad???
Cind a deschis cutia,erau niste trandafiri galbeni superbi(exact din astia in fiecare sf,Valentine,batrina primea de la sotul sau) si atunci batrina si-a adus aminte de clipele petrecute cu sotul ei,si a luat trandafirii,a dansat un valls,i-a pus in vaza,,,pina s-a obosit si a adormit in leaganul sau de la fereastra.
A fost trezita de ciocanitul in usa,cind a vazut ce este vecina,nu mai stia ce sa faca cu florile,nu mai reusea sa le puna la loc in cutie.
A deschis usa si a vrut sa inceapa cu scuzele,...cind vecina a vazut florile in vaza,s-a bucurat si a zis:
O tu deja le-ai pus in vaza,dar biletelul l-ai gasit?
In cutie era si si un bilet de la Tom(sotul batrinei noastre) scris de mina lui si ii spune cit de mult o iubeste( a iubit-o) si sa nu fie trista.
Atunci vecina i-a explicat,ca Tom a facut un contract cu floraria,ca dupa moartea sa,ei sa-i aduca sotiei florile ei preferate.Dar a dat adresa vecinei,ca sotia sa nu se sperie la inceput.

Nu sunt mare povestitor,dar mie mi-a placut acea povestire,si am vrut s-o stiti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, foarte frumoasa povestea, asta da romantism!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alina si mie mi-a placut povestea,foarte nostalgica si in acelas timp romantica.
La noi sotul e mai romantic ,el imi mai lasa cite o felicitare dimineata s-a imi vine cu flori acasa .
Stiu ca ai luat permisul ,cite intrebari are testul si daca stii de unde pot lua niste teste sa practic ?eu tot nu am curaj sa ma duc sa-l dau examenul desi stiu ca n-or sa-mi ia capul daca nu-l trec :-)

sa aveti o noapte/zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Davina,eu am invatat dintr-o carte ,pare-mise "Nas dom Atlanta". Poate este si la voi asa ceva doar ca sa scrie California?
Dar mai precis,voi incerca sa sun o prietena care sta in California,Sacramento si o voi intreba pe ea,de unde a invatat.
Dar ai intrebat acolo la voi la DMV,ei trebuie sa aiba ceva,si sunt sigura ca si in rusa au.Caci sunt multi emigranti rusi.
Sa stii ca pentru mine examenul oral a fost "floare la ureche" pe linga ceea ce trebuie sa dau acuma si nu ma hotarasc nici cum

La inceput dai un test la calculator,cu semnele de circulatie.E usor sa raspunzi daca le inveti mai ales daca cunosti engleza(caci erau in engleza semnele).Ai voie sa faci 5 greseli.

Apoi iti da o mapa cu intrebari,si raspunsurile le alegi din mai multe.Asta a fost in rusa.
Daca te pricepi cit de cit la reguli din practica,poti nimeri intrebarile corecte ,iti dai seama singur cam cum e mai corect.
(in orce caz eu cam asa am dat examenul,caci m-am dus de proba fiindca avea sotul liber in ziua aceea.Acasa eu citisem ,dar nu am reusit sa le invat bine,bine.) Si am avut cite 5 greseli la fiecare test,deci am trecut "ca prin urechile acului"
Acuma cit merg cu sotul alaturi,tot ma mai uit la semne,sa le stiu mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alina multumesc mult de raspuns.Eu carte am in engl. doar vroiam sa stiu cum se face examinarea in scris ,dupa cum ai lamurit parca nu suna greu.Mai recitesc inca o data cartea si ma inscriu si eu la examen.Tu cum stai cu practica ? copii cu cine ii lasi ?ca eu sincer nu stiu ce-o sa fac ca nu se da voie cu copilul in spatele masinii aici.
Buna dimineata fetelor de peste ocean,si noapte buna la americance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata, fetelor
De fapt e deja pranzul acus. Ei fie si asa
Alina, succes la examene. Ah, ce imi doream si eu sot romantic. Dar am avut si prieteni romantici, dar cu alte defecte, asa ca l-am preferat pe al meu sot asa cum e, desi tot mai sper sa il pot schimba nitel. Totusi nu cred ca o sa ajung la felicitari lasate pe masa, dar macar putin-putin mai romantic as vrea

fetelor, m-am cutremurat, cand am citit la generale, ca sotul lui diplocodus, care a scris aici zilele trecute, a murit.. ce nedreapta e viata uneori..
Si atunci ma gandesc si multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce am.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Buna dimineata, si noapte buna la fetele ce pleaca la culcare.
De citeva zile mam facut si io gospodina, ce mai ajung acasa si ma apuc de gatit, ca mamica nu are timp da brabatu tre sa pape, deci aseara am facut o friptuica din muchi de pucelus cu mamaliguta si brinza de oi, si ce folos ca o aparut al meu acasa si o zis cai ziua de nastere la un mos deal lui, si am plecat in colo, nici na gustat ce bunatate am facut eu acolo.
Acum azi am bostanei, dati idee ce se poate de facut in afara de prajiti.
O zi buna la toata lumea.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, mmm, ce gustos suna mincarica ta, pacat ca n-ati mincat din ea, dar nici la zi de nastere nu-i rau. Din dovlecei poti face "ikra", sau poti face dovlecei umpluti, daca ai timp sa te porai cu ei, sau musaca de dovlecei. Daca vrei amanunte, pot sa-ti dau.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Diana, mmm, ce gustos suna mincarica ta, pacat ca n-ati mincat din ea, dar nici la zi de nastere nu-i rau. Din dovlecei poti face "ikra", sau poti face dovlecei umpluti, daca ai timp sa te porai cu ei, sau musaca de dovlecei. Daca vrei amanunte, pot sa-ti dau.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Cum nu vreau, baga tot si eu aleg ce mii mai la indemina.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput