Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Davina

Salutare dupa un we lung..

Diana mie imi plac unele bucate din bucataria asiatica,poate incerci vre-un restaurant ceva.Am citit despre alge ca sunt bogate in minerale si fibre.

Noi ieri am fost la Disneyland si am serbat aniversarea casatoriei.Deanna seara cind sa plecam plingea ca nu vrea acasa si azi dimineata s-a imbracat in rochie si astepta la usa sa mergem iarasi.

poze

Alina o sa incerc neaparat, dar nu stiu cind ca acum nu prea nii a duce pe la restaurante, avem alte prioritati.
Felicitari cu anivesarea casatoriei, sa fiti fericiti multi ani impreuna.
Da si eu sa fi fost in locul Deannei stateam de dimineata la usa sa merg la Disney.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Sa va zic si eu, noi avem un an jumate de la casatoie, noi am facuto pe cea civila pe 12noiembrie, ia cea relijioasa pe 13noiembrie, deci cind ajungem ne orientam cind e simbata, si sabantuim doua zile.
Iar cit priveste cadourile, eu in 10ani de cind ne cunoastem mai de apoape am invatat ca daca nui zici sotului concret ce vrai, el se face ca nu stie, ca uita s.a.m.d.
Deci "naglasti vtaroe sciastie".

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Buna gagici
Eu nu prea am timp azi....cred ca a inceput si la mine munca la birou...asa ca am intrat sa ma laud ca am facut reteta de cartofi suedezi sau elvetieni sau cum or fi ca nu mai tin minte si au iesit bestiali.
Singurul amanunt important...incercati sa gasiti o tava mai mica decat cea obisnuita de la cuptor sau macar sa fie toata suprafata acoperita de cartofi pentru ca smantana se cam arde pe margini daca nu sunt cartofi (desi am cuptor destul de ok la aragaz care isi regleaza singur temperatura)si eu a trebuit sa mai adaog cam 200ml (o cana) de apa ca altfel nu i-ar fi razbatut cu coptul. Sper ca ati priceput!

Si acum din ce am mai spicuit....Felicitari Alina pentru aniversare...la cat mai multe!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Silvia, pai scrie si tu reteta exacta a cartofilor, poate facem si noi bunaciunea.

Diana, si al meu e tot asa, tre sa-i spui direct ce vrei, altfel nu se prinde.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... numai ca e si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Natalia, cred ca reteta e din linkul dat ieri de Diana. Parca acolo era ceva cu cartofi nu stiu de care.
Diana, pai nu ati vazut ce se mai pricepe si al meu sot( i-am bagat sub nas foita cu ce vreau exact si de unde vreau si degeaba). Dar eu tot incerc poate il invat pana la batranete sa faca si surprize, ca mie tare imi plac

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Lilia, merci, eu ieri am dat sa deschid linkul, dar nusce nu mergea in acel moment, asa ca am renuntat, iar pe urma am uitat de el. O sa ma mai uit azi o data.

Ce te plingi mataluta de sot, n-ai primit odata un cadou pe care ti-l doreai: tigai?

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

L-am primit, dar nu de Craciun cand il asteptam si nu asa ca o surpriza cum i-am sugerat. Pana la urma, tot impins de la spate mi le-a luat. dar eu vreau surprizeee si romantism...

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Vrabia malai viseaza..

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

ei, asa ca sa il laud: anul trecut mi-a adus florile de ziua mea cu o zi inainte, cand stia ca nu ma astept( asta ca eu mereu i-am zis ca de ziua mea si de 8 martie stiu ca o sa imi dea flori asa ca nu ma suprinde tare).
Deci asa cum am zis: pana la batranete, poate cine stie

Mergi la inceput

Daca tot sintem in tema, uitati un www.iqads.ro/play_clipul_publicitar_668_/bergenbier_cainele.html" target="_blank">clip publicitar care pe mine m-a amuzat teribil.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput