alt prag...40

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Marimar,multumesc pentru aprecieri!
Sa sti ca asta e problema; ca nu ma simt de 40, ma port tinereste si hot cum ai spus tu, nu imi arat varsta (desi acum mai toate aratam cu vreo 5-10 ani mai tinere); e adevarat, 40 din zilele noastre nu mai sunt cum erau pe vremea parintilor; acum la 40 faci copii, te duci la facultate, iti schimbi cariera, etc.; dar totusi, sunt 40! Nu asta ma sperie, ci ce va fi de acum incolo!
Lemoni, nu pot decat sa-ti urez distractie placuta, sa fi sanatoasa si fericita impreuna cu cei dragi ai tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Gabi, ai dreptate. pe vremea lui Balzac era altfel!!!

chiar ma simt bine cu cei 40 de ani impliniti si nu ma sperie ce va fi de aici incolo, deoarece am o viata linistita, echilibrata si implinita!!!!

ba uneori ma gindesc ca abia astept sa am nepoti si ma rog la Dumnezeu sa imi dea sanatate ca sa pot sa o ajut pe fiica-mea cind o avea copii.

asa simt si gindesc eu!!!

so, sa fim sanatoase si iubite si sa ne bucuram de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, pragul nasol va fi ala de 60. Sau ala de 70?
Pana atunci sa avem suficienta sanatate, energie si spor la distractii:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Mai am un an si vreo doua luni pana schimb si eu prefixul. nu ma sperie in mod deosebit aceasta varsta de 40 de ani.Ceea ce ma sperie este ca trec anii extrem de repede.Nu stiu cum percepeti voi treaba asta, dar de cand l-am nascut pe Rares( 2003) trece saptamana, luna...anul cu o iuteala ce ma depaseste.
Nu inteleg. Uneori imi propun sa fac in asa fel incat sa "trag de timp".Sa nu astept sa vina mai repede seara sau o zi anume. Incerc sa dorm din ce in ce mai putin sa profit cat mai mult de cele doar 24 de ore din zi.

In rest sunt bine!:)

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Si eu mai am un an si cateva luni pana implinesc 40 ani, dar sincera sa fiu nu ma simt de 38 si ceva cati am acum. Poate pentru ca fiica-mea are 9 ani si ma simt si mama si prietena ei, poate pentru ca ,la servici, am majoritatea colegilor tineri, nu stiu, dar mi-e bine cu varsta care o am. Daca ma gandesc la cifra 4, parca simt ceva, o parere de rau ca au trecut anii mult prea repede, ca am avut o tinerete cu necazuri si n-am apucat sa traiesc acei ani asa cum ar fi trebuit. Dar niciodata nu-i timpul trecut. Poate fi de la 40 incolo ce n-a fost la 20 sau 30 ani.
Imi pare rau ca trece timpul prea repede, ca acum inecepe saptamana, acum se sfarseste, acum este vara si imediat parca urmeaza Craciunul, ca acum incepe anul scolar si tot acum se sfarseste.
Sper doar sa fiu sanatoasa si sa-mi fie bine cu anii pe care-i voi implini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu mai am doar 3 ani pana la "pragul de 40" ,dar nu ma simt,cand imi amintesc ce urmeaza ... raman cam masca
E drept ca-s la fel la kg ca-n liceu,am cateva fire albe,dar nu le-am vopsit si evident ceva ridusoare p-acolo,da' cine mai are timp sa se gandeasca la ele cu doua servicii si cu strumfa de un an jumate?
Nici pragul de 30 n-am avut timp sa-l simt,ca eram in plina sesiune Normal ca regret varsta de 20 ,da sa am mintea de-acum.Si sa fi fost libertatea de-acum ....
Si eu as mai vrea un bebe,peste vreun an ,doi. Ce sa fac daca prima a venit cam tarziu? Intai n-am avut timp si conditii,apoi n-a mai vrut ea sa vina.Acum ,mai bine mai tarziu decat niciodata.Ce mai conteaza ca-i primprejurul pragului Si pe mami a facut-o bunica la 42 de ani,doar ca mami era cea mai mica din cei 6 frati si bunica era nascuta pe la 1900 ... daca ea a putut (si a trait 80 si de ani) atunci pot si io

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hai ca scriu off topic acum, dar am o maaaaare nelamurire: am mai vazut o data si mi-a ramas gandul, acum ca am dat iar de tine Monica, am si eu o intrebare: e scris cumva gresit la tine opt mii, de fapt aproape noua mii de mesaje, si asta in doi ani si cateva luni? Sincer m-ai dat pe spate cu chestia asta; mie imi iese ca tu scrii in medie 300 si ceva de mesaje pe luna? E posibil asa ceva? daca da, ar trebui sa primesti un premiu, ceva pentru perseverenta! Sau chiar e o eroare de calculator, pentru ca practic mi se pare imposibil!
Poate ma lamuresti si pemine, sti cum se spune, sa nu raman !
Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu e eroare si nici premiu nu vreau,ca as prefera sa mi le stearga decat sa tot sara asa in ochi si sa se ia una-alta de mine (stiu ca erai doar curioasa).Dar 99,9% sunt scrise la Spiridusii de ian-feb 2006 unde mi-am facut o multime de prietene din toata tzara si lumea si f.mult am scris cand eram gravi in ultima luna si in primele 3 luni dupa ce am nascut - ca atat am stat acasa.Atunci f.multe stateam la povesti noaptea pana pe la 2 pe net neavand somn.Eram un subiect f.activ,ziua un capitol,noaptea alt capitol (erau de 10 pagini capitolul atunci).
Dar lucrez contabilitate si la serviciu si acasa la inca o firma (la asta am lucrat si cat am stat acasa),deci sunt mai tot timpul la PC,asa ca lucrand mai bag un ochi,mai scriu un mesaj ... Asta e explicatia si e foarte simpla.Plus ca imi si place sa scriu,o fac repede si usor.Pupici
P.S. Media e 10-12 mesaje pe zi si daca stau zilnic mai mult de 10 h la PC ,chiar nu-i mult deloc

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE SI MUUUULTE FOTOGRAFII
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Hai Monica, ca esti din acelasi an cu mine, , da-i bice la bebe 2 ca sa-mi fac si eu curaj cu bebe 3.......la virsta ma refer

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Marimar, spor la bb3!!!! Tot nu te-ai decis inca?:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput