Tabara Navodari

http://www.ziare.ro/articol.php?id=1183985146
fiica-mea ar trebui sa mearga in tabara la Navodari si ne-am tot uitat la tv zilele astea si ne-a ingrozit ce am vazut.....sa-mi trimit copilul sa se simta bine si sa-mi vina bolnav acasa nu prea imi suride ideea....
nu am inteles pina la urma daca au inchis tabara sau nu...
ati urmarit subiectul?? ce parere aveti????
Raspunsuri

mama lia spune:
http://www.realitatea.net/74403_Copiii-din-tabara-Navodari--internati-cu-toxiinfectie-alimentara-.html

roxanaz spune:
din cate am inteles totusi aseara tabara este inchisa. nu am mai urmarit subiectul....dar oricum se impune inchiderea ei pana se pun lucrurile la punct pe acolo.
imi pare rau de tabara fetitei tale...poate reusiti sa gasiti alta varianta.
Roxana

mama lia spune:
tabara asta este gratuita pentru fata mea, deoarece a avut cea mai mare medie dintre copiii de clasa a saptea de la ea din scoala. am dat doar 50 RONi pentru transport....asa ca nu de bani imi pare rau....dar pur si simplu nu stiu daca sa o mai las sau nu....copilul nu ar mai vrea....

ina78 spune:
Am inteles ca tabara este inchisa pentru 3 zile - timp in care se cauta o solutie.
Se pare ca se vrea inchiderea taberei. In urma cu putin timp pe forum vorbeam cu cineva de tabara si nu o recomandam, uite ca se confirma banuielile mele.
Dupa cite stiu (din ... zona) tabara se vrea a fii vinduta. Fiind foarte mare, deci o investitie foarte mare e greu de gasit un cumparator, care sa dea pretul real... asa ca ... de ce n-ar las-o sa se degradeze ca sa o poata vinde mai ieftin... sau in stare de faliment...?!?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Rufus spune:
Ioana a mers imediat dupa scoala intr-o tabara la Sovata. Dupa doua zile, jumatate din copii erau in spital, un sfert se simteau rau, iar un sfert nu aveau nimic (Ioana era printre astia). Dar tabara s-a terminat, am mers si am luat-o. Era misto acolo, trebuiau sa faca catarari cu coarda, expeditii, rafting...
Tot ce au facut a fost sa stea pe buda.
Cred totusi ca, daca tabara de la Navodari e deschisa, nu mai sunt pericole. Eu l-as trimite pe copil.
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007

ilenutza spune:
Eu nu cred ca dupa acest "incident" lucrurile vor fi Ok.Imi aduc aminte ca au mai fost si alte episoade in alti ani de genul asta.
Chiar vorbeam cu sotul aseara: 88 de copii imbolnaviti si ei inca mai stau pe ganduri daca sa o inchida sau nu.Ce asteapta, sa moara cativa ca sa se inchida mizeria aia?
Ile 38 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

mama lia spune:
eu am dubii.....iar Cristina mea nu mai vrea sa mearga.....
so, nu ar trebui sa ascult ce vrea copilul in cazul asta???
tu ce ai face Rufus???

cristina22 spune:
eu am inteles ca pleaca toate seriile si se va inchide.
Soacra mea ajunge azi de la Navodari, sa vedem ce spune.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

mama lia spune:
Cristina22 sa ma tii si pe mine la curent....
eu am inteles ca si conditiile de cazare sunt proaste, iar toaletele si dusurile...nici nu mai spun.....

Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by mama lia
eu am dubii.....iar Cristina mea nu mai vrea sa mearga.....
so, nu ar trebui sa ascult ce vrea copilul in cazul asta???
mama domnisoarei Cristina(28.09.1993)
Ba da!!
Problema ar fi fost daca ai fi avut dubii si ea ar fi vrut neaparat sa mearga, dar asa...