de unde sa iau "Ghita (Cleopatra)"?

de unde sa iau "Ghita (Cleopatra)"? | Autor: laurabb

Link direct la acest mesaj

fetitei mele ii place f mult Ghita a lui Cleopatra Stratan,ma pune in fiecare de zeci de ori sa i-l pun pe Internet(de pe youtube).
As vrea sa va intreb, daca stie cineva de unde as putea downloada acest cantec,sa-l copiez pe dvd si sa-l pun la tv,ca sa nu mai stau toata ziua cu internetul deschis.
va multumesc pt ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am CD... scrie-mi un e-mail.

quote:
Initial creeata de laurabb

fetitei mele ii place f mult Ghita a lui Cleopatra Stratan,ma pune in fiecare de zeci de ori sa i-l pun pe Internet(de pe youtube).
As vrea sa va intreb, daca stie cineva de unde as putea downloada acest cantec,sa-l copiez pe dvd si sa-l pun la tv,ca sa nu mai stau toata ziua cu internetul deschis.
va multumesc pt ajutor.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Laura,
daca doresti si videoclipul, nu numai melodia, il am eu. Da-mi un pm si vedem cum facem sa ti-l trimit.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am si eu tot albumul cu Cleo. Poti sa-mi dai Pm si iti trimit pe mail cateva melodii.
Numai bine.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput