Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

bee in familia mea nimeni nu stie nimic de vergeturi.chiar am inceput sa o controlez pe mamicutza mea cand am ajuns acasa,ma uitam pe sani,pe fund,pe coapse.era curata,nu avea nimic nimic.la fel si matusile mele.nu stiu cum m-am putut pricopsi cu ele
nana ce e aia episiotomie??? cum iti faci tampoanele din vata?
tampoane de sani sa folosesti de alea de la avent.sunt super bune si sa iti iei de unica folosinta.nu cred ca o sa ai tu timp de spalat tampoane.in nici un caz sa nu pui din alea ptr. demachiat fiindca iti lasa pe sfarcuri firisoare de vata si nu e ok. de cand au inceput sa imi curga sanii,adica de cand aveam vreo 3 luni,crede-ma ca le-am incercat pe toate si stiu.
alehiam multam de informatie.chiar nu stiam ca constipa.eu beau in fiecare dimineata cate o cescuta de cafea si seara cate un kiwi sau 2 si nu am probleme cu constipatia.
am baut mai tare din cauza racelii fiindca nu am gasit ceai de tei aici in magazine.dar ceaiul de musetel?are ceva?

aaaa...era sa uit.daca va curg sanii,e bine sa ii spalati in fiecare seara cu ceai de musetel si sa va puneti tampoane de sani.mai ales dupa ce vine bebe,e super important ca sa nu faci mastita si va zic din experienta ca e mai bun ceaiul decat antibioticul.imi desfunda canalele unu doi...

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Am revenit, stau numai in pat, piciorul ma doare rau, nu potsa calc pe el, dar nu s-a mai umflat. mMai stau asa si vad daca mai imi trece durerea, cred ca mi se s-au incalecat niste vene...o sa vad, daca nu trece ma duc la doctor.

In rest sunt bine, nu mai ma doare capul, nu mai am tensiune.

Eu am luat scutece din finet de la crrfour orhideaa, parca au costa 50 mii buc. Dar eu le-am lust mai mult sa am pe ce sa asz copilul, in carut, pe pat, sa fie ceva sterilsi curat, nicidecum nu o sa-mi infas copilul in scutec.

31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by alehiam

Emma, cu placere. Sper ca te-a linistit.

Danielle ceaiul de menta constipa, doar se utilizeaza cand ai diaree... de aia trebuie sa fii atenta. Daca nu bei constant e ok. Asa ca nu te ingrijora ca ai baut ieri niste ceaim de menta.

Mad cu Robert

Da, da. mi-a raspuns si o mamica din iulie-aug si m-a linistit complet. Deci e ok. Se poate folosi in sarcina medicamentul.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Netaa si de la mine,azi am dormit doua ore dupa ce am venit de la munca.Nush de ce m-am simtit asa obosita,dar profit acum de somn ca apoi,cand s-o naste Erikuta adio.
Ma duc sa-mi fac vinete cu multa ceapa...ca-mi saliva gura ieri cand tot povesteati.Si-mi fac si niste cartofi prajiti cu mujdei...hihi,am o pofta de cateva saptamani.Acum am prins ocazia.

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uhuuuuuuuuuuu, cat au scris fetele mele…..
Vreo ora numai am cetit, am si uitat ce voiam sa zic.

Eu…in a doua zi de concediu! Am avut niste oaspeti din Germania si a fost superobositoare vizita! Inca nu am simtit ca sint in concediu! Dupa ce au plecat azi noapte am dormit bustean, si azi m-am trezit la 10.00. Vai, ce bine eeeeeeeee!!!

Iuli, felicitari pt carnet!

Tomasa, sigur mai are vreme sa se intoarca fetita! La ultima eco si a mea tot asa statea. Si eu sper sa se intoarca!

Alice, eu am vergeturi pe sani, si asta de pe la inceput!

Roxali bine ai revenit !

Bee, felicitari pt bebe grasunel!

Bravo Carmen pt gogosica ta !

Vai Teodoran, imi pare rau de picior!Sa mergi la dr!

Roxana, ma bucur ca ai fost cuminte la Aqua Magic. Sabina cand revine? Dunga a aparut si la mine, dar f vag, asa usor maroniu. Oare se mai inchide?

Ana, imi pare rau ca nu au iesit mai bune analizele. Dar asta nu inseamna ca nu va fi bine pana la capat. Doar ca…mai stresant! Offff! Lasa ca grasunelul tau rezista! Las-o mai moale cu serviciul!

Sim, imi pare rau de carcei, stiu cat sint de nasoli, eu am avut de doua ori pana acum, dar au tinut tot asa vreo 2 zile, abia puteam cobori scarile. Spor la cusut!Si spor la cumparaturi!Zilele astea ma apuc si eu!

Alnusha, bine ai venit!

Dani ai grija sa nu racesti!

Andries, sper sa treaca diareea. E nasol si eu am patit des in sarcina!

Acum ca am cetit tot, ma declar multumita! Ma duc sa prepar ceva de-ale gurii!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by danielle02
nana ce e aia episiotomie??? cum iti faci tampoanele din vata?
tampoane de sani sa folosesti de alea de la avent.sunt super bune si sa iti iei de unica folosinta.nu cred ca o sa ai tu timp de spalat tampoane.in nici un caz sa nu pui din alea ptr. demachiat fiindca iti lasa pe sfarcuri firisoare de vata si nu e ok. de cand au inceput sa imi curga sanii,adica de cand aveam vreo 3 luni,crede-ma ca le-am incercat pe toate si stiu.

danielle 29+ Ebonee
pozici

Dani, uite ce presupune www.desprecopii.com/info.asp?id=43" target="_blank">epiziotomia.
Tampoanele le fac asa: iau bucata de vata si o infasor in pansament/fasa sterila, ca sa nu se lipeasca de cusatura vata, iar zona sa fie sterila.
Cat despre tampoanele ptr sani, in nici un caz nu voi folosi discuri demachiante, le-am dat exemplu ca si material din ce sunt facute. Cele de la Avent de unica folosinta au partea aia de plastic/celofan, ca sa nu pateze sutienul?
Am mai vazut aici de la Nuk. Pe astea le-a folosit cineva?

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

Andries, la Valea Oltului, aproape de cartierul ANL. Il gasesti repede, la strada, au o cladire mare, pe portocaliu parca. Era inainte si un restaurant rustic pe langa. Au si terasa, parcare in curte. Si au si ceva camere sus, foarte frumos amenajate, mari, curat. Noi am inchiriat una pentru sarbatorit si am stat cu el acolo.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

super!! Multumesc frumos, mai ales ca noi vom avea invitati care nu stau in Bucuresti si pe care trebuie sa-i cazez undeva!!

Andries

Mergi la inceput

nana toate au o parte din plastic fin fin ca sa nu pateze sutienul.
de alea de la nuk nu am folosit inca.nici nu cred ca am vazut fiindca m-am oprit la astea de la avent.mi s-au parut super ok si moi.
gabriela m-am racit deja.sunt toata umflata.de unde si cum am putut sa ma racesc,zau de stiu...

danielle 29+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bun, deci o sa iau si eu tot de la Avent, daca sunt testate si incercate de tine.
Merci mult, Dani, de pont!

Despre absorbantele groase si bune, nimic, nimic?
Cred ca o sa caut la Libresse, ca in liceu cu astea ma intelegeam bine, insa nu stiu cate picaturi tre sa aiba ca sa fie si ptr noapte. Parca 4 sau 5 picaturi, nu?

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

absorbante poti sa iti iei de la allways cu 4 sau 5 picaturi.sunt ok si ptr. zi si ptr. noapte.mi le-a recomandat moasa.cat mai multe pachete...10

danielle 29+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput