Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
mami25_7 spune:
Salutare -lor,imi poate spune cineva cum pot ajunge la terasa,si cum se numeste?Am inteles ca pe la ora 6 sa fim acolo?In schimb ce sa va mai spun,sunt un pic infundata de la aerul conditionat,si cred ca recidiveaza sinuzita me a mai veche, am inceput sa folosesc apa marina si vad ca mi se mai desfunda acum.Abia astept sa ne vedem maine.Va .
28+
Happiness_4_us spune:
Crishtina, spray de mare eu am luat de la Sterimar. Pompita de nasuc pe care am luat-o de pe bebelusultau, este exact ca cea mica normala manuala, numai ca are si baterii ca sa traga mucisorii, insa suflul e f usor, in nici un caz ca la cea care se adapteaza la aspirator. Mi s-a parut ca aia poate trage si creierii brbelusului.
Despre cosmetice, eu am cumparat de acasa Sanosan, la recomandarea mai multor medici pediatrii, insa aici am vazut peste tot in farmacii, produsele Weleda nemtesti, cu galbenele, si Penatene, ma refer la cele de marca. In supermarketuri sunt numai Johnsons si Nivea.
Cred ca cele Weleda sunt super, mai ales ca se stie actiunea galbenelei, iar la clinica unde merg eu, moasa avea pliante cu produsele astea pe care le tot recomanda. Eu, mai padureata de fel, raman la Sanosan. Daca nu -i prieste lui Razvanel, o sa incerc Weleda.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
slippers76 spune:
Uf, am zis eu ca o las mai moale astazi, dar am ajuns sa vorbesc la trei telefoane odata .
Tomasa, 3200 sunt ok. Stii foarte bine ca nu e nici o problema. Si Miruna a avut tot atat la nastere si am fost suuuuper multumita de grautatea ei n-a avut nici o problema. Si statistic vorbind, al doilea copil iese mai mare
Amar, felicitari pentru bebelina! Acum am vazut ce carucior roz ai la semnatura!
Roxana, ar fi o minune sa-mi mai iasa bine examenul de urina. Nici nu mai sper asta. Sper doar sa nu apara complicatii inainte de termen, sa trebuiasca sa-mi declanseze nasterea prematur. Deocamdata sunt stabila si prognosticul este optimist. Dar deh, preeclampsia e un diagnostic destul de serios si cu implicatii destul de grave daca se declanseaza. Cat despre servici... bine spus hotline. Vacanta placuta in continuare!
Sim, spor la cumparaturi!
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
andrruzza spune:
cristina, eu la baiat n-am folosit nici un fel de pompa. Ii mai puneam ser fiziologic cate o picatura pe nara cu pipeta si atat. Dar copilu' meu fu fara muci, nu stiu ce sa zic, la el rar cate un firicel de muc. La 1 an si jumatate mi-a racit si i s-a infundat nasul. EE, atunci am cumparat batista bebelushului, cea de se leaga la aspirator. Horror! Pai s-a speriat copilu' cand i-am pus pompa aia la nara. Si adio! I-am dat-o sa se joace. Acum cand mai are mucisori, apa de mare pulverizam in nas si atat, dar e mare. Insa bebelushi, repet, n-am avut treaba cu mucii. Si nici n-am inteles la odiseea de atunci, discutiile cu pompele pentru nas. Or mai fi si altele pe langa "batista" aia.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Bee spune:
Andries, sper sa treaca indigestia si sa nu mai ai probleme. "DIn fericire" la mine indigestiile (saptamanale) se lasa doar cu . Asta este, fiecare reactioneaza in felul lui.
Danielle, din pacate cand e vorba de material genetic, nici o crema nu face fata. Ai intrebat in familie, mama ta, matusile, sunt sau nu pline de vergeturi? Mama mea n-a avut nici urma de ele. SI prin urmare, cu toate kilogramele de le-am pus pe mine in sarcina trecuta, cu toata burta imensa si lipsa de creme (nu prea le am pe astea cu "imbalsamatul", cred ca din motiv de lene), abia am ceva invizibile pe burtica (le simt uneori la mana, ca de vazut nu se vad).
De infasat eu n-am infasat fata, dar a mea are picioare strambe. DAca ash sti eu ca de la infasat i-ar iesi celui mic picioare drepte, mai ca l-ash lega fedelesh. Dar cum nu cred asta......
Cu cremele, lotiunile si alte alea.... Am folosit Bubchen in primul an. Nivea gel de dush mai nou. SI cam dupa 6 luni, cand a inceput sa aiba probleme de iritatii jos Bepanthen. Mie pediatrul mi-a spus ca in prima luna nu se folosesc creme sau uleiuri de corp si nu se face masaj cu genul asta de produse, fiindca orice iritatie se intinde rapid. Si ma gandesc ca a avut dreptate. In prima luna avea asta mica a mea niste bubite pe fata, care i-au trecut fara urma.
Pompa de nas. Da, a luat barbatul o pompita mai mult sa fie in casa decat s-o folosim. Cand a fost cu adevarat nevoie de ceva eficient (spre un an) a trebuit a luam Batista Bebelusului. Pana in momentul respectiv ne descurcasem cu serul fiziologic.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
slippers76 spune:
Andries, sper sa-ti treaca diareea. Stiu cum e, o patesc si eu destul de des.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
slippers76 spune:
Uf, imi merge netul ca naiba. Sper sa mai pot posta ceva.
Vad ca se vorbeste de infasat, pompa de nas, cosmetice in prima luna.
Eu de infasat nu am infasat-o pe Miruna. Nici in maternitate nu am tinut-o infasata, desi faceau asistentele gargara. Era o caldura infernala si bietului copil doar infasatul ii mai lipsea! Acasa am avut alte meciuri, cu soacra-mea, dar am rezolvat-o rapid, i-am zis sa-si caute de drum cu prostiile astea. Si uite ca nu are picioare strambe.
Pompa de nas eu am folosit, ca a mea fu mucoasa cu diploma. Insa nu am luat cine stie ce sofisticarie. Am mai postat eu la un moment dat: eu am luat din farmacie un irigator de cauciuc cea mai mica dimensiune, si m-am impacat super bine cu el.
Cosmetice in prima luna n-am folosit (am avut interdictie expresa de la pediatru). Am folosit doar servetele umede. In rest, Vitamina A uleioasa.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Happiness_4_us spune:
Amar, felicitari ptr gogosica!
Andries, tin pumnii sa iti revii ca e groaznic si te si deshidratezi foarte tare!
Teodoran, imi pare tare rau ptr luxatie. Eu am o unghie de la degetul de la picior, care anul trecut in dec s-a umflat si umplut de puroi din senin, sub ea ma refer, nici acum nu mi-a trecut desi am ajuns la urgente de 3 ori si mi-au dat medical si antibiotic, si stau cu frica-n san ca de cateva zile da semne ca ar recidiva. Sper totusi sa nu ptr ca acum nu pot lua medicamente. Deci te inteleg perfect cum te simti.Pupici sa iti treaca piciorul.
Dani, Slippers
Eu azi incerc sa mai completez lista cu ce mai am de cumparat.
Referitor la absorbante. Cine imi recomanda si mie unele super groae si bune, pe care sa le folosesc dupa ce imi trece episiotomia, daca voi avea, bineinteles?
Mi-am luat fasa sterila, mai am de luat vata ca sa imi fac niste tampoane ptr dupa nastere, insa dupa ce se va cicatriza rana, sa am pregatite ambsorbantele, ca doar nu mi-oi trimite barbatul sa-mi cumpere. Am eu niste pitici pe creier si ma simt mult mai bine sa stiu ca le am in casa, just in case.
Tampoanele ptr sani, in cazul in care acestia curg, sunt de mai multe feluri? Tocmai citeam ca sunt de cumparat cele care au pe o parte material anticurgere. Aici am vazut unele de la Avent care se pun in sutien si in care se colecteaza lapticul, ca sa nu fie irosit. Sincer mi s-a parut horror, ma rog,tot ei mai aveau unele in cutii de cate 6, care se spala, erau din bumbac si iar mi s-au parut cam incomode, cine naiba sa mai aiba timp sa le spele, si am mai vazut simple, asa cum sunt discurile alea demachiante, adica numai din vata. Are cineva sfaturi, informatii despre asa ceva?
Cam atat deocamdata.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
Emma, cu placere. Sper ca te-a linistit.
Danielle ceaiul de menta constipa, doar se utilizeaza cand ai diaree... de aia trebuie sa fii atenta. Daca nu bei constant e ok. Asa ca nu te ingrijora ca ai baut ieri niste ceaim de menta.
Mad cu Robert
Happiness_4_us spune:
Eu despre produsele astea vorbeam.
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!