Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna,

Sim ma bucur ca te-a lasat carcelul.

Fetele intrebati de scutece de finet, eu mi-am luat 10 buc, din Dragonul Rosu, cu 45de mii, sunt super ca si calitate, iar ca dimensiuni 75x80.De fapt cam toate lucrusoarele care le-am luat sunt de la Bebetoo(nu stiu cum se scrie corect) si Flexi, mi se par chiar mai bune decat cele de la rombaby.Desi m-am dus cu frica in Dragon luni am avut noroc, dar tb sa ai rabdare sa cauti. Imi pare rau ca nu pot sa pun pozele ....nu se incarca.

Voiam sa va intreb si eu referitor la produsele pt noi nascuti, de cand incepeti sa le folositi si ce folositi: sapun , creme, ulei, sampon.... nu stiu, e drept ca nu am intrebat pe nimeni, dar nici nu cred ca am pe cine.
Oricum vad ca sunteti pt cele de la Sanosan.

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

amar felicitari pentru fetitza!! sa-ti traiasca!!!
Iar despre culoarea roz ce sa spun, nici eu nu m-as da in vant dupa lucrusoare roz, dar sunt niste nuante chiar dragute, moderne, nu e numai rozul ala de fondanta de pe vremuri.

andrruzza spune-mi si mie unde este Club Pasion in Dr. Taberei te rog. Eu voi avea in mod cert un botez exclusiv in familie (altfel risc sa-mi supar prietenii si colegii, daca ii invit selectiv) si m-ar interesa un restaurant in cartier.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

Pompa pt muci ??
Adica nu e aceeasi cu pompita oftalmologica ?
Si e pe marimi ? eu habar n-am

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Aici pe site fac reclama la batista bebelusului insa mie mi s-a parut un pic fortata treaba.
Eu am cumparat de pe bebelusultau o pompitza electrica ptr mucisori, de la BebeSóund marca, merge cu baterii si are si 12 melodii pe care le activezi ca sa-i distragi atentia bebelusului cand se desfasoara operatiunea scos mucii.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In alta ordine de idei, neata si de la noi!
Azi m-am trezit cu fundu'-n sus, poate si ptr ca azi noapte am avut arsuri crancene cu nod in gat care nu ma lasa sa respir nici deloc, asa ca m-am chinuit sa adorm. Acum m-am trezit iar bubu se misca de zor, numai ca acum nu mai are loc si zici ca vrea sa iasa din burtica, asa impinge.
Sunt deci somnoroasa si plina de draci iar la birou am o groaza de treaba. Uffff. Sper sa-mi revin.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Andries, la Valea Oltului, aproape de cartierul ANL. Il gasesti repede, la strada, au o cladire mare, pe portocaliu parca. Era inainte si un restaurant rustic pe langa. Au si terasa, parcare in curte. Si au si ceva camere sus, foarte frumos amenajate, mari, curat. Noi am inchiriat una pentru sarbatorit si am stat cu el acolo.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Neata fetele...multumesc pt felicitari...intr-adevar maricica gogoasa mea....culmea e ca doc. spuna ca e normala spre mica..dar e bine.. si eu prin graficele de pe aici am vazut ca 1500g ar fi o greutate normala..nu stiu ce sa mai zic , ca nici prea grasuta nu o vreau...
despre scutece...deci, sa inteleg ca in prima luna inca ii mai infasam cum era odata legati cu panglica aceea ..am auzit ca dorm mai bine si le stau piciorusele drepte..este?..va intreb ca eu habar nu am
despre produsele de baita si creme..inca nu am luat..am vazut ca multe le preferati pe cele nemtsti..eu sunt aici si le gasesc in orice supermarket,nu stiu la care sa ma opresc .
cat despre starile din ultima perioada..sunt aiurea tare, sacaitoare si obositoare, de dormit , nu, de mancat nici nu mai stiu cum..ca sa nu ma arda , cu respiratia greu, nu ma pot apleca sa ma incalt....parul mi se ingrasa f. repede de zici ca imi toarna cineva ulei in cap...il spal la 4 zile si foarte greu..ofofof...dar rezist...

carmen 30s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Eu n-am infasat copilul si jur ca a dormit linistit si n-are picioarele strambe. Nici n-am mai auzit de copii infasati decat la maternitate, sincer. Mi se pare o mare tampenie, scuzati! Sa tii copilul legat sa nu-si poata misca decat capul. Bine, asa o fost pe vremea oastra, dar lucrurile s-au schimbat. Parerea mea!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Saru' mana alehiam!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
nana sa treaca nervii.ca si eu sunt un pachet de draci azi...
amar felicitari ptr. fetita grasunica.
teodoran sper sa nu fie nimic grav cu piciorul.ai fost la doctor?asteptam vesti.
alinusa bine ai venit.sa ai sarcina si nastere usoara.
alice daca vrei sa vezi cum arata vergeturile,vezi ca pun o poza la mine in album.ai sa zici ca sunt ciuruita de gloante iar sanii sunt la fel...nu pot sa imi dau seama de ce m-am "crapat" asa.am folosit mereu creme si uleiuri,ma dadeam chiar si de 2-3 ori pe zi cand am vazut ca apar.nu m-am ingrasat extraordinar pana acum,doar 8 kg.
sim spor la shopping draguta.eu una stept poze
si mai ales week end-ul
roxana si mie mi-a iesit putin burticul si se vede super oribil daca imi i-au o bluza sau un tricou mai mulat putin.ghici ce am facut eu? mi-am lipit un leocoplast ca sa nu se vada asa iesit in afara cat despre linia negra,eu o am de mult timp dar nu se vede asa tare fiindca are mai mult culoarea pielii,spre bucuria mea.

despre cosmetice eu una nu stiu de care sunt si de care sa folosesc.care sunt mai bune si care sunt mai rele,de care ziceti voi banuiesc ca aici nu gasesc si uite asa ramane sa ma boldesc prin magazine dupa cosmetice si creme de uns bebe la curuletz.
pompita de nas nici macar nus ce "culoare" au.nu am auzit in viata mea de asa ceva.o sa ma interesez...

m-am racit si ma doare gatul de abia respir.am baut ieri o cana de ceai de menta si am citit ca nu e ok.de ce oare?
am cumparat hainute ptr. bebelusha de nu mai am loc in seltare,abia cand am inceput sa le spal mi-am dat seama ca doar asa sunt eu...las sa fie.o sa schimb bebelusha si o sa le arunc,ca doar creste si pana ajunge sa le poarte pe toate iar,ii sunt mici.frumos tare...
mai am de cumparat cosuletul unde o sa doarme iubirea vietii mele,iar apoi trec la alt capitol

va tzuc.ma duc sa halesc ceva ca ma roade la stomacele

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nu stiu cat e de buna pompita aia...am vazut'o cum folosea cineva la bebelus, si apoi si la expozitie din aia am vazut cand facea reclama, adica practic pe un bebe, insa mie mi se face greata numai cand aud. Poate doar acum si cand o sa fie nevoie la bebe o fi altfel. Nu se poate inlocui cu niste picaturi din alea de mare...nuj cum le zice...am vazut ceva reclame...Libenar, Isomar parca...stie cineva?

30+

Mergi la inceput