Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Neata, adica ma rog, eu aproape ca nu mai dorm noaptea, ca sa nu mai zic ca ieri nu am dormit nici la pranz. M-am culcat la 1, trezit la 3 jumatate, culcat la 5 si ceva si la 9 eram in picioare.
Mada, dupa cum vezi nici eu nu dorm, din diverse motive: amorteli, sufocare, arsuri. Cam asta e finalul sarcinii, imi revine memoria.
Ana, imi pare asa rau ca ai probleme. Sper sa iti iasa bine examenul de urina, nu stiu ce sa mai zic. Stai cumintica si nu ii lasa sa abuzeze pe cei de la serviciu. La mine saptamana trecuta a fost hot line de la mare pentru diverse probleme, vad ca acum s-au mai potolit.
Pinacolada, si mie imi place mobilierul de la Baby Design si i-am facut bb-ului pe comanda un model de acolo (un nene care ne-a mai facut mobila pe comanda). Sper sa iasa ok. Va fi gata in 2 saptamani, detalii despre pret iti dau spre finalul saptamanii asteia. Mutarea este cel mai bun moment sa doarma Luca singur, iti spun din experienta. Numai ca dupa aceea nu mai trebuie sa cedezi, ca nu mai scapi. Eu am facut greseala asta si acum iar doarme cu mine. Dar adaptarea initiala la camera ei a fost super ok si rapida.
Rox 32+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Sim, multam de sfat. Bubchen sa fie. De Klorane si eu am fost super multmita dar costa o avere. Costa tubul de crema vreo 165 mii acum 3 ani si il consumam la fiecare 3-4 zile. Ma refer la crema de corp, nu de poponica. Spor la cusut.
Ana, eu am patit-o cu scutecele gata facute ca au intrat ingrozitor la apa la primul spalat. Si dupa 2-3 spalari s-au ingalbenit cumva ciudat. Aviz si Andreei.
Andreea, vii la intalnire? Ma gandeam sa abuzez si sa te rog daca ai putea cand pleci sa ma lasi si pe mine acasa, dar e o mica deviere de la drumul tau. Asta m-ar scuti de a cara masina, si daca dau de soferul sotului astazi, maine il chem sa ma duca pe la doctori si apoi la intalnire, dar nu il pot tine de la 7 dimineata pana la 10 seara dupa mine.
Tomitza, deja te gandesti la botez? Cand vrei sa il faci? Eu m-as grabi, sa nu vina vremea rea. Cel tarziu la sfarsitul lui octombrie. Restaurante nu stiu, noi am facut la crama de la Casa Doina, a fost cam scumput, insa am avut putini invitati, adica eu am mers pe ideea ca la botez sa vina numai familie si prieteni foarte foarte apropiati. Sigur ca la biserica au fost peste 100 de oameni, ca nu era loc de miscare, insa la restaurant numai 25-30 cu totul.
Bee, tu nu te gandeai ca fac prostii, dar fetele cred ca ma suspectau ca ma dau pe topoganul palnie. Oricum sunt mult mai cuminte pentru ca 2 zile am niste dureri ciudate. Nu sunt sigur contractii, burta este moale. Dar ma inteapa ceva in partea de jos, cand stanga, cand dreapta, cand intre. Zici ca BB sare in cap si alta nu.
Rox 32+
sim_stoian spune:
E vremea sa iau o pauza. Ma pregatesc sa ma duc la Carrefour. Revin peste cateva ore.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
andrruzza spune:
Deja va ganditi la botez? M-ati facut sa ma uit la pozele de la botezul lui Rares, ce mic era Noi am facut petrecerea de botez in Dr.Taberei la Club Passion, foarte fain a fost. Probabil ca si la Stefania tot acolo. Dar mai e pana atunci.
Daca vreti sa vedeti invitatia de la botezul lui Rares: http://family.webshots.com/photo/1338228844068727758kaTYZr
La capitolul cosmetice, Sanosan am folosit si noi. Si cred ca tot la el ne oprim si acum.
Pinacolada, sa locuiti cu placere in noua locuinta. Sa stii ca Rares pana la 2 ani si 2 luni a dormit in patutul lui, dar la noi in dormitor. De 2 luni s-a mutat la noi in pat si cred ca va dormi mult si bine cu noi. Luna asta cred ca termin si eu de amenajat camera lor, desi nici nu m-am apucat, dar nu vreau sa-l mut acolo singur, sa vada ca bebelusha sta cu noi in camera si el dincolo. Si.. ne si place sa-l simtim langa noi Daca va fi incantat de noua lui camera si vrea el sa dorma acolo, atunci da.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Roxana, tu stai toata vara la mare??
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Mad, culoarea ma intereseaza mai putin. Vreau sa iau cadita Onda care are un soi de suport pt bb. De cele mai multe ori ii voi face baie singura lui bb, asa ca am nevoie de o cadita de genul asta. Cand am fost data trecuta in Carrefour am vazut cadita, dar eram cu metroul. Asa ca acum ma duc motorizata si o las in masina pana diseara cand vine sotul si il pun la carat.
Acestea fiind spuse, am plecat.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Andries spune:
'Neata!!
Doamne ce bine ca e mai racoare, am suferit ca un caine zilele precedente, de luni m-a dat gata o diaree feroce (si nici nu stiu de la ce am facut-o), ieri am plecat foarte viteaza cu copilul la ora de tenis si daca nu as fi gasit toaleta la piscina cred ca ma faceam de rusine in fata a 24 de copii!!
Asa ca ... ieri am mancat numai mar copt cu branza de vaci si biscuiti, azi... am inceput tot cu biscuitii, dar trebuie sa-mi cumpar ceva de mancare si nu am nici un chef sa ies din casa!! Dar nu am incotro, trebuie sa il duc pe Victor la gradi, macar masa de pranz sa o ia acolo (ca in frigider pentru el nu am decat crenwusti), trebuie sa cumpar diverse... cand va aud pe voi cu salate de vinete mie mi se pare ca visez!!
Teodoran imi pare atat de rau de piciorul tau, sa speram ca nu e decat o luxatie usoara.
Despre scutece (scuze dar nu mai stiu cine a intrebat): eu am folosit de 80*80 cm si mi s-au parut mici, apoi am facut la masina de 1*1m si au fost ok. Depinde de copil, unii copii iubesc sa stea cu picioarele mai libere in scutec si sunt utile cele de 1m latura, altii vor infasati mai strans si sunt bune cele de 80cm. Eu mai am ceva scutece de la Victor asa ca nu-mi fac.
Despre cosmetice eu am folosit Bepantene (nu stiu cum se scrie) si pe piele si pentru fundulet si pentru cuc si a fost foarte bun. Mie mi se pare complicat sa am 4 recipiente cu diverse creme, abia ma descurc cu un tub sa nu-l pierd prin casa!!
Pompa de muci!! acum mi-am dat seama ca nu v-am auzit de pompa de mucisori, e bine sa va cumparati una de la farmacie, nu e scumpa, dar nu se gaseste usor pompa numarul zero (sau pentru nou nascuti).
Despre intalnire, eu vreau sa vin, numai sa ma lase durerea de stomac, matze si ce mai am eu pe acolo. Ati spus ca simtiti dureri in capul pieptului, din pacate, pe masura ce uterul se ridica, apasa/impinge stonacul in sus si prin stimularea mecanica a stomacului se accentueaza secretiile gastrice, de aici vin si durerile si senzatia de arsura. Daca se mai adauga si o indigestie... grozav!! Si eu am astfel de dureri, din pacate!!
Ma duc sa mai citesc din urma
Andries
toma_lly spune:
Pompa pt muci ??
Adica nu e aceeasi cu pompita oftalmologica ?
Si e pe marimi ? eu habar n-am
Tomitza 31+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
va rog mai tocati pentru o baba surda sa imi ziceti si mie ce e nou. La Alex am incercat cate ceva si am ramas cu Bepanthene sau crema cu oxid de zinc de la Sanosan pentru fundulet, si Klorane pentru piele. In rest...nu stiu ce mai gasim acum si ce e bun.
Rox 32+
Roxule, acum in materie de fundulet oparit este foarte bun Lanozinc si il recomanda toti medicii pediatrii .
Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!