Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

In Carrefour Orhideea vazusem. Erau pe langa prosopelele cu gluga.
Andreea, diferenta e de marime. Alea gata facute mi se par cam micute.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Andreea sunt si de gata insa sunt un pic mai micute... 70cmx70 cm? Se vede ca azi sunt cam ametita.. nu-mi functioneaza neuronul

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

'neata,

scutece albe de finet am vazut si eu prin carrefour
eu am luat 2 cu imprimeuri dragute de la Baby Expo (80 mii bucata)
si mi-a mai luat mama inca 2 albe cu 30 mii bucata de la un magazin pe la Sebastian

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eh, inseamna ca trebuie sa schim Carrefour-ul.

Eu as lua si din alea 70x70 cm, sa vad cum sunt. Merci de informatii.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

am trimis o oferta pentru botez de la restaurantul Casa Mica pe mailul comun
poate va intereseaza...
voi aveti ceva idei cu restaurante pentru botez ?

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Tomitza chiar te-ai pus pe cautat restaurante pentru botez... ca te-ai gandit sa ne arati si noua ce ai gasit.

Noi daca o sa facem la restaurant, probabil ca ne vom gandi tot la restaurantul de la nunta, adica la Cocosu' Rosu (foarte aproape de noi, convenabil, etc.). Numai sa mai gasim loc.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Buna si din partea noastra. Sunt fericita pt. voi, cand vad ce copilasi mari aveti. Eu nici nu sper sa aiba un kg. acum, ar fi de vis. Dar eu nu fac copii mari, Tudor a avut 3.200 si acum ma astept la mai putin ca e fetita.

Cu cosmeticele are dreptate Sim, eu Seba Med si Klorane folosesc acum dar la Tudor mic am avut Sanosan si mi-a placut mult. Am mai folosit cu succes Penaten primit ca pe atunci nu apaurese la noi, am o parere buna si despre Bubchen. Spun si eu un NU hotarat gamei Johnsons, desi or fi bebelusi carora le prieste.

Crishtina, imi dau seama cat de greu iti este sa tii regim, dar te intaraste sa stii ca e spre binele lui bb. Si macar nu vei avea multe kg de dat jos dupa nastere... Incearca sa ramai puternica!
Amar, felicitari pt. fetita!
Bee, mai fa o eco pt. linistea ta. Stiu cum e cu vorbele astea aruncate asa, uneori starnesc mari ingrijorari. Orice ti-am spune noi acum nu te vei linisti pana nu te mai vede un imagist.
Teodoran, Quatro Stagioni e alta pizzerie, dar tot in zona. Sunt f. aproape una de alta.

Incerc sa mai intru azi, mai spre seara, daca nu va doresc o zi frumoasa!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomitza, m-am uitat putin pe oferta si mi se par putin cam ahtiati dupa bani ca sa spun asa.
Noi am vrea sa facem la acelasi restaurant unde am facut si nunta. Mancarea a fost super, nu ne-a luat taxa pt ca am adus noi bauturile toate (apa, suc, sampanie, vin, tarie) si nici nu ne-au cerut 10% pt chelneri. E drept, dimineata le-am dat noi la fiecare ceva, dar asta pt ca ne-a placut servirea nu pt ca ne-au obligat.
Auzisem si eu de Casa Mica si stiu ce ne-am uitat pe site la poze, dar ni s-a parut mic pt ca la noi vor fi putin peste 40 de persoane.
Multumim ca te-ai gandit la noi si ai trimis oferta.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

pai m-am apucat sa caut, adica macar sa ma interesez de local dragut, micut, intim, pt maxim 50 pers. si la un pret bun (adica mai mic asa )
acum, cat mai pot sa ma misc, sa vizionez, sa vad cum arata...
as vrea sa gasesc macar vreo 2-3 variante si dupa ce voi naste mergem sa stabilim detaliile, sa dam acont etc.
dar nu as vrea sa ma apuc atunci sa fac research pe restaurante, sa merg sa le vad cu plodu' de 1 luna dupa mine...
nici mie nu-mi convine oferta celor de la Casa Mica

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Offf, iar m-a parasit fetitza mea. A plecat la tara cu ai mei si noi nu cred sa ajungem pana vineri. PE mine ma cam omoara drumul pana acolo. E aproape (40 km), dar un drum numai gropi, gropi. Dar e bine pentru ea ca-s pisici, catei, animalute, seara asteapta caprele pana sa se culce. Si acum sunt foarte incantata ca la culcare vrea povesti. Si ma vrea numai pe mine.
Slippers, multam de oferta pentru Sanador. Daca nu gasesc nimic mai repede, o sa vorbim si merg atunci. EU am luat scutece de finet de la Barza.
Tomitza, restaurant de Botez? Doamne ajuta sa fie bebelusii bine, dar eu pana nu ma vad acasa cu bebe, nici la nashi nu ma gandesc! Asa am facut si prima data. Cu Ana fu foarte frumos ca facuram nunta + Botez, 2 in 1, minunat, la CAsa Iancului am facut si am fost foarte multumiti.
Roxana G, nici nu ma gandeam ca n-ai fi fost cuminte la Aqua Park (Magic sau cum l-o chema).
Sim spor la cusut si citit.
Si eu am saltea din nuca de cocos si nici gand de aerisit sau intors. Sta bine mersi in patutul fetei, de cand am luat-o (un an jumate). SI nu are absolut nimic.
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput