Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 3
Pinacolada spune:
da. sper sa se termine cu bine!
Cine merge la conecert la julio? eu as fi vrut dar cica nu mai sunt bilete decat de 5 mil:)
Super bine e afara-minunat pt cumparaturi sau alte indeletniciri dragute..
Cosmetice eu am folosit si folosesc de la gama Klorane si sunt f multumita de toate produsele Klorane pt bb.
Scutece se gasesc si gata facute dar sunt f mici, asa ca f bine ca faceti si eu tb sa ma duc sa iau niste finet de la obor!
Cine are covor din acela cu parul mai lung??????????????/Cum se curata, se aspira pur si simplu, sau e nevoie sa-l duci tot timpul la curatatorie?
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
slippers76 spune:
Sim, sar'mana! Data trecuta mi le-a cusut soacra-mea, asa ca habar n-am avut.
Alice, intrebai de pompa de san: eu n-am folosit-o cu Miruna, desi cumparasem una (e drept, manuala, nu electrica). Parerea mea e sa nu o iei de pe acum, ca oricum se gasesc pe toate gardurile. Ia-o numai daca ai nevoie.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
sim_stoian spune:
Pinacolada, si mie mi s-au parut mici scutecele gata facute si de aceea mi-am cumparat material. Mi-am croit scutece 1m*1m ca sa imi ajunga
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Sa stiti ca intre timp fac si treaba. Masina de cusut e pe birou, langa calculator. Asa ca mai postez un mesaj, mai trag o margine.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Acu incep si eu ca tiganu': da' scutece gata facute unde ati gasit? Ca nu m-ar deranja nici sa iau gata facute, macar de proba.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
sim_stoian spune:
Ana, eu vazusem in Carrefour gata facute, dar nu mai stiu cat erau. Vreau sa ma duc azi pe acolo, asa ca as putea sa te informez mai tarziu.
Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alehiam spune:
neata!
ce bine ca ati vorbit de scutece de finet... chiar ma intrebam pe unde sa caut niste finet si apoi cat de mari sa le croiesc
pe mine m-a cam dat peste cap diferenta asta de temperatura dintre ziua de azi si ziua de ieri ... mi-e mai greu sa ma misc decat in zilele caniculare, cam dorm pe mine
Mad cu Robert
slippers76 spune:
Sim, probabil ca sunt eu chioara, ca am fost luni in Carrefour (in Militari) si n-am vazut. Desi m-am tot invartit prin raionul de bebei. Tu la ce Carrefour le-ai vazut?
Alehiam, si eu sunt la fel de ametita si somnoroasa, tot din cauza vremii. dar cel putin e mai racoare.
Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
aniast72 spune:
slippers76, si eu ma gandeam...scutece gata facute nu se gasesc? Mi-e imposibil sa cred asta. Si daca se gasesc, care e diferenta intre ele?
Edit: Pana am scris eu, deja ati raspuns....da' tot nu stiu care e diferenta.
Andreea 32+ cu
alehiam spune:
Ana macar atat sa fie, un pic de racoare.
Scutece de finet am vazut acum catva timp la carefour Orhideea si erau in jur de 70-80 mii, parca . In ala din militari nici eu nu am vazut .
Mad cu Robert