Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gema, eu am folosit pentru Miruna Sanosan (mi se pare super bun si super rezonabil ca pret). Am mai folosit din cand in cand Penaten, dar asta numai cand ajungea cineva sa mi-l aduca din Germania. Insa mi s-au parut apropiate ca si calitate. Mai e Klorane -ul, insa mi se pare cam scump, mai ales ca nu face in plus nimic fata de Sanosa-ul meu de toate zilele. Ce nu iti recomand (din experienta) sunt Johnson si Dalin. Cat despre ce e la moda zilele astea, stiu cam putin, ca inca nu m-am pus in tema. Insa mai mult ca sigur eu o sa folosesc in continuare Sanosan.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Multumesc mult pentru raspuns Slippers. Recunsoc ca eu chiar nimic nu stiam despre asta si ma gandisem la Johnsons pe care sora mea le-a folosit dar asta acum 4 ani. In rest habar nu aveam de altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutam,
ce faceti, vaz ca nu prea grozav...in legatura cu insomniile mie mi s-a recomandat Passiflora pastile-de la Plafar si nu au efecte negative, mie mi-au ajutat f mult!
Si eu cred ca voi trage chiulul, din acelasi motiv-sefa plecata, asa ca voi profita si ma voi duce pana la Giulesti (distractiv, nu) la Silvarom-poate am noroc si gasesc un dormitor dragut, daca nu....tot la home design mall, asta e!
I-am luat insa mobila lui Luca de la baby design (Viktor) ca de...s-a facut baietel mare:). Patutul are dimesiunea 1,85x85 si salteaua care nu o aveau e de 180x80-mi-a zis tipa aia ca gasesc peste tot, varza, nu am gasit decat la peste 3 milioane, noroc ca pana la urma au zis aia de la Domus Flex ca imi fac intr-o saptamana pe comanda!
Asta de la babydesign e din nuca de cocos si costa 2, 5 mil, numai ca trebuie aerisita o data pe saptamana si intoarsa-numai grija ei nu o aveam..................
Peripetii...........
Lucrarile in casa se apropie de final...mai am de mobilat holul, dormitorul....nici nu vreau sa ma gandesc la cati bani s-au dus, asta e sper sa termin in 2 saptamani, sa ne putem muta ca sa aiba timp si luca sa se obisnuiasca cu noua casa si poate reusesc sa sa-l obisnuiesc sa doarma in camera lui (caci acum spre rusinea lui doarme cu mine:)
pupici, si va mai povestesc...

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, eu am luat cosmeticele de la Bubchen. Asta pentru ca vroiam cosmetice nemtesti, am si eu un pitic pe creier. Stiu ca sunt OK. Si mai sunt produsele Penaten despre care am auzit ca sunt bune. In rest, stiu ca zicea Tomasa de SebaMed si Klorane parca.
Mada28, cand iei magneziul? Ai grija sa nu il iei seara ca de la ala poti avea insomniile. Eu am patit-o. Pentru picioare, in afara de magneziu si baile mai reci doar la picioare, nu am alt remediu. Dar la mine au mers (dupa o zi de durere).
Ana, abia azi am scapat de durerea din picior. Sper sa nu mai apara altul ca e nasol rau. Da' ma tratez azi cu o portie de shopping , m-a lasat in urma Danielle.

Edit: Uitasem de Sanosan, si de ala am auzit ca e OK.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Acestea fiind spune, ma apuc sa cos scutecele.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Sim, apropos de scutece: de unde ai luat finet? Ca m-as apuca si eu sa cos niste scutece. Mai am de la Miruna, dar sincer nu stiu in ce stare sunt, si as vrea unele noi.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

andrruzza am ce am cu numele rusesti, daca era fetita, (sau cand va fi fetitza) Nikita alegeam.

alinusa din Timisoara - bien ai venit printre noi
asteptam mesajele tale...intrebari, povestioare, framantari si multe poze

Pinacolada 2 saptamani pana la mutare lasa banii daca tot dusi sunt! Voi sa va simtiti bine si sa va bucurati de noul camin !

29+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Ana, am luat de la Obor finet alb, lat de 2.25, 9 ron/m.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Si eu azi ma pun pe cusut scutece. Si cu acelasi avant cos si niste huse de perna noi, o alta draperie pt camera de zi, si imi repar si o bluzita rosie foc - ca sa o pot purta, ca dealtfel moliile erau de ea.
Bine ca e racoare, la noi cel putin...

29+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Eu inca tot citesc din spate ce ati scris ieri. Cam lenesa, nu?

Bee, sunt sigura ca bb e ok. Daca e si doctorul mai alarmist din fire, cum era doctorita cu care am nascut prima data, te baga in boale, nu alta. Eu am reusit sa-mi fac programare la echo abia pe 28, la euroclinic. La Fortis nu mai aveau locuri pana pe 14 august (asta acum o saptamana). Am mai sunat la Sanador, si mi-au oferit o programare pe 24 iulie, insa nu cunosc medicul (Diana Piroiu). Programarea am pastrat-o, pentru orice eventualitate. Daca nu gasesti nimik inainte de 24 si crezi ca te ajuta, e a ta.

Luy, notat saltelutza de la Ikea. Oricum voiam sa ajung pe acolo, ca am vazut niste asternuturi suuuuper dragutze, si pentru Vladutz si pentru Miruna.

Prisi, eu o sa pastrez pediatra Mirunei si pentru Vladutz. Noi am ales sa-i inscriem la un pediatru pentru ca medicul nostru de familie nu are si specialitatea pediatrie. Si nu e nevoie sa inscrii copilul si colo si colo, pentru ca retetele, trimiterile si foile de concediu medical pentru ingrijirea copilului in caz ca se imbolnaveste ti le da pediatrul la care l-ai inscris. Noi cel putin asa am facut.

Si un sfat legat de pediatru, sau medicul de familie, sau ce o fi medicul la care vreti sa inscrieti copilul: vorbiti cu persoana respectiva din timp, ca sa nu aveti surprize. In ziua in care aduceti copilul acasa ar trebui sa vina si medicul sa il vada, sa il evalueze, sa va spuna tot pomelnicul de " ce trebuie si ce nu trebuie", sa va arondeze asistenta care sa faca vizitele, etc. Si daca o lasati pe ultima suta de metri, s-ar putea sa stati cu copilul in brate si sa nu aiba cine sa se uite la el..

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput