Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Vreau si eu caditaaaaa!!!!! Vazui una super castoaca la Cora, era i bulion, dar arata dragut.... Aveau mai multe culori, dar imi placu rau cea portocalie. Sa runc nisciva pastile sa vaz care se ofera sa mi-o ia si daca nu se inghesuie nimeni, ma duc si o achizitionez. Ce mi s-a parut interesant e ca era mai maricica, deci intra beblonul si cand e mai marisor. Avea si forme speciale de pus tancul in ea. Plus ca avea niste treburi din cauciuc, ca sa nu alunece nenea cand il samponezi... Foarte dragut!!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, pai bafta la operatie, sa decurga totul bine. Va tin pumnii!
Miscari de trupe am si eu in burtica, dar nu ma vait, insa numai sa nu se aseze aiurea.
Cateodata s einvarte in asa hal, ca imediat in capul pieptului imi apare ca o umflatura si mi se deniveleaza burta de zici ca e modelino. Dar il mangai si incepe sa se miste si sa se aseze la locul lui, manca-l-ar mama.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Referitor la cercelusi, ca vad ca inca se discuta problema, noi anul trecut am botezat fetita celei mai bune prietene a mea. Ea m-a anuntat din timp ca i-a cumparat deja cercelusi, eu fiind aici, asa ca nu am mai cumparat si noi. Cred ca asta este la mica intelegere intre fini si nasi si e foarte importanta relatia care exista intre ei.
Decat sa-i fi cumparat noi mai stiu eu ce, care sa nu-i placa si sa nu-i poarte, am considerat ca a fost mai bine asa. FAra nici o suparare.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Da, Nana, si la mine e la fel - daca incep sa il mangai si sa vorbesc cu el, imediat incepe sa isi revina. Numai daca e tati pus pe pipait, atunci face la tunbe de nu e chip sa il opresti. De multe ori ia Bogdan mana ca zice ca ii e mila de mine. Chestia fenomenala e ca se opreste imediat cu a luat tati mana... Cum naiba simte, eu nu pot sa judec....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Simule, draga,dar te-ntreci cu gluma,nu alta!
N-ai innebunit,fato, de atata shopping!
Cred ca te trezesti,iti faci un plan de bataie si purcezi la lupta,pardon,cumparaturi!
Bravo tie!
E si avantajos sa iei cite una,cite una.
Pai eu cind m-oi pune sa le iau toate intr-o zi si-oi saraci de vreo 50 milioane,intru in depresie
Am inceput ca in reclama:,,unghiutele mele,cafelutele mele,vacantza noastra exotica''

Teodora 26 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

N-am innebunit, parol
Si planurile mi le fac cu o zi inainte. A fost bine ca le-am luat in timp, nu am simtit asa tare la buzunar (sau card, dupa caz). Da' te vad eu si pe tine acusi...

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

La noi e invers. CAnd tati il mangaie, il pupa si vorbeste cu el, nu misca in front, nu zice nici pis. Cum se opreste, incepe sa dea din picioruse si sa faca valuri.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Al meu are alta tzaca... Nu vrea frate sa puna altcineva mana pe el. Stau astia la coada pe langa burta mea, dar cum pun mana, pac, a disparut!!! Doar ii lasa sa baleasca, in timp ce face el valuri, valuri prin burtihan. Apoi daca il atinge un strain, se niveleaza burta de zici ca a fost doar un vis... NUmai pe mine si pe B. ne lasa sa il rasfatam.
Aaaa si apropo de animale - nu il suporta pe Happy. Clar! Cum il simte ca e pe langa burta mea, inccepe si da frate la suturi pana se simte asta mic si paros sa-si miste fizicul de langa mine...
Plus ca am inceput sa imi deau seama clar cand da din picioare, cand se joaca cu manutele, cand mai scoate un fund la tati, cand vrea sa se ridice si impinge cu capul. Se vede tot, plus ca eu mai am si privilegiul sa simt...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Annisia . Are personalitate de mic.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Gata, va las, ca stau intr-o pozitie extrem de incomoda. Ma duc sa ma joc cu pisoii. Am trei persane babane si sunt asa de urateeeee, dar imi vine sa le manac ce pufoase si ochioase sunt.... Plus ca si-a luat fiecare cate un mare pumn in nas, asa sunt de turtite...
Paaaa!!!! Sa fiti cuminti!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Annisia si Nana ce frumoase sunt descrierile voastre..e clar ca la varsta asta a sarcinilor simtim mult mai bine bebelusii..acum se creeaza o legatura fantastica intre ei si cei care i-au conceput..e atat de minunat...eu nu prea stiu exact ce anume ridica ...dar clar in buric ma gadila cu manutele ca e deja intoarsa cu capul in jos

carmen 30s Oana Isabella

Mergi la inceput