Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nana,Alice ma bucur ca sinteti mai bine!

Distractie placuta fetelor care se intilnesc diseara!Sa va ginditi si la noi,cele care nu putem veni!

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Picca, fireste ca ne vom gandi si ne vom dori sa fiti si voi cu noi!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
28s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bine ati venit, Roxana si Sabina!Alice frumoase lucrusoarele si mai ales patutul, concentreaza-ti atantia asupra bebelului, insista cu nasterea naturala ca 37 ani e o varsta frumoasa si arati f bine.Afibebe ce firma e crema ca si eu am una dar nu e buna, stiu ca sunt de la mai multe firme.Danielle m-am obisnuit cu contractiile, mai ales ca am mai citit si am descoperit ca unele au nascut prematur fara nici un fel de probleme, iar altele ca mine au ajuns la termen (sper sa fie si cazul meu)Nana sa ai o zi buna!Kriss bine ca ti-ai vazut bebelina, acum eu sigur nu as astepta atat pt. urmatorul control chiar daca totul e in regula.Cecilia eu sigur as discuta deschis cu nasii, nu mi-ar place sa fie din obligatie, ci cum ai zis tu din placere.Ana sigur o sa confirmi statisticele.A, si mi-am adus aminte, Roxana a cazut Alex cu suport cu tot, deci sigur nu o sa iau din ala. Gabriela deci trebuie analizat si ala simplu sa fie stabil. Lavinia deci cum pare al tau ?Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Am facut si eu ochisori,am avut o noapte groaznica cred ca am facut o criza de rinichi pt ca ma durea spatele in partea dreapta si-mi venea durerea in fata aveam impresia ca ma doare ovarul drept...m-am speriat foarte tare ca nu cumva sa-mi provoace contractii si sa declansesze nasterea doamne fereste.
am luat no-spa si supozitoare cu scobutil abia mia cedat,eram pregatita sa ma duc la urgenta....ACUM STAU CUMINTE IN PATUT.

Amar,Mandarinutza ,Danielle,Tomitza multumsc frumos parca-l vad pe al meu ce se mai umfla in pene ca un cocosel daca-i spun..

Tomitza vad ca aveti gusturi comune ,daca nu ma insel tu ai cumparat carucior de la Cam...la fel a vrut si sotul dar nu ia placut culoarea ce a gasito.

Amar,caruciorul la cumparat din Shopping Center South (SCS) de la magazinul baby one,vienna a costat parca 399 de euro,dar despre scoica nu stiu sa-ti spun deocamdata nimic pana sambata cand ajunge sotul acasa..si eu am vazut lucrurile doar in poza ca si voi.

Alice nu te mai necaji ca nu face bine la BB ,important e sa nasti in siguranta si bebele sa fie sanatos...o sa mai vezi atunci cand este momentul....si mie mi-a spus dr ca incercam natural si in cazul in care nu pot sau nu ma dilat facem cezariana.
ti-am vazut si lucrusoarele foarte frumoase.

Hazul multumim de vizita si de sfaturi ,sa ne ajute DD sa nastem toate cu bine si sa avem BEBELASI sanatosi si mancaciosi.

Myral multumesc de raspuns si eu sunt tot cu no-spa dupa mine si supozitoarele de scobutil....contractii cum imi descri tu nu prea am avut doar in cateva zile am simtit ca mi se intareste burtica jos..dar eu am dureri ca la ciclu din saptamana 16 sa ne ajute DD sa ducem sarcina pana la capat.
mai simt ca mi se intareste burtica pe langa ficat ,dar cred ca este fundicul fetitei pe acolo.

acum ma duc sa mananc ..revin mai tarziu

LAVINIA32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Lavinia sa te simti mai bine.Fetele care se intalnesc sper sa aveti vreme buna ca vad ca la noi abia acum s-a pus vantul si ploaia, ca de cand asteptam si eu o racorire.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Piccaflor, Myral, Tomasa, si sarumana mult pentru gandurile bune! Sper sa imi revin, acum sunt un pic mai bine.
Pupicei.

Distractie placuta diseara la intalnire si sa veniti cu poze frumoase cu burtici dragalase!
Abia astept sa le vad.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna ziua oameni buni!!! Nu stau mult, ca nu am cu ce sa ma laud... Doar ca imi placu rau furtuna de aseara, desi cam pacatoasa neamule...
Vaz ca aveti motoras la scris si asta e super truper!!!!
Eu maine il operez pe fotbalistul meu si cand ma gandesc iar ce ma asteapta, mai bine fug pe un nor.... I-am interzis sa ii insufle microbul asta si lui Yannis. Mai bine il fac pianist sau balerin decat sa stau toata ziua sa pansez la rani si la oase rupte. Bine, ca isi poate rupe tendonul si daca se inchide la pantaloni, dar asta ramane intre noi...

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Stati asa, nu miscati, ca mi-a venit ceva de laudat in cap!!!! Chiar de astazi chipurile mai am fix doua luni pana la marea nascare. Offf si cand ma gandesc ca timpul trece asa de repede, mi se zburleste pielea pe mine... Dar adevarul e ca bebeloiul meu e tare mare si cand imi mai arde cate una zici ca da cu ghioaga. Plus cand il apuca jucatul pe la buric, zici ca am viermisori in mine. Ca mai faceau astia filme cu oameni care au libelule prin ei. Eu pot sa torn un film intreg, fara trucaje si efecte speciale. Imi place de al meu baiat, ca le spune tuturor - vai saraca, ce ii face ala mic, cat o chinuie... Eeee, nu pot sa ma vait in asa hal... NU ma doare, dar sunt niste senzatii de care, cu siguranta, imi va fi tare dor o scurta perioada de timp. Pentru ca Boggy deja imi planifica sarcinile urmatoare. I-am spus eu, stai taticu sa te vaz ce breaz esti la aista si apoi negociem ce si cum.... DEsi sunt convinsa ca orice ar fi, eu tot ma mai risc la unul, macar... Nu pot sa spun ca sarcina asta a fost un chin si o jale pentru mine....

PS - nu am mai stat sa corectez. Scriu repede si punem pariu ca mai bagai si niste litere bonus, desi am unghiile taiate regulamentar....

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Ciao burtici! Din pacate eu nu voi mai reusi sa ajung la intilnire, din motive obiective. Imi pare fff rau si promit ca pe urmatoarea nu o mai ratez. Astept sa vad poze cu burtici frumoase! Distractie placuta si pofta buna! (Sa va ginditi si la noi cind infulecati bunatatile alora)!!!

Poze nunta...

anca +26Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Lavinia, ce chestie...si carucior (era cat p-aci) si carusel...
Tomasa, si nasii mei de cununie sunt tineri si foarte draguti si abia o asteapta pe finuta lor . Dar tot asa, nasa nu stiu daca a aflat ca ea ar trebui sa cumpere cercelusii, iar eu nu am de gand sa-i spun de la obraz...

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput