De ieri a inceput Festivalul Callatis 2007. Se pare ca astazi seara de la ora 21:00 la capitolul “Iubirile serii” vom vedea Selling&2 Unlimited, Nicola, Vasile Seicaru , Akcent, Miki, Talisman etc.
Tocmai acum ma uitam la Callatis si am vazut subiectul asta si mi-m permis sa intru si eu.Unde o fi disparut Paula Seling atata timp,mi se pare atat de schimbata,pare mai obosita.
Dar tot nu stiu cum de a luat antena 1 proiectul Callatis.Voi stiti?Sunt tare curioasa ce s-a intamplat de nu a mai fost dat la TVR 1.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Astazi seara, Dan Negru a excelat in vorbaria inutila, in ticul pe care-l avea de a baga mereu mana in buzunar - de parca acolo era izvorul nesecat al vorbelor sale-, in retinerea concurentilor pe scena cu un gest al mainii prea insistent si in monopolizarea prezentarii in defavoarea colegei sale de scena.
Dan Negru prezinta de atata vreme emisiunile alea de 2 bani incat numai asa stie sa vorbeasca.Si cum isi tot flutura mainile prin fatza colegei lui, cred ca o sa ii traga una in cap pana la urma.
In rest, mie imi place Callatisul!Si tine o sapt. ceea ce e super!
Noua ne-a placut Nadia Ali care a cantat cu 3SE luni seara!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.