Festivalul Callatis 2007!!

Festivalul Callatis 2007!! | Autor: Adrianaa

Link direct la acest mesaj

De ieri a inceput Festivalul Callatis 2007. Se pare ca astazi seara de la ora 21:00 la capitolul “Iubirile serii” vom vedea Selling&2 Unlimited, Nicola, Vasile Seicaru , Akcent, Miki, Talisman etc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Tocmai acum ma uitam la Callatis si am vazut subiectul asta si mi-m permis sa intru si eu.Unde o fi disparut Paula Seling atata timp,mi se pare atat de schimbata,pare mai obosita.
Dar tot nu stiu cum de a luat antena 1 proiectul Callatis.Voi stiti?Sunt tare curioasa ce s-a intamplat de nu a mai fost dat la TVR 1.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Astazi seara, Dan Negru a excelat in vorbaria inutila, in ticul pe care-l avea de a baga mereu mana in buzunar - de parca acolo era izvorul nesecat al vorbelor sale-, in retinerea concurentilor pe scena cu un gest al mainii prea insistent si in monopolizarea prezentarii in defavoarea colegei sale de scena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu-mi place nici Dan Negru si colega lui. Sunt enervanti.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Dan Negru prezinta de atata vreme emisiunile alea de 2 bani incat numai asa stie sa vorbeasca.Si cum isi tot flutura mainile prin fatza colegei lui, cred ca o sa ii traga una in cap pana la urma.

In rest, mie imi place Callatisul!Si tine o sapt. ceea ce e super!
Noua ne-a placut Nadia Ali care a cantat cu 3SE luni seara!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput