Nu sta cu capul pe spate.

Nu sta cu capul pe spate. | Autor: franca

Link direct la acest mesaj

Am un bebe de 2 luni 3 sapt. si nu sta cu capul pe spate doar pe parti se intoarce singur de pe o parte pe alta, cand il tin in brate isi sustine singur capusorul si il intoarce dar cand este culcat pe spate vrea sa tina capul doar pe stanga sau dreapta si nu pe spate.Sa fie asta o problema va rog sa imi raspundeti sunt ingrijorata.

Mamica de Mark-Adrian 17.04.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Nu cred si fetita mea facea la fel la aceasta varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Stai linistita ca nu este o problema.Caputul lui nu este inca bine format si este inca tuguiat in spate si din aceasta cauza nu sta cu fata in sus.Fa-ti timp si ajuta-l tu sa isi tina caputul asa ca sa si-l turteasca si sa-si formeze caputul rotund.La fel a fost si cu fetita mea si aceeasi problema imi faceam si eu dar mi-am facut timp si m-am ocupat de ea si acum sta singura cu fata in sus.
Numai bine sa auzim.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

nici a mea nu sta, si are aproape 6 luni, dar am crezut ca e de bine, ca in felul asta nu i se aplatizeaza capul. :-))

Ajutati-o pe Diana
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Nu este o problema si nu trebuie sa fii ingrijorata. Poti sa il ajuti tu sa mai doarma cu capul pe spate punandu-i un prosopel rulat care sa-i sustina capusorul, putin cate putin, in timpul zilei cand poti sa-l supraveghezi.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput