Cazare Sinaia sau Busteni- ma ajutati?

Cazare Sinaia sau Busteni- ma ajutati? | Autor: mariarusu

Link direct la acest mesaj

Unde mai gasesc eu un loc de cazare ieftin si ok in Sinaia sau Busteni vrem sa mergem sapt viitoare pt citeva zile si pe la agentii nu am gasit nimic. M-am gandit ca fetele din zona stiu ceva si ma mai indruma

multumesc
si astept un semn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

, sper sa-ti fie de folos.
http://www.cazari.ro/sinaia.htm

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Daca te intereseaza cazare la particulari, in Busteni, da-mi PM

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pensiunea Danut,100ron camera pe noapte,aproape de drumul catre Peles,in Sinaia.Vis-a-vis de pensiunea asta mai este una ,la fel de faina si langa ea e hotel Regina...un pic mai scump.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

szaboali super prezentare , , nu am mai gasit cev asa de complex . macar ca am periat toate paginile agentiilor de turism, nu am cautat unde trebuie se pare - ma documentez dimineata
mersi mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

Ana voi ati fost acolo?pare frumos din poze ai si un nr de tel?

Cornelia ai pm- mersi

szaboali am vazut ca esti din Baia Mare , sti ceva de statiunea Apa?
colegii ma innebunesc de tot ca e frumos , ca e ca la mare .... dar cazarea e cam saracacioasa , e adevarat ? voi ati mers acolo?

multumesc tare mult de raspunsuri m-ati scos din incurcatura

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Maria,imi pare rau,dar trebuie sa iti spun ca n-am nici un numar de telefon de acolo.Noi am mers intr-o excursie mai lunga prin tara si nu am avut nicaieri rezervare,am mers la noroc.Noi am stat,in Sinaia,la peniunea (care spre rusinea mea nu-i mai stiu numele) dintre Hotel Regina si Pensiunea Danut,pentru ca avea si restaurant si in cazare intra si micul dejun.Camera noastra,cu 3 paturi,unul matrimonial si celalalt singur....a costat cam 80 ron,o noapte.
Cum ti-am scris,de la pensiune pana la drumul catre Peles erau cam 200 m...
Culmea este ca noi am ajuns in Sinaia sambata seara,venind de la Paltinis si la Paltinis ne-am bagat in seama cu un prahovean,ca sa-l intrebam daca gasim cazare in Sinaia,sambata seara si raspunsul ne-a dezamagit complet...prahoveanul zicand ca sansele sunt extrem de mici pentru cazare...in schimb realitatea a fost alta....cazare cata doresti si in conditii foarte bune...
Inca data cer scuze,insa nu am nici un numar de telefon...Sa aveti vacanta frumoasa...!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariarusu

szaboali super prezentare , , nu am mai gasit cev asa de complex . macar ca am periat toate paginile agentiilor de turism, nu am cautat unde trebuie se pare - ma documentez dimineata
mersi mult de tot

Spor la cautat

www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariarusu

szaboali am vazut ca esti din Baia Mare , sti ceva de statiunea Apa?
colegii ma innebunesc de tot ca e frumos , ca e ca la mare .... dar cazarea e cam saracacioasa , e adevarat ? voi ati mers acolo?

multumesc tare mult de raspunsuri m-ati scos din incurcatura

Maria

Da e super frumos la APA , este nisip ca si la mare si e o balta faina. Cazare nu este ,din pacate, adica nu stiu, dar ma interesez si iti spun.
Daca va hotarati sa veniti aici in concediu , merita sa faceti o baie si la APA...e la vreo 30 km de Baia Mare (parca), noi am fost in we la IOJIB , langa APA , seamana cu Apa dar nu e acelasi lucru...si se plateste intrare pe persoana si pentru masina daca vrei sa intri inauntru(si la APA si la IOJIB...la persoane e 3 lei iar la masina nu stiu, dar se poate negocia la intrare si platesti mai putin.

Am sa revin cu amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rapsody spune:

Este in Sinaia pensiunea Viorica, pe strada principala, la 200 m de centru in jos, preturi accesibile si conditii faine.Am fost anul trecut, se negociaza pe loc, are multe camere, la alegere.

Mergi la inceput

mariarusu uite poate te ajuta www.afaceribaiamare.ro/firma0c.php?d=plaje,%20terase,%20sporturi%20nautice&firma=1&id=949&nrows=1" target="_blank">asta , nu sunt foarte multe informatii dar este un numar de telefon.

Mergi la inceput