Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
ddanagh spune:
Oana, iarta-mi sadismul: ti-ai pregatit cu ce-o sa tai cordonul? Ma gandesc ca nu cu cutitul cu care gatisi inainte.
Dana S39 cu Daria Stefania
AMR 8 zile pana la DPN
ddanagh spune:
Lie, lie ciocarlie tu ce mai faci? Te-ai potolit cu vopsitul? Am vazut ca ziceai ieri ca te plimbasi cu 'consortul' prin parc. Sa intelegem ca a revenit pe plaiuri mioritice? Ce a zis cand a vazut listele pregatite?
AMR 8 zile pana la DPN
claucia spune:
Da, mi-ar placea Andreea sa ne intalnim la Municipal maine, mergi pentru nascare? Eu sper ca eu sa merg numai pentru control insa cine stie? Poate ne interneaza pe amandoua maine, venim amandoua acasa, etc , parcam aproape, si ce ne mai trebuie...de la Lumea Copiilor!
Multumesc pentru urari pentru sotul, astazi vine devreme sa apucam sa mai facem planuri pentru maine chiar daca este cazul sau nu. Eu i-am dat cadoul de aseara c aaveam o gura pana la urechi si nu aveam stare sa ascund cadou.
Eu voi fi in 39 saptamani maine, adica am intrat deja in 39 de astazi, si dupa eco maine as intra in 40. Asa ca nu se stie niciodata.
Ddanagh, si eu m-am epilat, acum daca o mai fi vreun fir, pe mine nu ma supara sa mai dea si asistentele cu lama, presupun ca au experienta. Eu oricum imi iau lame cu mine si le vor folosi pe ale mele. Sper.
Lia multumesc pentru urari, pune fetele sa sara cu pampoanele maine ca astazi nu prea au de ce. Ba da, sa-mi fac bagajul de spital perfect. E facut de atata timp incat nici nu mai stiu ce e in el. Dar astazi am citit toate subiectele legate de asta si am ajuns la concluzia ca nu mi-am luat hartie pt toaleta. Atat. SI poate maine vin acasa nenascuta sa mai dau din pampoane pentru alte fete pana luni...zic eu.
Pup
saptamana 39 Alessia Maria
bb mic
Ioana75 spune:
Ile, Otilia, multumesc. Jur ca nu vreau sa ma grabesc, dar nu pot sa ma pun cu Smarandita.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andreea c spune:
Clau si eu sper sa nu merg pentru nascare. Doctorul a zis ca ne intalnim sa vedem ce facem mai departe, dar stiu eu ce idei ii mai vin...Trebuie sa ne pregatim sufleteste si pt. intalnirea cu bebe. Eu la 7.30 trebuie sa ma prezint la spital.
Dana mai pot, ce sa fac...Ideea e ca mie dupa UM imi iese DPN 9 iulie, iar dupa ultima eco 20 iulie. Nici eu nu stiu ce sa mai cred, iar doctorul zice ca nu trebuie sa ma ingrijorez.
Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
jadi spune:
Fetelor, asteptati randul nu va grabiti! Fiecare la timpul ei!
Alina si eu vad ca sunt tzoancele flescaite si daca le iau la pompa iese la lapte garla. Numai juniorul e un puturos, trage cu foc primele 5 minute dupa care incepe sa dormiteze. Cred ca de aceea nici nu produc mai mult, ii place sa frece tzoanca la relanti si eventual sa stea 3 ore cu ea in gura! Sa isi ia nevasta !
Deni & Vlad & Tudor
claucia spune:
Andreea, ai PM. Si daca ne intoarcem amandoua acasa fara nascare maine, propun sa ne vedem in weekend sa facem planul de bataie. Daca nu, peste o saptamana cu bb x 2.
Clau
saptamana 39 Alessia Maria
bb mic
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by claucia
Ba da, sa-mi fac bagajul de spital perfect.
Da' evantai ti-ai pus ? Ca e o caldura in spital...
Si se fac renovari, aveau salon de lauze unde tineau consultatii sapt. trecuta, la et. 4
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
liadorian spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Lie, lie ciocarlie tu ce mai faci? Te-ai potolit cu vopsitul? Am vazut ca ziceai ieri ca te plimbasi cu 'consortul' prin parc. Sa intelegem ca a revenit pe plaiuri mioritice? Ce a zis cand a vazut listele pregatite?
AMR 8 zile pana la DPN
M-am pototlit cu vopsitul, dar mi-am gasit altele de facut (numai sa nu ma paratzi consortului ca e jale!). Consortul a revenit la cuib si suporta cu stoicism toate cate i se pun in carca. A povestit cu burta vreo jumatate de ora cand s-a intors de la Praga, de-am crezut ca lesin de ras - in sinea mea, evident. Dar asa am reusit sa aflu si eu cum i-a mers si ce-a reusit sa vada frumos cat a fost plecat.
Jadi, Alina, fac rezumate si conspecte din ce povestiti voi despre alaptat si tzatze!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
ddanagh spune:
Clau nu m-am gandit. O sa-mi pun si eu in bagaj o lama, barem sa fiu pregatita. Mi-e cam frica sa le las pe asistentele alea (de fapt infirmierele, ca asistentele nu fac asta) intrucat eu am o alunita pe acolo si, in iuresul ala, cine stie?
AMR 8 zile pana la DPN