Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
claudia75 spune:
Cristina_Ana si eu sunt de parere ca ar fi bine sa mergi mai departe cu recoltarea celulelor stem, mai ales ca ai primit si kit-ul. Eu am decis sa fac asta, in ciuda tuturor riscurilor. Asa ca am semnat contractul, am primit kit-ul. Doctorul meu nu militeaza pentru asa ceva, dar nici nu este impotriva. Citind contractul mi-am dat seama ca nu am foarte mult de pierdut. Daca celulele nu sunt viabile nu platesc nimic. Daca sunt, merg mai de parte.
Claudia 36+
witchy_witch spune:
Nu va suparati pe mine daca repet aici un mesaj pe care l-am trecut si ca topic separat pe forum, dar poate vreuna din voi are idee:
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca ati citit/patit ceva asemenator. Ieri seara in timp ce montam patutul pentru bebeloi, la o intoarcere gresita sotul m-a lovit cu lateralul patutului in burta. Lateralul are un nit de lemn (stiti voi, ca pe vremuri, din acelea de se lipeau cu aracet), care are cam 0,7 cm in diametru si e lung de aprox. 3 cm. Nu stiu cat de adanc o fi "intrat" in burtica, dar stiu ca m-a durut tare locul impactului, si dupa lovitura inca vreo 1/2 de ora pe putin... Nu am vanataie, dar mi-e tare teama pentru ca bebe e cu caputul in jos, si lovitura a fost in partea cea mai de jos a burticii, sub linia chilotului. E posibil sa il fi lovit pe bebe? Bebe pare ok, nu nse manifesta altfel, dar e posibil sa fi patit ceva la caput in urma loviturii? Lovitura a fost destul de puternica, si daca nu eram un sapt. 33 nu mi-as fi facut griji, ca bebelusii mici stau in mult lichid, dar asa mi=e tare teama....
sapt. 33 cu maricel in burtica
liadorian spune:
witchy_witch, nu stiu exact care-s riscurile pentru bebe la o astfel de lovitura, dar ma gandesc ca pentru linistea ta ai putea sa faci o eco undeva. Poate te lamureste ecografistul. Desi, daca bebe misca la fel, cred ca e semn bun!
Numai bine tie si bebelushului!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
oaana spune:
quote:Dana,nu fi rea,m-am gandit si eu ca o insarcinata cand are fluturi,nu o sa folosesc cutitul-daca se intampla-poate altceva.
Originally posted by ddanagh
Oana, iarta-mi sadismul: ti-ai pregatit cu ce-o sa tai cordonul? Ma gandesc ca nu cu cutitul cu care gatisi inainte.
Dana S39 cu Daria Stefania
AMR 8 zile pana la DPN
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ddanagh spune:
witchy_witch imi pare pentru cele intamplate. si pe mine m-ar stresa rau insa la 33 saptamani bebe inca mai are destul lichid pentru a fi protejat de lovituri. Eu una as suna doctorul imediat si eventual sa ma programeze la o eco. Cred ca parerea doctorului in astfel de cazuri e cea mai linistitoare.
AMR 8 zile pana la DPN
ddanagh spune:
Oana, nu am vrut sa fiu rea, doar imaginatia mi-a luat-o un pic razna. Cred insa, vorba Liei, ca vei/vom suna totusi la un spital intr-o astfel de situatie si, mai devreme sau mai tarziu, va veni vreo moasa, ceva.
AMR 8 zile pana la DPN
claucia spune:
quote:
Originally posted by ilenutzaquote:
Originally posted by claucia
Ba da, sa-mi fac bagajul de spital perfect.
Da' evantai ti-ai pus ? Ca e o caldura in spital...
Si se fac renovari, aveau salon de lauze unde tineau consultatii sapt. trecuta, la et. 4
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
Evantai nu mi-am luat dar cu o revista rezolv problema ca nu sunt fitoasa. Daca cad insa duamne bine cu evantaie trimit sotul sa caute.
Spre rusinea mea, inca nu am fost la Municipal sa vizitez maternitatea asa ca nu stiu unde se fac consultatii etc...voi vedea maine macar. Daca nu ca sedere macar ca vizita de lucru.
Ddanagh, le poti spune asistentelor, sa fie atente ca ai o aluna mare (chiar daca e una mica, sa le atragi atentia) si sa fie atente. Nu cred ca nu pricep. Sper adica.
Clau
saptamana 39 Alessia Maria
bb mic
ilenutza spune:
oaana stii ce ii spuneam eu sotului aseara?ca ar trebui sa citim si noi sa vdm ce se face daca nasti acasa si nu apuci sa mergi la spital!
Dupa cum vezi nu esti singura- o fi telepatie, ceva? in ce zi esti nascuta?
dana ai vreo sugestie constructiva sau doar pui sare pe rana?
AMR 02 sapt.
aeperju spune:
M-au indrumat colegele mele (mamici de sept - oct) sa va intreb daca vreuna dintre voi a luat DETRALEX in sarcina pentru varice. Multumesc frumos!
Emma 29+
ilenutza spune:
Emma nu am auzit de medicamentul asta.
am vrut sa iti raspund mai devreme dar am uitat
Si eu am varice la greu, mi s-a spus ca doar chirurgical o sa scap de ele!
AMR 02 sapt.