Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Buna fetele! Si noi pe aici cu pt fetele care se duc azi sa isi cunoasca bebeii!

Eu de bine ce mi-am facut bagajul parca nu mai am nici un semn ca nasc. S-o fi speriat bebe ca vreau sa o scot afara prea devreme. Las ca vede ea vineri.

Va faceti griji cu nascutul acasa? Nu cred ca apuca vreuna sa o pateasca...decat daca o face intentionat. Am vazut ca in strainatate se practica.

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

oaana stii ce ii spuneam eu sotului aseara?ca ar trebui sa citim si noi sa vdm ce se face daca nasti acasa si nu apuci sa mergi la spital!
Dupa cum vezi nu esti singura- o fi telepatie, ceva? in ce zi esti nascuta?
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Hehe, voi va tineti de poante! Stiu eu... Eu una n-am voie sa nasc acasa fiindca m-am sustras cu nesimtire de la vaccinarea antitetanica si daca Doamne-fereste nasc acasa, ma trezesc cu medicul de familie la usa in 2 timpi si 3 miscari! Va rog sa tineti seama ca e o matahala de om la 2 m si ceva inaltime, kile multe si proportionat distribuite, fost jucator de rugby. Deci eu o sa fiu repede la spiral, iar daca e nevoie ma mai plimb un pic prin parcultzul din fata spitalului, pe alei mai dosnice, pe unde nu-s mame cu copii mici. (Desi un stres am si io: sa nu am niste contractii horror in taxi in drum spre spital, sa traumatizez soferul. )

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

3100 kg!!!!gata a depasit pragul bulina mea.sotul ii zice "nenascuta" ca mai are ceva zile pana pe 25 cand trebuia sa se nasca.de vineri pana azi a luat 300 de g.

alina si bb elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by alina.a

3100 kg!!!!gata a depasit pragul bulina mea.sotul ii zice "nenascuta" ca mai are ceva zile pana pe 25 cand trebuia sa se nasca.de vineri pana azi a luat 300 de g.

Felicitari si la mai mare!!! virtuali pentru bulina ta!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

Felicitari!!! Si sa o tineti tot asa!

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Aoleo, vreau nu vreau nu mai am scapare si trebuie sa ma apuc de activitatea mea "preferata" CALCATUL!!!Hainutele lui bebe nu mai pot astepta. Ma gasiti pe baricade, cu apa curgand pe mine si cu nervii intinsi la maximum.

Sper sa apara si bebeii pana ma intorc eu!

Denisa Maria 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:

Emma nu am auzit de medicamentul asta.
am vrut sa iti raspund mai devreme dar am uitat

Si eu am varice la greu, mi s-a spus ca doar chirurgical o sa scap de ele!

AMR 02 sapt.

Multumesc frumos!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Buna fetele! Si noi pe aici cu pt fetele care se duc azi sa isi cunoasca bebeii!

Eu de bine ce mi-am facut bagajul parca nu mai am nici un semn ca nasc. S-o fi speriat bebe ca vreau sa o scot afara prea devreme. Las ca vede ea vineri.

Va faceti griji cu nascutul acasa? Nu cred ca apuca vreuna sa o pateasca...decat daca o face intentionat. Am vazut ca in strainatate se practica.

Denisa Maria 37+

Brazuca de cand am schimbat saptamana si nu mai imi pasa daca ma apuca oricand, parca si bebelina mea s-a speriat si doar misca elegant, baletul ei obisnuit, nu ma mai doare nimic, nu mai iau nici no-spa nici magneziu, nimic si deageaba. Dorm bine si nu mai am nici o durere. Bine, vesnica burtica tare - des - contractii insa nedureroase. Si stateam eu si ma gandeam aseara ca as vrea tare sa ma doara la noapte ca sa fiu impacata dimineata cand merg la spital

saptamana 39 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:

oaana stii ce ii spuneam eu sotului aseara?ca ar trebui sa citim si noi sa vdm ce se face daca nasti acasa si nu apuci sa mergi la spital!
dana ai vreo sugestie constructiva sau doar pui sare pe rana?
AMR 02 sapt.

Ile, cred ca as intreba doctorul prin telefon, insa sper sa nu fie cazul de asa ceva. Nici nu ma pot gandi serios la asta fiindca ma sperie (si nu vreau asta) astfel ca nu imi pot da seama exact ce as face.
Am mai citit (nu auzit concret) in care le-a apucat nasterea singure acasa dar si atunci, pana la expulzie, a mai venit cineva.
Daca chiar iti creeaza disconfort (in sensul ca nu iti iese din cap) vorbeste cu doctorul tau ce poti face intr-o astfel de situatie.

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 8 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:

dana ai vreo sugestie constructiva sau doar pui sare pe rana?

AMR 02 sapt.

Ile,eu am intrebat,ca sa stiu,desi probabilitatea e mica,dar sa fiu pregatita pt.orice situatie.
Eu sunt pe 7 ianuarie.
Tu cum te mai simti?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua

MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput