Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata la fetele grase si mai putin grase .

Vad ca va plangeti de insomnii, hehe, in curand o sa va plangeti de nesomn. Eu sunt treaza de la 6.30, am administrat tzoanca si pe la 8 si un pic tanarul nici vorba sa adoarma. Asa ca m-am dus sa dorm cu cel mare dar ghinion, el nu doarme foarte mult spre dimineata asa ca am furat si eu 25 de minute de somn dupa care rutina: schimbat copilul cel mare, cautat mama, reperat in gradina cu cel mic, lansat copil cel mare dupa care am mancat si acum sunt la ceaiul de lactatie!

Normal ca cel mare a urlat pe afara pana l-a trezit pe cel mic asa ca ma duc sa alimentez la pompa 1 adica gura lui dodo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Ioana75 - de ce va grabiti , faceti bine si stati cuminti ca mai avem pana la marea intalnire ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lavinia si lorina bine ati ajuns acasa.abia astept sa vad poze cu amandoua.
jadi iti pot povesti eu de pusee de crestere.azi implineste 3 sapt deci ca la carte e a mea.ieri m-a supt de-mi ajunsesera tatele doua piei congruente intr-un sfarc.pa durere la san,nu mai aveam nimic.si seara simt ca se mai aduna ceva in cel stang o opun sa suga si-mi scuipa tata afara parca ar fi avut kk pe ea si inceope sa urle.eu dai si plangi ca mi s-a terminat laptele.vine sotul o ia face ceva ture prin casa in brate la el si fata se linisteste.eu de disperare strang din san si surpriza tasneste laptele intr-o veselie.deci lapte era dar figurile erau si mai mari.a adormit intr-un final,dar eu ieri am crezut ca plec de acasa.toata ziua a fost treaza si cu gura in vant dupa san.macar a dormit tun azi-noapte m-a trezit la 3 ore,a mancat bine si s-a culcat fara sa comenteze.binenteles ca a trebuit sa ma mulg ca sunt acum cu laptariile cat casa.acum iar se foieste si nu stiu daca doarme de 30 de minute.oare cat dureaza puseele astea de crestere,la mine inca 2 zile si ma impusc
karligutza nastere usoara!!!!

alina si bb elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Lavinia bine ai revenit acasa cu comoara,asteptam noutati.
Karliga,Oana
Acu sa va spun eu ce pasarica am,dar sa nu radeti.Daca se intampla ca una din noi sa nu mai apucam sa ajungem la spital si nastem acasa,oare cati cm. trebuie taiat buricul-adica cam cat sa mai lasam acolo?Sa nu radeti de mine,dar ma framanta demult chestia asta.Stiu ca probabilitatea sa se intample e mica,dar daca?
Asta noapte nici eu nu am dormit dar din motive de carcei groaznici la burta.Trebuia sa ma dau jos din pat sa merg ca sa imi treaca,si nu va spun cm era pana reuseam sa ma dau gheboasa de durere.Nu am mai avut demult asa,cred ca si de la vreme.....sau mai creste burtica.
Si acum ceva off-topic:am de vanzare un scaun maxi-cosi,stare foarte buna,adus din Germania,husa detasabila,0-12 luni cred,nu sunt sigura,depinde de copil.Daca cineva e interesat sa-mi dea un PM-pretul e foarte convenabil.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb AARON
poze Iosua

MAI SUNT 13 ZILE(TEORETIC)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Tot 2 in 1 deocamdata. Bebele meu nu da semne ca se grabeste sa ma cunoasca. Merg si eu maine la doctor sa vedem ce facem mai departe. Nu prea ma simt pregatita sa ma opreasca acolo, dar vom vedea.
Karligutza azi e ziua cea mare.... Bafta la intalnirea cu Karligugurutza!
Giana, Lorina bine ati revenit acasa si in . Asteptam poze cu -ii.
Oana, bafta maine la intalnirea cu bebe.
Clau pt. sotul tau. Sa fiti sanatosi amandoi, sa va iubiti si sa va bucurati de bebe Alessia.
Mi-ai dat emotii ieri cand am vazut ca trece timpul si tu nu mai veneai de la cumparaturi pe caldurile alea. Eu am fost doar pana la gara si inapoi si simteam ca ma sufoc de cald. Apoi am citit ca ai parcat in fata si m-am linistit. Parcam si noi masina inainte sub balcon, dar o gaseam tot timpul plina de mancare sau chistoace asa ca am renuntat. Poate ne vedem maine prin spital ca si eu tot la municipal merg.

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineta
Eu astazi ma duc iarasi sa ma epilez. Nu a crescut cine stie ce insa mai am o saptamana pana la DPN si zic sa ma prinda pregatita. Vreau sa va intreb si eu daca aveti idee: in momentul nasterii trebuie sa fii fina , fina. Ma gandesc ca, chiar daca ma fac eu acum cu ceara, daca e sa nasc saptamana viitoare, intr-o saptamana mai se isca un fir doua de par. O fi vreo problema? Tot or sa-mi dea asistentele cu lama?

Dana S39 cu Daria Stefania

AMR 8 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Ce frumos povestiti voi acolo Jadi si Alina de tzatzoance si puseuri de crestere. Ce Dumnezeu inseamna asta? Ca uneori mananca mult si alteori ba. Nu am citit pe nicaieri ca ar avea bebe asa ceva in prima luna. Hmm. Ar trebui sa mai pun mana pe carte ca vad ca raman corijenta si la teorie. Imi dau seama ce-o sa fie la practica

AMR 8 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Clau la ce doctor esti ca nu apare pe lista?

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Andreea mai poti?? Tu aveai ciclu regulat? Stiai DPN exact? Ma gandesc ca poate ti-a gresit un pic. Stiu ca se nasc si dupa DPN, dar parca e mai bine cu o saptamana inainte decat dupa DPN. Te-am incurajat, asa-i ca asa-i ???

AMR 8 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Dana, nu cred eu ca intr-o saptamana se poate produce cine stie ce dezastru, mai ales dupa epilare cu eara. Ma gandesc ca nu mai gaba si asistentele lama, ar fi prea de tot!
Andreea, bafta multa la control! Si lui Radu - curaj, ca listutza e plina de fete, are de unde alege, numai sa scoata nasucul in lume!
Oana, din cate stiu eu, cel mai bine e sa legi cordonul cu ceva si sa astepti un pic pana vine Salvarea si-ti taie medicii ce trebuie taiat. Banuiesc ca totusi o sa chemi Salvarea cand vezi ca se ingroasa gluma, nu???

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput