Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi si

multe curej si multe pentru galerie doar azi e zi mare nu karligutza ??? te asteptam repede acasa sanatoase , voioase , fericite ...

am mai pastrat si pentru alte mamici care vor sa-si tina bebei in brate azi

si azi fara ???

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, fetelor! Si pe noi ne-au tinut treji fulgerele si tunetele. Am crezut ca furtuna o sa ia acoperisul de pe noi dar uite ca suntem ok...
Nico, parca tu ai scimbat capitolul, nu? Poti s-o treci in listuta cu programari si pe Oana/Ghinetz? Sa fim la zi cu "hartiile", ca vine vreun control peste noi si... cine stie?

Ma duc sa citesc tot din urma si dupa aceea revin! O zi buna tuturor!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am baut cafeaua, am mancat pepene, acu' ma pun pe treaba!

Se pare ca bb s-a infipt bine, bine si nu mai vrea sa iasa!
iar suspansul asta ma omoaraaaaaaaaaaaaa!

Ca sa fiu in ton cu voi, nici eu nu am dormit bine deloc asta noapte, mi-a fost cald, m-am trezit indispusa, yac!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata si de la mine!

giana si lavinia, bine ati revenit acasa, sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele!

am fost aseara la medic, asa cum va ziceam, si vin cu vesti bune: am inca un col lung si inchis, deci bebe nu pare sa dea semne ca vrea afara; in plus, in afara de faptul ca mi-e sotul plecat de azi pana vineri, medicul meu va fi plecat din bucuresti in weekend... mi-a lasat numarul altui medic care sa se ocupe de mine in caz ca as naste, dar sper totusi sa nu nasc... asa ca deja sper sa nu nasc inainte de lunea viitoare... trebuie sa ma straduiesc sa stau cuminte... daca o sa pot :)

in seara asta vin mama si fetita - tot imi vine sa zic "cea mica" dar in curand va fi "cea mare"... abia astept sa le vad, ca nu le-am vazut de o luna, de la serbarea ei de la gradi, apoi au plecat la ai mei la Buzau... bine ca azi e ceva mai racoare si nu calatoresc prin caldura

andra si eu sunt cam gata cu casa, e intr-adevar minunat sa vezi ca lucrurile se "aseaza" cumva si e totul curat si frumos...
ioana75 iti multumesc de incurajare... m-ai facut sa rad ieri, o sa strang cat mai tare din fund si din picioare sa nu care cumva sa iasa bebele :))

oana si karligutza, nastere usoara, bebici sanatosi si refacere rapida! asteptam vesti bune de la voi cat de curand.

Mergi la inceput

Ile, idem... Parca acum trece cel mai greu timpul. Am impresia ca acusi, acusi explodez dar... nimic!
Danis, rabdare si tutun!

Karligutza, Karligutza
Adu acasa Gugurutza*!

* Am diminutivat-o nitel din ratiuni prozodice. Da' stim cu totii despre cine-i vorba, da?

Oana/ghinetz, tu chiar esti pe ultima suta de metri... Gata bagajelul? Moralul e bun? Familia pregatita? Uite aici o imbratisare calduroasa pentru tine de la toata gashk* !
* Da' ce golaneshte am scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Ma inscriu si eu in clubul celor care nu au dormit prea mult azi-noapte - pe la 3 m-am trezit si nu am mai adormit cateva ore, bebelusha facea sport probabil, asa ca ora 3 cred ca o sa fie de acum pentru cateva saptamani ora noastra de intalnire in noapte

Si ma mai inscriu undeva: maine, joi, trebuie sa merg la spital nemancata (daca totul este gata si la control dr hotaraste asa) maine va fi ziua cea mare. Joi, 12 iulie. Suna de-a dreptul frumos. Asa ca Oana (Ghinetz) sunt alaturi de tine cu inima pentru ca spitalele cred ca sunt diferite. Chiar, la ce spital nasti? Eu voi fi la municipal.
Pana una alta, temperaturile scad, o placere sa fi la spital pe vremea asta

Eu oricum plec cu gandul ca ma trimite de fapt acasa pentru ca altfel as fi prea stresata dar...nu prea cred.

Karligutza m-am gandit la tine azi-noapte, iti tin pumnii astazi sa ne arati printesa cat de curand. Uite, Hai Karligutza!

Abia astept sa termin cu operatiunea si sa stiu ca bebele e bine, si de nimic nu mai imi pasa!

Stiti ceva de AndreeaC? Are DPN pe 9 iulie, adica acum 2 zile si nu mai spune nimic...

Pup

saptamana 38 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia m-am conformat.

imi e somn acum dar s-a trezit piciul si adio somn.
merg sa mancam caci ma bate el la cap

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nma

lia m-am conformat.

imi e somn acum dar s-a trezit piciul si adio somn.
merg sa mancam caci ma bate el la cap

Multumim frumos! Si pentru perlele de la maiul-ul comun...
Clau, bafta multa pe 12! Majoretele astea vor tura la maxim pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Si bafta fetelor care nasc azi!

Giana, felicitari si bine ati venit acasa!
paticut, da, sint nashpa asistentele de la inst. de hemato. Si eu as merge miine sa repet dozarea. Tin pumnii sa iasa bine!
fianna, ia o pentru cumnata cu initiativa.
cristina_ana, si eu as fi recoltat celule stem, dar sotul meu are aceleasi pareri ca si dr tau, si anume ca n-avem nici o siguranta ca vor fi pastrate bine si nu vor fi folosite de altii. Daca ai luat kit-ul, eu zic sa-ti faci recoltarea.
Lavinia, bine ati venit acasa!!! Po-ze, po-ze, po-ze!

Eu fac rautz, simt niste dureri vagi, inexistente pina acum; nu mai zic de presiunea din partea de jos si de contractii non-stop. Pina la urma care e doza maxima de no-spa care se poate lua pe zi, 3 pastile de 40 mg? M-am hotarit ca de luni sa intru in CO (daca mai prind ziua de luni).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ioana eu am luat una la 4 ore cand mi-a fost rau, cel putin 24 de ore.Nu te gandi la prostii ca mai ai o luna pana la DPN!

mamii nu a anuntat nimic?ieri a fost la spital pentru inducere.

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput