Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
nma spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Multumesc nma! Imi pare rau ca esti necajita. Nu poti sa lasi putin desfacuta rochita si sa improvizezi ceva....?
Timi
36+
timi asa m-a sfatuit si o prietena. cred ca voi lasa putin desfacut fermoarul si prins in interior. peste voi pune un voal si nu se va vedea.
ciudat ca pana acum toti se legau de mine ca am burta mica si acum se mira ca e prea mare. acum parca mi se pare si mie mare dar sper sa fie mare si pitica. eu am pitici pe creieri cu greutatea bb-lui.
la noi iar incepe furtuna si sunt singura. baietii au plecat in vizita la prieteni sa duca invitatiile pt MC Donald`s (e ziua piciului sambata) si au uitat sa mai vina.
pupici la toata lumea
nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
nma spune:
andicu felicitari pt cele doua saptamani. sa vezi ce repede trece luna. lui bb
nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
brazuca25 spune:
Anya Bine ati venit acasa! Ne bucuram ca acum totul este bine!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
karligutza spune:
fetelor sunt un pic tehuie de cap...
va citesc, dar nu pot sa mai raspund...
sunt pierduta-n spatiu si asta pt.ca ma tot pregatesc sa nasc, inca o data si inca o data... nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc la urmatoarea zi programata sa merg la spital (care va spusei ca e ffff aproape totusi!)... mai bine ma duc pan' la mare sau stiu eu unde ca sa am de unde alerga ca nasc 'de-adevaratelea'... zau ca imi tuna tot felul de idei prin cap...
le felicit scurt pe mami de Lorina si bineinteles pe mami de A-uri: Anya si Arina pentru sosirea lor ACASA! in sanul familiei! MULTA SANATATE la bebice si voua mamicilor ca sa puteti sa le cresteti mari si frumoase!
va hug, va pup si va mai bazai cand am o alta stare de spirit... caci acum sunt ca o acritura cand ti-e pofta de fapt de ceva dulce...
noapte buna!
zzzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca
ddanagh spune:
Alina ma bucur sa aud ca sunteti bine si este incurajator sa auzi ca s-au mobilizat mai multi doctori pentru asta (cu toate ca imi dau seama ca numai prin asa ceva sa nu treci). Sper ca viata de acum inainte sa va ofere doar clipe de fericire in sanul familiei.
Lavinia fetita ta e un ingeras. Doarme atat de frumos.
Karliguta tare rau trebuie sa fie sa nasti de atatea ori intr-o saptamana. Lasa ca vei naste tu zilele astea. Cred ca a asteptat ploaia asta sa se racoreasca in spital.
Dana S39 cu Daria Stefania
AMR 8 zile pana la DPN
valen spune:
Anya, bine ati venit acasa! Pt. oamenii cu suflet bun Dumnezeu face mereu minuni, asa ca povestea voastra nu putea sa aiba decat final fericit. Cristina 26, bafta multa cu alaptatul; la inceput cred ca tuturor mamicilor le este greu dar tu esti o femeie puternica si vei face fataAndicu, de ce nu stai mai mult afara cu Filip? Eu pe Ines am scos-o de la 3 zile si am stat cel putin 2,3 ore de fiecare data (asta pt. ca trebuia sa suga si nu-mi pot expune tatele prin parc, altfel as fi stat mai mult); cu baita la fel, lui Ines i-am facut din prima zi si chiar daca s-a udat buricul nu s-a intamplat nimic; la sarah m-am temut ca se va infecta, asa ca am asteptat sa cada...doar ca s-a umplut copila de bubite (desi o spalam zilnic cu un prosopel); asta asa ca o parere, tu evident ca stii cel mai bine cum sa procedezi cu copilul tau; felicitari pt. primele 2 saptamani de viata ale lui Filip
Simo78 spune:
nikole nu stiu daca ti-a raspuns cineva...nu poti face nimic sa ajuti copilul sa se intoarca. Doar un medic poate face asta si in anumite conditii...te pune sa semnezi ca esti de acord cu cezariana de urgenta, data fiind varsta avansata a sarcinii...si il impinge efectiv in pozitia corecta. Daca nu ma inseala memoria se face si o usoara anestezie (epidurala) pentru ca procedura e dureroasa pentru mama.
Simona 36+ Matei Hisham
Crash test dummies
nikole spune:
quote:
Originally posted by Simo78
nikole nu stiu daca ti-a raspuns cineva...nu poti face nimic sa ajuti copilul sa se intoarca. Doar un medic poate face asta si in anumite conditii...te pune sa semnezi ca esti de acord cu cezariana de urgenta, data fiind varsta avansata a sarcinii...si il impinge efectiv in pozitia corecta. Daca nu ma inseala memoria se face si o usoara anestezie (epidurala) pentru ca procedura e dureroasa pentru mama.
Simona 36+ Matei Hisham
Crash test dummies
Simo multumesc pentru raspuns.Astazi merg la medic sper sa se fi intors bebitza!
Nu vreau sub nici o forma cezariana sper din suflet sa se intoarca sa pot naste natural.Cat despre manevra de care spuneai, daca va fi cazul , ma indoiesc ca imi va face vreo anestezie, acum ceva timp in urma mi-a spus clar ca epidurala e interzisa in statul in care eu locuiesc ptr ca nu-s ce probleme a avut o gravida la nastere din cauza anestezicului si de atunci s-a interzis de primarie(nu-s ce legatura are) folosirea epiduralei la nastere normala...
cel putin asta mi-au servit ca explicatie!
Anya, bine ati venit acasa ,multa multa sanatate Arinei,orice ar fi fost, Slava Domnului ca s-a terminat cu bine, pana la urma finalul e unul fericit si asta conteaza!
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
nikole spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Ah, ca tot uitai ceva ... am citit mai demult ca se vaita o noua mamica si ma tot mir aici de una singura:
- Tot se mai face in tara epizio fara sa fie nevoie? ... adica asa, nastem natural, suntem taiate?
Stiu, poti sa te si rupi, dar am inteles ca-i tot asa de "nasol" ca si taietura. Eu de ex. la Cris m-am rupt (cred asta ptr. ca m-am cacait eu sa scot copilul o data), dar m-am refacut tot asa de rapid ca si cum as fi fost taiata. Acum, la Amélie, am scapat fara ruptura, fara taietura ... am avut o mica julitura (si nu sunt sigura daca n-a fost cauzata de moasa/doctora), iar dupa 2-3 zile nu mai simteam nimic. Mama, ce fain a fost ... cand imi aduc aminte ca dupa Cris nici in fund nu puteam sa stau ...
De ce nu faceti mai fetelor gura de epizio asta?
GAta, cu propunerile de greva ;)
ptr. toate mamicile care urmeaza!!! Nasteri usoare! ... asa ca a mea ;)
Pupici!
_
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
Nu stiu cum o mai fi in tara, dar tocmai mi-a fost dat sa aflu ca si in Japonia te taie in avans!
Adica la dilatatie maxima, dar inainte de expulzie, cand te-a suit pe masa de nasteri, te-a si taiat, mai ales la prima nastere.
Cazul unei prietene ce a nascut acum 5 luni, nu mi-a venit sa cred cand mi-a povestit, adik..vrei nu vrei te taie oricum nu e dupa dorinta....
Nu cred ca o fi asa peste tot, insa cel putin unde locuiesc eu,sunt niste medici si au niste conceptii din evul mediu, pe mine una m-au stresat psihic
Lavinia ai o fata sa-ti traiasca!!!
Superba, nici eu nu ma satur uitandu-ma la poza ei...FELICITARI
Karligutza,ce-mi vad ochii???fete plangacioase???
Eu zic sa te mai bucuri cateva zile de burtik ca e o perioada atat de speciala, si care se va termina fff curand!!!
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
liadorian spune:
Buna dimineata! Se pare ca furtuna de azi-nopate a suparat si forumul fiindca la noi n-a functionat pana mai inainte.
Oana, Karligutza, Siminoc, bafta multa azi! Intalnire frumoasa cu bebelashii! Asteptam vesti!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...