Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Anya, bine ati venit acasa!!!! Imi pare tare rau ca ati trecut printr-un asemenea cosmar, dar ma bucur ca micutza Arina a rezistat si acum este sanatoasa si frumoasa!!!!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andutzy spune:
fetelor, pe unde in Bucuresti este spitalul asta Medlife? Si unde am putea vedea si noi niste poze cu el? Hai ca ne-a stranit interesul....
AndraSapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Anya, si pe aceasta cale bun venit acasa! Singurul lucru pe care mi l-as dori legat de experienta voastra este sa ramana in urma si sa nu va mai afecteze cu nimic in viitor! Cat despre noi, ne vei povesti cand vei considera ca este cazul, doar daca am avea si noi de invatat ceva din experienta ta sa ne spui sa stim si noi inainte de nastere! Chiar ne-ai lipsit!
AndraSapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Alina ma bucur ca ati venit acasa mai repede decat preconizai! Multa sanatate in continuare si sa ne pui poze cu Arina!
Cristina26 stai calma ca nu ma descurc de una singura. Pentru cel mare am bona care se ocupa de el, eu printre picaturi ii acord atentie si il dragalesc sa nu uite ca e baiatul meu. De casa, mancare si alte asemenea se ocupa mama, nu stiu cum reuseste dar ne tine din scurt si e curat mereu. Cu toate astea am si o femeie ce vine saptamanal la curatenie pentru a scoate praful mai detaliat. Si eu alaptez (btw nu merge prea bine alaptatul la mine, am avut o saptamana super, se satura, azi e a doua zi cand suge ambii sanii pana la golire si nu se satura, astept sa creasca productia, sper sa nu astept degeaba, cert e ca de la un supt la altul mi se felscaie sanii din ce in ce mai rau), ragai copilul si il schimb. Peste noapte ma ajutat tot mama, sa fac procedurile astea ca sa fiu cat de cat odihnita! Deci mitul femeii care se poate ocupa de toate nu cred ca e corect, uite ce armata de oamenii ma ajuta ca sa o scot la capat. Fapt pentru care sunt mai mult decat recunoscatoare!
Am niste crampe deosebite cred ca nici operatia de cezariana nu m-a durut atat.
Deni & Vlad & Tudor
andicu spune:
Salutari si de la noi!
Sa va traiasca bebelusii frumosi!Lavinia, Cristina, stiu ce spuneti, cea mai mare fericire sa avem asemenea comori langa noi!
Lavinia, fetita ta e superba!
Giana, felicitari pt bebe ! sa-ti traiasca si tie refacere rapida!
Alina(Anya), ma bucur mult ca sunteti bine si slava Domnului ca s-a incheiat cosmarul! sa fiti sanatoase si sa aveti o viata lunga si fericita toate 3 alaturi de tatic si de familie!
Deni, sper sa nu fie nimic ci doar alarma falsa legata de Tudor! si pe mine ma ajuta mama si soacra noptile, si tot e destul de greu! sunt fericita ca se poate asa, altfel nu mai ieseam din depresie...eu , cel putin. Am constatat ca e f adevarat proverbul ala cu :" Usor de zis, greu de facut!" ( nu vreau sa sperii viitoarele mamici, cred ca depinde de "pisicul" fiecareia).
Noi am facut in sfarsit prima baita, pt ca buricelul nu cazuse cum trebuie si a fost tratat o saptamana. Acum sper sa adoarma si el mai bine seara. Noi am implinit azi 2 saptamani si am inceput sa iesim cate un pic la aer, ca pana in we sa reusim sa stam vreo ora, doua la plimbare.
Eu nu prea am timp de scris, acum sta bebe cu bunica si eu ma grabesc sa ma mulg ca mi-a iesit o chestie la sanul drept- langa sfarc ( pe areola) , ca un cos in piele, sau o bubita...si ma doareee. M-am ferit sa-i dau sa suga de acolo si ma mulg ca sa nu pierd laptele. Am dat cu crema de galbenele cu propolis.
Are cineva vreun sfat mai bun pt mine? nici nu stiu cui ar trebui sa-i arat?! ginecologului sau cui??
Va si nasteri usoare burticilor!vad ca nu se mai grabeste nimeni sa nasca! sunteti cuminti, pastrati randul?
Andicu mami de
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
oaana spune:
quote:
Paticut,super pretul pt. asa conditii,eu nici nu as sta pe ganduri,pacat ca nu stau in Bucuresti.
Originally posted by paticut
sigur va veni si intrebarea miraculoas: cat costa?
nasterea: cu tot ce inseamna ea: cezariana, naturala cu epi sau cum o fi, nenonatologul, anestezistul - 850 euro. si 150 euro pentru spitalizarea timp de 3 zile. avand in vedere ca sunt abonata medlife spitalizarea nu o mai platesc deci total: 2660 ron sau 26 milioane.
astept comentariile voastre.
oricum se pare ca la cat este de jos bebe nu v-a veni pe lume la termenul prestabilit adica 12 august ci mult mai devreme. pana una alta nu avem voie sa nastem pana duminica viitoare cand intram in saptamana 38. asa ca putem anunta un DPN estimat la 23-25 iulie. eu am ramas hotarata pe nastere naturala cu sau fara injuraturile de rigoare
ce va fi va fi si vom vedea. sanatosi sa fim.
Brazuca - spor la calcat cu toate ca e asa cald incat indiferent de cat de mici si dulci sunt hainutele tot mi se pare un calvar.
Jeni draga mea - te invidiez pentru somnul dulce la racorica.. la noi la snagoave a tunat si a fulgerat de mama focului am crezut ca o sa ne ia pe sus si o sa ne inunde la ce se preconiza.. dar surpriza....nici o picatura. am bananait prin casa pana la 3 jumate cand cu greu am reusit sa adorm. la 7 cand imi era somnul mai dulce si mai racorica suna ceasul si la dr cu noi.
e abia astept sa ma duc azi acasa dorm pe mine si am indicatie de la dr. sa stau intinsa cat de mult pot ca sa stea bebe la all inclusive inca cel putin 10 zile.
karli- felicitari! imi place cum isi face karligugurutza ta intrarea in lume cu surle si trambite -
Jadi - ce-ti mai pasa tie .. nascuta esti, acasa cu ajutoare esti, tzatzoance slava Domnului si pline cu laptic, cantarul care-ti face cu ochiul.... si doi printi minunati. felicitari mamico!
de mamii stiti ceva? de cristyne?
dupa ce m-am intins ca o pleasca tiganeasca.. va sarut fetelor...
paticut35+ cu
Rares
oana
![](gravida.gif)
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
quote:Anya,felicitari pt. bebe sanatos,pentru intoarcerea acasa si ne bucuram mult mult ca micuta Arina e bine.
Originally posted by Anya20
noi am venit acasa azi...in formula completa.
va felicit pe toate pentru bebelusi, mi-a fost tare dor de voi si va multumesc pentru ca m-ati sprijinit si v-ati gandit la noi. n-am apucat sa citesc nimic din urma; o sa o fac zilele astea. insa stiu ca mi-ati fost alaturi.
povestea noastra este una dramatica, dar cu final fericit. in ultimele 3 saptamani am trait cele mai cumplite clipe din viata mea, insa au trecut cu bine si asta e cel mai important. am sa astept sa nasca toate colegele din odisee si apoi am sa scriu intreaga poveste.
acum pot spune decat ca ii multumesc lui Dumnezeu ca a facut o minune pentru copilul meu. pentru arina s-au mobilizat medici din cateva spitale din bucuresti, carora n-am sa le pot multumi suficient pentru ca o am acum in brate. acum este bine, e perfecta, frumoasa si...este a mea.
stiu ca multe dintre voi m-ati sunat si ati intrebat de noi, insa n-as fi stiut ce sa va spun. abia acum, cand o am acasa cu mine, pot spune ca m-am linistit. cand o pun la san si imi zambeste, mi se pare ca n-as putea s-o iubesc mai mult.
anya e incantata de surioara, ar sta numai langa ea sa o mangaie pe cap si s-o pupe. nu e foarte fericita cand o vede ca sta la san, insa sper sa ii treaca.
va pup pe toate si am sa revin.
Alina, mamica fericita a doua "pete" :))
![](pupic.gif)
oana
![](gravida.gif)
poze Iosua
oaana spune:
Cristina 26,te cred cum te simti acum,nici eu nu am avut pe nimeni sa ma ajute la Iosua si vreo 6 luni de zile am fostzombie.
oanamami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
liadorian spune:
Anya, ma bucur mult ca sunteti acasa! Mult, mult noroc tie si "petelor" tale!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
anya bine ati venit acasa. ma bucur ca sunteti bine. sper sa reusiti sa uitati tot ce a fost urat si sa aveti parte de cat mai multe bucurii.
nico34+
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze