Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
otim spune:
karligutza - lasa nu fii trista ca poate vrea (cum zicea cineva pe aici ) sa se nasca de ziua ei si cred cea mai asteptata aici pe forum ( nu numai de voi parintii ) . Vezi daca nu ai facut sarmale ...
sa-ti mai treaca supararea ...
Otiliainceput 36+Laurentiu
AndraZ spune:
ziua buna la amiaza!
ne-am trezit si noi in sfarsit si am zis sa vedem ce mai faceti. si vad ca stiri sunt o gramada!
Oana (Ghinetz) nastere usoara si asteptam vesti despre tine!
Alina.a felicitari pt greutatea Elisei!!!Cred ca esti mandra de mica mancacioasa! Bafta si sa o tineti tot asa!
Karli, fata ta e super tare! Mr Hook mai rezista? ca eu cred ca se apuca de fumat cu voi 2... Lasa ca e mai important sa fiti voi 2 sanatoase , ca vine se naste si bebelina...ca doar n-o ramane acolo pana la majorat, nu?
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 15 zile !!!!!
nikole spune:
Fara doar si poate karligugurutza e cel mai asteptat de pe forum...parca vad ca maine poimanine ne anunta doamna karligutza ca i s-a rupt apa, sau ca au apucat-o contractiile...si atunci numai bine gasesc si eu majoretele sa le pun la zbantuiala...
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
roxanadum spune:
Salut burtici!
Oanaieri seara exact la asta ma gandeam - nastere acasa. Ce faci daca se declanseaza? Doar ca nu ma gandeam la mine.
S-a creat un inconstient colectiv DC iulie august?
De exemplu stiti ca in colectivitati de femei s-a observat in timp reglarea ciclului menstrual in aceeasi perioada. Cam asa si noi - nasteri in grup, simptome comune si acum ganduri comune. Interesant!
Roxana 38+ cu Robert
roxanadum spune:
Suuuper tare Karliguguruza! Karli noi tinem pumnii in continuare si majoretele la dansat. Lasa ca nu obosesc, ca asta stiu ele sa faca cel mai bine.
Sau poate nu isi mai fac meseria majoretele cum trebuie? Sa le schimbam cu altceva?
Roxana 38+ cu Robert
oaana spune:
Witchi,si eu m-am lovit tare ,nu mai stiu cand,in manerul usii de la baie,destul de urat ca manerul era ascutit,bebe nu a patit nimic,la echo era bine,pt. linistea ta ar fi bine sa faci echo.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cristina_ana spune:
Fetele, ia luati voi si cititi cum e cu nascutul acasa, sa va linistiti putin:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=45
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Fetele, ia luati voi si cititi cum e cu nascutul acasa, sa va linistiti putin:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=45
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
multumim Cristina!
oaana, te-am notat, 7.01
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
M-au indrumat colegele mele sa va intreb daca vreuna dintre voi a luat DETRALEX in sarcina pentru varice. Multumesc frumos!
Emma 29+
Mie imi daduse ginecologul sa iau Detralex, pt ca mi-au aparut niste vase sparte de sange pe un picior. Insa cand am ajuns la dr de familie, a zis ca nu exista cercetari f amanuntite pt Detralex in sarcina, si a zis ca daca vreau ea imi da, si atunci mi-a fost frica sa iau. A zis ca mai bine sa port ciorap elastic sa stranga si sa ma dau cu Lioton sau alte creme.
Jeni35+
jeni71 spune:
Lavinia, bine ai venit acasuca. Sa fie sanatos bebeul, mancacios, fara colici si sa doarma noaptea !
quote:
Originally posted by andutzy
La mine au revenit arsurile alea nasoale si gustul rau in gura, indiferent ce as manca!. Abia astept sa scap si de ultima asta perioada!
Si va rog sa remarcati ca am mai schimbat o saptamana, da? [/green]
AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru[/font=Comic Sans MS]
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Andutzy[/b], la mine nici nu au trecut arsurile vreodata de cand am inceput sa le am in sarcina asta. Aseara am mancat floricele si am avut arsuri. Si culmea am arsuri dupa inghetata, floricele, mezeluri (macar de astea stiam si ma feresc), si diverse alte mancaruri, si dupa condimentele din pizza, sau vinete cu maioneza ceapa si usturoi nu am. Am observat ca dupa ce e natural condimentat (ceapa, usturoi, etc) nu am arsuri (ex. mujdei) pe cand dupa tot ce contine chimicale e jale mare. Si nu-mi trece cu NIMIC. Stau si suport, dorm in fund. Asta e! Mai avem un pic.
Jeni35+