Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Brazuca spor la calcat,eu am calcat acum cateva zile si m-am copt bine...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua

MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Alina.a , felicitari ptr bebika ta papacioasa...sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!

Fetelor intreb si eu ptr cultura mea generala:exista vreun tip de exercitiu care sa ajute bebele sa coboare in pelvis?sa ajunga in pozitia pentru nastere?
Bebele meu e asezat cumva pe diagonala si nu a coborat inca, ma gandeam daca l-as putea "ajuta" in vreun fel.Nu ma refer la vreo manevra periculoasa sau ceva dificil de facut,insa ma gandesc ca tre sa fie niste exercitii speciale pentru gravide care sa ajute si in cazuri de astea...daca stie cineva, pls sa-mi zica si mie!!!

Ca tot vb de nascutul acasa, parca mai multa incredere am in al meu ales decat in dr. asta smintit...dar poate am noroc si-l gasesc in vreo pasa de inspiratie si intr-adevar ma va ajuta cand voi avea mai mare nevoie ...

Brazuca spor la calcat, desi e urata actiunea, macar cand ii vezi hainutzele alea in miniatura iti trec toti nervii...si eu tre sa ma apuc, dar astept intai sa cumpar alt fier de calcat mai smecheros sa-mi usureze munca...

37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

clau te trecem pe lista cu programari sau asteptam sa vedem ce spune nenea dr?

ioana sa treaca toate. te rog sa nu treci in fata mea si sa iti astepti randul. eu pe pitica cred ca am reusit sa o conving sa mai stea putin in burtica.

alina.a felicitari pt greutate! se pare ca ii ajunge lapticul la pitica ta. nu te mai stresa cu loaptele ca nu se termina asa din senin. parca mai ieri spuneai ca ai si pt tripleti. nu iti trebuie decat foarte multa rabdare si odihna. stiu ca e usor de spus dar asta este.

witchy nu cred ca bb sa fi patit ceva. incearca sa vorbesti si cu medicul.

nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina ai zis ca o cantaresti saptamanal ca eu nu m-am mai atins de cantar dar vad ca azi vrei sa ma ispitesti!

Mai, shtiu pe una de s-a dus sa nasca dar nu a nascut si a venit acasa cum a plecat, asa ca eu iar intreb... de unde graba asta pe care o aveti cu nascutul ba acasa ba la spital?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by nma

clau te trecem pe lista cu programari sau asteptam sa vedem ce spune nenea dr?

ioana sa treaca toate. te rog sa nu treci in fata mea si sa iti astepti randul. eu pe pitica cred ca am reusit sa o conving sa mai stea putin in burtica.

alina.a felicitari pt greutate! se pare ca ii ajunge lapticul la pitica ta. nu te mai stresa cu loaptele ca nu se termina asa din senin. parca mai ieri spuneai ca ai si pt tripleti. nu iti trebuie decat foarte multa rabdare si odihna. stiu ca e usor de spus dar asta este.

witchy nu cred ca bb sa fi patit ceva. incearca sa vorbesti si cu medicul.

nico34+ 21.07.2003

Nico , lasa sa vedem ce spune dr maine, si trimit eu un mesaj unei duamne nenascute inca sa anunt. Asa, daca trecem programarea parca ispitesc soarta cumva. Mai ales ca a zis nenea dr ca ne intalnim sa vedem cum e colul...dar nemancata si la spital in loc de cabinet. Brrr

Clau

saptamana 39 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Duamnelor, ma predau!

Duamna jadi numai nu m-a numit, insa zau daca e vorba de vreo tzeapa voita! asa-i ca v-ati plictisit si voi? eu una plang, karligugurutza rade... asa e si normal sa fie, in cazul asta, nu? ce atata graba sa nasc? dar eu ascult de doctor deocamdata ca nu degeaba o facut omu' scoli inalte ..........offffffffffff.... gata fetelor, mai bine ma ascund si tac si cand e gata va anunt...

Luna deci iar am fost cu tzeapa...
am primit indicatie sa vin .... nu va zic in ce zi! dar foarte curand! nu stiu ce s-ar putea intampla pana atunci, dar eu ma duc, asta e... cu bagaj cu tot de fiecare data!

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Ioana, imi pare rau ca nu te simti bine, ii trimit un pupic lui Smarandita sa fie fata cuminte si sa stea in burtica pana se schimba zodia.

Oaana, bucatica de cordon lasata dupa taiat avea cam 5 cm.

Alina, felicitari pt greutatea Elisei, e f bine.

Emma, nici eu nu am auzit de acest medicament, sorry, sarcina usoara in continuare.

Witchi, cred ca erau semne clare daca se intampla ceva cu bb, lichidul din jurul lui il apara f bine. Dar vorbeste cu dr daca vrei sa fii complet linistita.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si multumesc din nou de incurajari... tre sa returnez majoretele, pupicii, floricelele si imbratisarile? poftim:

, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

si eu as vrea bebitza in brate, azi chiar am plecat optimista si zambitoare, dar no chance ... o adevarata provocare nascutul asta

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Karligutzo, majoretele, pupicii si floricelele nu se recicleaza!! Se poate?! Avem noi altele noi pe cand o fi sa fie! Nu te necaji ca nu-i frumos acuma, la sfarsit!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karligutza incapatanata tare printesa ta. lasa ca se satura ea de stat in burtica si iese cand nu te astepti.

nico34+ 21.07.2003

Mergi la inceput