Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
monu spune:
Ba da! noi avem un pediatru femeie si un pediatru barbat.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
pako spune:
Adela, am fost in centru la policlinica LT...da' nu ma mai duc acolo(ca m-a chemat si joi)ca in loc sa-mi zica de problema bebeului Doctorita m-a luat ca e prea gras, ca de ce n-am inceput diversificarea de la 2 luni, etc
Si eu cred ca e mai bine cu fructele de dimineata...ajuta mult la digestie...seara fermenteaza, baloneaza...eu am ales sa-i dau dimineata(si apropo de ce am scris mai sus, cica sa nu-i mai dau biscuiti in fructe ca e gras :(.... )
acum are iar 39.5...moorr!! i-am pus baticute umede pe picioruse si i-am dat o carpita umeda sa se joace cu ea
anis spune:
hai ca mi-a placut faza cu barbatul pediatru...hihii...bine ca a mai ramas si spiritul de gluma...
hai ma lasati-o naibii de galceava...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
of, Pako, imi pare tare rau pt voi, pt Liviu cel micut! sanatate!
lasati divergentele ca si asa am timp putinsi ma deldctam cu intratul pe forum, daca tot va incaierati o sa protestez nemaintrand deloc!!! Nu ca mi-ar simti cineva lipsa...
Dana- la Callatis in seara asta: analia selis, akcent, jojo, nicola, talisman, vasile seicaru, vlady cnejevici, 2 unlimited si Paula seling. Pe parcurs concursul de artificii.
sunt in viteza, sper sa nu mai faceti boacane!
laura, ma bucur enorm pt Claudia si Valentin.
pt raluca.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mirandolina spune:
Pako, sanatate multa multa!!!
Merci Cristiana, o sa aleg un scaun de masina in genul ala, dar mai ieftin ![]()
Laura, ptiu sa nu va deochi!![]()
Pup fetele ca urla Maya de plictiseala. Azi a mincat! la 8, la 12 si la 16! sper sa repetam si la 20, dupa baitza
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
adela2006 spune:
lilica eu ti-as simti lipsa
n asa ca nici nu te gandi sa nu mai intri ptr ca divergente vor mai fi ![]()
pako eram sigura ca acolo ai fost sunt toti cam batuti in cap din pacate , vai ce groaznic e cu febra asta sa va faceti bine repede si poate ne intalnim si noi totusi
anis parca tu ziceai de mamaliguta , cum se face din faina deaia de porumb ? cu cerealele am avut mari probleme ca s-a kkat imprastiat 3 zile de la ele si oricum e prea mare ( are aproape 9 kg si mi s-a spus sa nu-i dau cereale )
mi-am tot stors creerasu cum sa fac cu mesele sa-i dau fructele dimineata , sper sa se trezeasca si maine la 7 dar atunci trebuie sa-i mai bag o masa din ceva si ma gandeam la mamaliguta cu branzica
nu bagati voi ceva programe cu mancarea lui bebe
exemplu : dimineata la 7 sa zicem lapte
la 10 / 11 fructe ( mar , para sau ce mai dati voi )
la 14 sa zicem legume ( + carnita sau ce mai dati )
si tot asa sa ma inspir si eu
cristiana 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
adela2006 spune:
uitasem sa o scuip pe eva bebele lui laura sper sa pape bine din nou
mirandolina dar voi la ce ora faceti baita ?
numai noi facem asa tarziu adica pe la 10.30 / 11 seara ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
pako spune:
Adela uite cum e la noi
-la 8 laptic
-la 10 fructe cu biscuiti
-la 12 lapte
-la 15 legume cu sau fara carne...pana acum avem asa;dovlecel, mprcov, pastarnac, rosie, brocoli
-la 19 lapte
-la 21 baita si la 22 lapte
...cu mici decalaje
pai poate ne intalnim intr-o zi...vorbim...
cristiana70 spune:
ADELA, daca ajungeam de pe scaun la perdele, cred ca le-as fi spalat macar la doua-trei luni... dar asa, ada scara, desfa scara, suie-te, da-te jos, du scara la loc!
Rusinica sa-mi fie, ca noi nu avem pediatru, nici duamna, nici domn! Oricum David nu-i suporta, cred ca au un miros aparte! Si fiindca au fost consultatii pe bani, o data m-au certat ca David e prea slab, iar a doua oara ca nu are lant la suzeta. Sper sa nu ne intalnim cu pediatrii in mare graba!
MIRANDOLINA, mie imi plac scaunele de la Kids-im-sitz, sunt asemanatoare si la preturi mult mai mici! Asta daca nu-l vrei pe ala Ferrari, care e padurea de bani.
LILISOR, io te-am pomenit ieri, asa-i, nu-ti simte nimeni lipsa, incepi si tu cu mania persecutiei? Chiar ma gandeam, cum n-ai intrat nici tu ieri in corrida! Poate ca ai fost cu duamna LIUDA!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
marinar spune:
buna seara buna seara
am revenit de la mare. ma apuc de citit si o sa va spun si cum a fost