Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Despre Emanuel pot sa va zic asa - ajutorul duamnei Sraluca - sa-i dea DD sanatate- si-au gasit o casuta la tara cu o gospodarie de care sa aibe grija, omul le da si niste bani, e aproape de oras si unul din ei se poate angaja. Ce mai! Un nou inceput! Cum ziceam , este meritul duamnei Sraluca. Valentin se duce duminica acolo sa vada despre ce e vorba si daca se inteleg se muta. Apropo de ei, am intrebat-o pe Claudia de ce mai are nevoie pt copil si mi-a zis ca ar avea nevoie de un patut. Asa ca daca aveti un tarc si va prisoseste, va rog sa va faceti o pomana. Le-am povestit despre voi, ca suntem peste 100 de fete cu copii de-o seama, ca toate ati vrut sa-i ajutati, se uitau la mine cu ochii beliti. Claudia ma intreaba "da' unde ti-ai gasit tu 100 de prietene cu copii??!" Erau uimiti, nu le venea sa creada ca exista sa ceva, ca nu e o fundatie, un ONG, ceva, efectiv nu credeau ca ii pot ajuta oameni obisnuiti si numai asa, de drag, nu din obligatie.

Salina - bine ca ai gasit cercelusul ala, ca incepeam si eu sa-l caut pe la mine daca nu aparea curand.

Aelita - imi pare rau ca te-ai simtit jignita de mesajul meu, daca asta imi spui. din partea mea poti sa te contrazici cat vrei, sa nu costa nimic, decat nervi. credeam ca iti ofer un indiciu daca iti spun ca tonul categoric cu care faci unele afirmatii deranjeaza- de genul "daca dai copilului bob de strugure ii distrugi ficatul, rinichii, stomacul si ochii, nu stiu, eu ma simt datoare sa va informez, voi faceti cum vreti, dar doctorii de aici au ramas stupefiati cand le-am zis de strugure la copil mic." despre asta e vorba. pot sa-ti zic si eu ca dr mea m-a facut cu ou si cu otet cand am intrebat-o daca pot sa ii dau copilului borcanase, ca ce! mi-e lene sa-i gatesc?! ca sunt pline de amidon si substante artificiale care, unele, POT provoca dependenta. ce era sa fac?! sa le zic fetelor asta la modul "daca dai borcanase la copil provoaca dependenta, nu stiu, eu v-am informat, voi faceti cum stiti"? nu e salon. (ex cu borcanasele e fictiv! nu mi-a zis dr mea asa ceva - special pt Eli si Dacost ca ele mai dau borcanele .)eu sa stii ca nu am vrut sa te jignesc, am vrut doar sa iti spun ca modul categoric in care condamni anumite lucruri POATE provoca panica si disconfort la unele mamici (cred ca aici o dau ex pe Catalina, manca-o-ar mama ) sau nervi la altele - si de aici altercatiile de pe forum. de asta ziceam de flexibilitate. sper sa crezi in sinceritatea cu care ti-am scris acest mesaj si sa nu gasesti nimic jignitor in el, fiindca nu este in intentia mea. te


Mihacarm- eu am fost la un specialist ORL care mi-a zis ca are nevoie de interventie, ca daca era dupa mine nu o faceam. Nu a durut, nu a curs sange, mai mult s-a speriat ca a imobilizat-o. In sec doi ranjea la noi. Deci sfatul meu este sa ceri trimitere la un ORL-ist.

Liudo - daca se incinge treaba mai pe seara, stai cuminte ca iti dau eu sms. Ca poate nu ai chef de dormit. dar eu cred ca ne-am potolit.



Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetelor in noul capitol, sanatate la bebeii bolnaviori, vad ca PAKO se lupta cu febra lui Liviu.

ADELA
, am vazut pozele, pana stam noi sa ne dam cu parerea ca ce-o fi, fugi mai bine la doctorita sa vada ea. Cu scutecele n-am inteles care e problema, nu e de acord familionul (socrela?) ca are micuta displazie? Parerea mea e sa-i dai mai departe scutecul cu care e obisnuita, si unul mai mare si mai teapan deasupra, cel de dedesubt sa faca treaba de absorbtie, iar cel de deasupra treaba de fixare. Mi-am dat si io cu parerea. Nu ti-au prescris chilotel special, cu bara intre picioare, ca unei prietene din spital asa i-au prescris pt baietel. M-am uitat si eu la cutele lui David cand sta pe burta, n-are multe (o pereche) dar sunt simetrice.

Spune-mi, unde o duci pe Alexia la bazin?
LIUDA, sunt pe-o melodie cu tine in ceea ce priveste serviciile medicale platite din banii nostri! Da-le sa ajunga si la televizor!

Noi am fost la gimnastica azi, am murit de ras cand i-a spus profesorul lui David "ce mai faci eztraterestrule?", ca asa-i zic si eu cateodata. Ma incanta ca piticul meu rade la exercitii, in timp ce micutii din jur urla, sunt curioasa cat o sa pastram atitudinea asta. Dupa gimnastica ne-am dus la Iana sa-i iau niste hainute, acolo s-a marait, am venit acasa, am vrut dupa patru ore sa-i dau de mancare (pana am facut-o a dormit in scaunul de masa), dupa 60 ml a inceput sa urle ca din gura de sarpe, dar niste istericale nemaivazute. Ne-am pus in pat, mami a dormit o ora, David doua si jumatate dupa care a mancat toata portia de lapte. Totusi, am facut programare pe maine la doctor, de cateva zile are o tuse seaca.

MIRANDOLINA, sa fie intr-un ceas bun! Si sa stii ca scaunul 2 imi place mai mult decat primul, parerea mea!


cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

pako multa sanatate lui bebe liviu unde ati fost la urgenta la policlinica sau la spital ? sper sa se faca repede bine si mai ales sa scapati de febra ; felicitari ptr kg pierdute

la mine se potriveste e tot fata de fapt s-a potrivit si la calendarul ala chinezesc era tot fata

mcbeal te inteleg perfect cu dintii stiu cum e si alexia plange noaptea ziua mai e cum mai e ca ne mai jucam trece altfel timpul si durerea dar noaptea e prapad eu stau si o mangai pe frunte ca altceva nu stiu ce sa-i fac si se mai potoleste

anis hai ca m-ai pus pe ganduri cu fructele date seara si noi avem acelasi program ca si liuda ; dar vad ca mai nou se tot trezeste la 7 dimineata si eu o indop cu ceai si adoarme la loc si-i dau lapte la 9.30 apoi legume , o sa incer sa-i dau la 7 lapte apoi masa de fructe apoi legume vad eu cum le combin

e asa maraita alexia ma dispera dintii astia acum suntem cu cei de sus are gingia umflata si e super zabaloasa
i-am bagat suzeta am zis ca-i pun dop
da de unde ca-i curg rauri pe langa suzeta

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Iar in ceea ce priveste calendarul chinezesc, la noi s-a potivit (io l-am facut pe ala cu longitudini si latitudini, de mi-au sarit ochii), desi tot am sperat in secret ca iese fata (asa cum ADELA voia baiat!). Acum nu-l dau pe baiatul meu pe zece fete, na poate-l dau cuscrei DANA daca se apuca de treaba!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

uuf cat ati mai scris azi.
Laura mersi ca stii sa vorbesti mai frumos si mai explicit ca mine
aelita cat sunt eu de ne-implicata in viata virtuala asa m-ai inervat de nu-ti poti inchpui.
Mai fumeie tocami,eu nu m-am apuca sa combat pe nimeni,din partea mea poti sa-i dai lu fii-ta si fasole cu ciolan afumat.Eu chiar am mentionat cand am pus pe schema mea pe mail(la rugamintea altor fete) ca e valabila pt copilul MEU si ca NU o recomand nimanui fara acordul pediatrului.
Si daca te simti tu frustrata ca stai in Spania e problema ta.Puteai sa vii si de pe luna,aveai parte de aceasi reactie din partea mea.
E ok sa vii si sa spui "eu fac asa" nu sa ne spui cum o sa ne imbolnavim copii din cauza unei amarate de branza



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana chiar voiam sa te sun nu stiam unde ai disparut asa ma gandeam ca ai pus perdele sus cocotata pe scaun ....( am imaginatie foarte bogata si cam bolnava ) ; la bazin vom merge la generala 30 care e la mama naibii tocmai in celalalt capat al orasului in zona soarelui nu prea stiu cum voi ajunge dar gasesc eu ceva , trebuie sa-i iau chilotel de baie pana martea viitoare ca atunci vreau sa merg ; iar cu displazia da socrela logic zicea ca chinui copilu degeaba ca sigur nu are nimic ( eu am radiografie si diagnostic de la un medic nu ? ei de unde ce stie ala ? )inca nu i-am facut chilotelul ca vreau sa mai merg la un doctor ( sa fie fericita si socrela si maica-mia si mai ales al meu ); maine merg la doctor ca au inceput sa se intinda bubele au coborat pe piept si incep sa arate tot mai rau
cu tusea nu stiu ce sa zic sunt chiar curioasa ca la noi isi cam batea fica-mia joc de mine tot asa cu tuse seaca si de fapt ea se ineca cu saliva si se distra cu tusea ( sa vezi ce fata are cand tuseste cum se distreaza )

laura ma bucur ptr emanuel si parintii lui ; un pupic mare ptr raluca

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

adinush si alte fete cu discutia in contradictoriu..poate ar fi mai bine sa si asimilati niste sfaturi..ca eu asa cred ca facem aici...nu ne batem in piept ca 'eu sunt cea mai tare cu pediatra mea cu tot si eu stiu tot"
Si daca cineva zicea ceva...din experienta ,de regula e si ceva adevar acolo..
E mai simplu..decat sa ziceti ..ca eu afc bine..etc...mah eu fac cum cred eu..si eu fac bine si tu..etc..nu eu bine..si tu nu



*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

adela..sa stii ca e mai bine sa ii dai fructele dimineata..are timp sa consume energia de la ele pe parcursul zilei...si o ajuta si la masa de pranz de legume, pe partea digestiei.seara da-i ceva usor..cereale cu lapte... sau branza de casa si o portie mare de lapte.
Ma bucur sa aud ca prietenii tai s-au simtit bine, si noi tot asa plecam ,cu masina.



*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Hi, hi, ANIS, da pediatru barbat vad ca nimeni nu are!

ADELA, puteam sa bag mana in foc ca socrela ta e iar Gigi contra, de ce n-a deschis si ea un cabinet de pediatrie daca le stie pe toate? Ar fi buna sa intre pe forum, atunci am vedea noi discutii in contradictoriu, diagnostice de displazii si factei de pui la greu! Eu din familie ma consult doar cu mama, dar si ea recunoaste ca a mai uitat, ca a terminat cam de multisor cu scolile...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

beei, care mi-ati deochiat fata ca de ieri nu mai mananca! n-a vrut legumele la 14,00 si acum ma scuipa cu iaurtul. si ieri la fel! si nici lapte nu vrea!!!! hai, da-ti cu scuipati spre noi de deochi! cu nadejde, fara grija, ca stim noi sa-i selectam pe aia care ne trebuie, numai sa manance fie-mea ca inainte.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput