Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
gonghy spune:
Buna fetele!
Bucuriilor sarbatorite astazi,sa creste-ti mari si sanatosi!!!!
Fetelor aseara am crezut ca o sa imi smulg parul din cap a plans Maya de la 22.30 pana la 23.10 de ma apucat si pe mine ca nu mai stiam cum sa o linistesc.
Ieri la pranz am apucat a vedea daca mai dau ceva dintzuci prin guritza Mayei si am vazut 2 coltzisori de incisivi laterali iesiti putin.
Ma gandesc,ca poate aia i-au dat de furca aseara fetii.
Vad ca Catalina s-ar incumeta la a mai face un eu una nu cred ca as mai putea,cel putin vreo 2-3 ani.Imi face Maya capul pui.
Cred ca manaca pireutz de ARGINT VIU si bea in loc de laptic energizant RED BULL ca altfel nu pot sa imi explic de unde are atata energie in ea.
Astept sa se trezeasca,ii dau papitzii si dupa aia plecam la umblareala prin Selgros.
Ce le mai dati copilasilor sa pape,ca mie mi s-au c-am terminat ideile.Maya papa pepene galben dar pepene verde nu vrea,ficat de puiut oricum i l-as face nu vrea sa il pape.
La supitza si ciorbitza vad ca deja sa obisnuit,imi papa un castronas daca ii pun si putina pituza.
Merg sa vad daca nu s-a trezit,ca e la ea in patut.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
anangel_lexi spune:
La multi ani, Bucurii de 13 !!!
Wow, lume noua! Bine ai revenit, Cata14 si succes la bebe 2. Sa ne dai cat mai curand vestea cea buna!
Pufy, multumesc mult pentru mesajul de pe mess
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
mexxa spune:
Salutare...
Eu astazi sunt suparata...de dimineata nu fac altceva decat plang
Avem maxim 2 saptamani la dispozitie sa ne mutam...din nou aceeasi problema,de care practic m-am saturat.
Banii care erau alocati pentru rochita,costum si cele necesare nuntii vor disparea...nush ce vom face apoi...pentru ca trebuie sa inchiriem un apartament.
Ma simt groaznic...nu mai am nici un chef de nimic!!
Revin mai tarziu cand voi fi mai calma.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
pufymic spune:
Cataaaaaaaaaaaaa ce ma bucur ca ai revenit in zona!!!!!Spor la treaba pentru urmatorul bb si sa ne anunti vestea cea mare cat mai curand!!Un borcan zici ca vrei sa zboare la Melbourne?S-a facut!
Lexi te si abia astept urmatoarea veste! Maria dulce!Poze noi nu mai aveti?
Mexxa !Imi pare rau ca iarasi trebuie sa va mutati....e tare nasol.....si mai ales acum cu pregatirile de nunta in toi..... si nu te mai necaji ca intr-o buna zi se vor rezolva toate .....vei vedea!
Eu...am avut o zi de tot (biiip)tul!asa....per ansamblu!Asta micu a urlat toata ziua.....habar n-am de ce(dintii nu se vad)......pe cand ii dadeam sa manance la Alesio masa de pranz a explodat.....ghiciti ce.....capacul de la aragaz!In viata mea n-am crezut ca se poate intampla asa ceva!Mergea ochiul de la aragaz si cred ca din cauza caldurii a explodat pur si simplu capacul de sticla de la aragaz!Lucru de slaba calitate zic eu.....Toata bucataria mi-a fost plina de cioburi de sticla(chiar dc era securizata tot s-a imprastiat...).
Partea frumoasa la ziua de azi a fost cand pufuletzul mic s-a ridicat si a inceput sa mearga singurel...sprijinindu-se de calutul-balansoar(care acum e pe roti ca i-am detasat partea balanganitoare...daca intelegeti ce vreau sa zic).Era atat de haios si de scumpic cum mergea pe langa calut!
Iar ieri a facut singur si nesprijinit 2 pasi la Ovi....eu nu l-am vazut asa ca inca nu pot crede ca e adevarat
Ah, si tot azi ma jucam cu el si apalaudam amandoi si eu tot ziceam:"Bravo", la care el zice la un moment dat: "Bavo"....am ramas masca!....e al doilea cuvant pronuntat de gombotel(dupa tata).
Si cam atat despre noi.....noapte somnoroasa!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
eloise spune:
Salutari calduroase de pe varful muntelui Rarau ! Noi suntem foarte bine, ne bucuram de aerul curat, am avut 2 zile mai friguroase (da, am supravietuit codului portocaliu, daca va intrebati cumva ) dar astazi a fost o vreme minunata si ne-am plimbat peste tot... Abia astept sa va arat poze de sub Pietrele Doamnei... E tare frumos aici, si lui Vladut ii prieste, mananca bine, doarme bine (azi a dormit destul de mult in marsupiu cand mergeam in drumetie). N-am apucat sa citesc din urma, voi recupera acasa. Ne intoarcem duminica la Suceava si luni in Iasi.
Va pup pe toate, si pe bebei, si sa ne auzim cu bine!
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
Sephora spune:
Va pup fetelor
Noi suntem plecati de pe 26,am stat cateva zile in Italia la soacra apoi am luat-o si am plecat in Croatia,unde a fost foarte frumos,mancarea,apa,peisaje super,inafara de plaja care e din roca si nu mi-a placut de loc.Bebe a inotat in Adriatica ca un adevarat inotator (cu colacul) a avut o gramada de admiratori care se mirau cum de frumos dadea el din picioruse).Ne-am intors pe 7 de acolo,am revenit la soacra,pe 9 am ramas singuri ptr ca sotului i s-a terminat vacanta,am mai stat o saptamana la soacra iar astazi am ajuns la sormea.Unde normal ca primul lucru am deschis calculatorul sa vad ce faceti.
Bebelul e ok,n-am avut nici un fel de probleme cu el (multumesc lui Dumnezeu) insa de ieri a inceput calvarul dinti,i-au spart 4 deoadata,e groaznic,saracul e inebunit,am incercat cu toate gelurile si de pe aici,dar anaestezina noastra e grande.
Toata lumea imi zice ca arata mai mare de 9 luni jumate,adevarul ca s-a si lungit,are 75 cm (masurile uniu copil de un an)va spun asta ca am cumparat la haine de nu stiu cum o sa m-a intorc acasa si singura fiind reducerile in perioada asta.
Ca arata a fata,ca are trasaturile frumoase ptr un baiat si eu ma tot chinui sa le explic si sa-l imbrac numai in albastru sa vada lumea ca e BAIAT.
Cam atat despre noi.<citesc di urma si revin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor, revin dupa multe probleme cu netul
La multe lunite bucurii de 12, 13 si 14!
Cosmi si Vladut! Monique, Eloise
Lexi, , pe tine si pe bobita!
Ramomar,
Pufy,
Lakioana, felicitari pentru progresele lui Reby, o sa vad si filmuletul, din pacate nu acum, imi merge netul greu, abia azi au fost cei de la firma si au rezolvat cat de cat problema... Abia astept sa o vad pe Reby in actiune!
Andreea, imi pare rau de problemele aparute, care impiedica buna desfasurare a nuntii... sa treceti cu bine peste toate!
Marina, cand ai urmatorul articol in Mami? Eu astept sa te citesc!
Spehora, wellcome back! Ce vacanta ai avut... astept poze!
Monique, Cristina, cred ca o sa lipsesc maine de la cafea, ma duc la cumparaturi, dimineata pe racoare... dar recuperez eu...
Adriana, felicitari pentru progresele lui Dudu!
MamiLili, nu am gasit la Kfl biscuitii aia de care vorbeai tu... ori nu am cautat unde trebuie... Erau la raionul cu produse pentru bebelusi?
Mai am de citit din urma...
Va pup pe toate!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Buna dimineata! Va servesc cu o cafeluta calda!
Am lipsit 2 zile de pe forum ca a facut Vladut febra mare, care nu ceda nici la Panadol, nici la Nurofen, diaree, asa ca ieri am mers cu el la spital la control, Rezultatul - infectie urinara. Acuma suntem oe antibiotic - Zinat - nu mai are febra (bine macar ca de asta am scapat), dar inca nu si-a revenit cu mancatul, nu vrea sa manance decat lapte, si ala foarte putin. Sper sa scapam cat mai usor, dar din cate am citit, atata timp cat copilul poate pampers, infectia poate recidiva de foarte multe ori.
Cata - mult succes la bb2! Aveti curaj, nu gluma!
Eloise - sa va petreceti bine in continuare pe munte!
Lakioana - felicitari pentru umblareata!
Sephora - ce faina vacanta! Vrem pozeeeee!
Xandrutza - spor la cumparaturi!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
microbu spune:
Buna dimineata!
Noi ne pregatim de iesit, stiti ca sambata si duminica nu stam acasa DELOC .
Am intrat sa va spun ca aseara mica mea minune a facut primii pasi !!!
Sandra
gargaritza
MamiLili spune:
Beatrix, multumesc din suflet ca ti-ai facut timp spacial ca sa intri pe forum si sa-mi spui despre carucior. Voi tine cont de parerea ta. Sedere placuta in Romania!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!