Bucurii de sept - oct 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
Noi suntem bine,azi m fost la piscina distractie maxima normal,in rest ne luptam cu caldura.
Gety pupici.
Ami pare bine ca s-a rezolvat problema pisinutei,eu raman tampita fetelor cand intru in magazinele de jucarii gen toys,cate pot vedea si m-a tot intreb can vor ajung si la noi,zilele trecute am gasit o husa din prosop ptr carut super tare,sa nu stai sa speli carutul daca se murdareste,mi-am luat doua sa le pot inlocui,am gasit si ptr scaunul de masina la fel.
Cata felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme,dar stiu a esti curajoasa,eu nu m-as incumeta ptr nimic in lume.Chir soacramea ami zice zilele trecute ca ea una singura a tinut trei copii dar pe Matteo trebuiesc trei sa stea dupa el,asa ca va puteti da seama.
Xandruta pupici
Mexxa m-a bucur ca esti ceva mai bine.
Cam slaba miscarea pe aici....

VROIAM SA VA INTREB CUM STU BEBEII CU GREUTATEA MATTI ARE 8,900 GR E OK OARE,EU NU-L AD SLAB,E FOARTE LUNG DAR VROIAM SA VAD SI I CUM STAT (eterna pranoie)

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Sanate mult bebeilor bolnavei.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

am constatat ca nu-i asa de greu sa recuperez cu cititul ptr ca nu mai sunteti ff active, va tin bbei in priza

Va multumesc ptr urarile de bine dar deja sunt ingrijorata.Am o scurgere, nu e sange, e ceva rozaliu dar care pe mine ma sperie ca eu am avut o extrauterina acum 9 ani. Am fost la doctor, am facut ecograf extern/intern si n-a vazut nimic dangerous ... dar nici n-a vazut sarcina ca cica e prea mica (sau ecografistul cam fraier) ...

Anangel_lexi, DPN pe 17 Martie 2008.

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Cata sa stii ca si eu am avut la inceput scurgeri dar erau maronii,in timp am constatat ca aveam un polip de sarcina,stai atenta sa nu devina rosii,numai bine.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Sephora, multumesc de raspuns.

In privinta greutatii copiilor, Erik parca nu prea a mai luat in greutate in ultimele luni (are cam 9.6 kg) dar pare sanatos si vesel asa ca ... eu cred ca asta-i cel mai important.

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Va invit la o ca eu sint zombi nu mai pot.
A mea maimutica se frichineste toata noapte cred ca de caldura.Azi dim la 3 am dat drumul la aer si vad ca s-a linistit. Deci sigur asta era cauza.

Cata felicitari pt curajul de a avea deja bb2 . Sarcina usoara si bb sanatos.

Noi am fost zilele trecute la control si vad ca iar nu a luat in greutatea decit 100 grame, dar nu ma mai agit ca pe caldurile astea nu stiu care s-o ingrasa prea mult. Iar ea oricum e duracel mai mereu.Adica la 10 luni avem doar 8 kg dar mie una nu mi se pare slabuta doar ca e ea mai piticoata poate.In rest este bine a zis dr ca nu are carnea flescaita pe ea ca se vede ca e activa . Cam atit.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Sephoraeu am raspuns 8 kg la 10 luni. Asa ca stai linistita. Nici mie nu mi se pare slaba Cosmina.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza mamici!
Va astept la o !
Sau un Ice Tea!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!
Ne pregatim de iesit afara sa respiram aer un pic mai racoros. La Iasi se anunta 40 grade C (la sol cine mai stie cat o sa fie).
Ne citim mai tarziu.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Saluti!

Cristina eu vreau si cafea si Ice Tea. Merci!

Sephora D are in jur de 9 kg, mai mult sau mai putin si e destul de dezvoltat, am vazut copii la 2 ani care arata ca el, eu nu-mi fac griji deloc in privinta greutatii.

cata si eu am avut sangerari rozalii pe timpul sarcinii si nu erau deloc ok, era placenta f jos, cel mai bine e sa stai cat mai linistita si sa mergi la dr. daca se agraveaza, ti-ar prinde bine un ajutor cu Erik in perioada asta. Nici la mine nu s-a vazut nik la echo normal la inceput, abia dupa 7 sapt, in schimb la echo vaginal s-a vazut de la 5 sapt. Sanatate multa!

Se vad si la noi dintzozaurii de sus, probabil de aici ni se trage nesomnul din ultima vreme, unde se mai adauga si caldura asta insuportabila... aseara tot o ora ne-a trebuit sa adormim...

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput