Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
GETY spune:
Am hranit si eu copilul, acum merge cu premergatorul.
Mirabelac, felicitari pentru cei 3 pasi dintr-o zi de 13. Ma gandesc ca poate pana la urma il convingi pe sotz sa plecati si voi sa va relaxatzi. Am citit ca toate mamicile s-au descurcat foarte bine cu bebeii pe unde au fost: mare, munte, Delta Dunarii si chiar peste granitza.
Lakioana, incep, parca, sa nu ma mai mire toate minunatziile cu care te surprinde Reby. Uite o din partea noastra pentru Reby.
Tanima, iti papa toata energia mititelul tau. Macar ia niste vitamine din astea, sa te mai intaresti un pic.
Anangel, felicitari pentru nr. 4.
Noi inca il asteptam pe nr. 1.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Mexxa, tu ce mai faci? S-au mai rezolvat problemele?GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
anangel_lexi spune:
Cristina, da, intr-adevar meditam de dimineata ca ar mai fi 14 luni si 4 zile pana face fii-mea 2 ani si incepe sa doarma bine Deci nu mai am chiar asa de mult.
Pufy, multumim! Felicitari si voua pt. progrese!
Lakioana, chiar m-am gandit la voi in week-end, si anume la ce stie sa faca Reby deja, in comparatie cu Maria. Stiu ca nu ar trebui sa compar copiii dar uneori nu pot sa nu ma gandesc. sa vedeti; am pus-o pe fii-mea in picioare in patut si sa se tina de margine. Toate bune si frumoase, statea fara probleme cand o vad la un moment dat ca vrea sa se deplaseze. imi zic "Hai ca incepe si fii-mea sa mearga odar tinandu-se de obiecte, fara ajutorul meu". nici nu termin bine gandul si Maria cade si se loveste cu capul de tablia patului (ca si aparatorile alea pe care le avem nu prea tin nimic...) Am avut asteptari prea mari de la ea si mi-am adus aminte de filmuletul in care Reby alerga prin tarc...Acum m-am invatat minte, sta in patut dar sunt cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu se mai loveasca.
In schimb pe fii-mea cred ca o s-o dau la muzica peste cativa ani. Cum aude muzica incepe sa dea din piciorus (de obicei doar din cel drept) si pe cuvantul meu daca nu-l misca in ritmul muzicii...Dupa care incepe si cu manutele, ca si cum ar dansa. E mortala, poate reusesc s-o prind o data si s-o filmez s-o vedeti si voi!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Anangel, eu o mai tin pe Maria mea de manutze sa mai faca pasi. Ii face greu, dar din toate cate citesc aici, imi dau seama, ca si tine, ca ccc copiii nostri evolueaza diferit. Si trebuie sa mai am rabdare. Cum are si sotzul meu.
eloise spune:
Salutare Bucurii!
Ne-am intors .... si deja am picat in depresie...in Iasi e cuptor, e irespirabil, acolo sus era atat de bine si de frumos... Imi vine sa plec imediat la alt munte.
Voi ce ati mai facut, ce progrese s-au mai inregistrat la micilie Bucurii? Cine imi face si mie un rezumat, ca pana reusesc sa recuperez....
Acum incarc o selectie de poze si va pun si voua sa vedeti. Revin.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
pufymic spune:
Andra bine ai revenit!Vladut cum s-a comportat la munte?
Lexi, Gety nu mai comparati puii vostri cu altii ca n-are rost!Eu sunt la al doilea copil si chiar daca sunt frati se dezvolta total diferit!Asa ca ce rost are sa-mi fac eu sange rau ca al meu nu merge cum merg alti piciti la varsta lui?fiecare copil are ritmul sau, si n-are rost sa-i sau sa ne grabim....au toata viata inainte!
Eu pe Nicolas nu il plimb de manute prin casa nici sa vrea!Sa se descurce!...si o face!Se duce unde vrea el in 4 labute....si mai nou a inceput sa umble pe langa calut, tinandu-se de el!Deci se descurca si singur!....si-atunci de ce sa-i fortam?O sa le faca ei pe toate atunci cand sunt pregatiti.....vor merge singuri, vor manca singuri, vor vorbi....cand va fi momentul!
Rabdare doar sa avem....!
Na ca m-am intins ca o placinta....Noapte somnoroasa!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
eloise spune:
Poze de la munte
Sper sa va placa!
Ioana, bine te-am gasit! Vladut s-a comportat foarte bine acolo, acum e mai greu, ca e bulversat de diferenta brusca de temperatura. Tocmai am venit de la plimbare... timp de o ora a urlat in continuu...
Revin...
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
Sephora spune:
Va pup fetelor
Am revenit cu pozele,aseara mi s-au incarcat pana la 2 si azi le-am aranjat nitel,mai am ina pe atatea de pus dar se incrca greu. Intorsi in Italia si Croatia
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
GETY spune:
Buna dimineata si haideti la !
Am de vazut pozici pana se trezeste Maria. Sunt super fericita, i-a trecut si tusea, hai sa zicem 80%. Ma simt asa de bine cand o stiu sanatoasa!
GETY spune:
Eloise, superbe pozele. M-am incarcat cu "natura".
Sephora, pana la urma ce era inauntru, in mingiuca aia? Mi-a placut tare mult piscinutza gonflabila cu ciupercutza deasupra. La noi n-am vazut asa ceva de cumparat.