Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!
anka, eu de azi sunt in medical. imi iau medical o luna de zile (acuma avem, 26 de sapt) iar de la 1 sept intru in prenatal. si eu intru mai tarziu ca mie frica sa le incurc daca nasc mai tarziu!
atunci pe cand ramane intalnirea??
pussi vreau neaparat detaliI!!!
Remaliss si eu am avut secretii maro care m-au tinut aproape o sapt!! am luat Utrogestan 6/zi si No spa si am continuat sa merg la lucru. stai linistita si mergi la dr. te asteptam cu vesti bune!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

Fetelor , am fost sambata la doctor si mult nu mai am pana o sa o tin pe bebelina mea in brate pentru ca se pare ca insista , mai merg sambata sa vedem cum e si daca tot asa insistenta e duminica( o sa am atunci 38 de sapt) fac cezariana .De abia astept , nu stiu cum va simtiti voi - ashera, freya ,alexi - dar eu simt ca nu mai pot am dureri, picioarele imi sunt umflate si ma dor, spatele ma doare , etc .Ar trebui REPAUS LA PAT ............dar credeti ca pot ????acum ma apuca sa fac de toate si nu mai am stare , nici noaptea nu pot sa dorm.

inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, va multumesc pt incurajari! Intr-un fel m-am mai linistit, cand am citit ce ati scris...Se pare ca e o situatie destul de des intalnita, dar eu acum suflu si-n iaurt, dupa o sarcina pierduta...
Acum ma pregatesc sa plec...Sa-mi tineti pumnii stransi!

Remaliss

Mergi la inceput

remaliss SUCCES , iti tinem pumnii si sa ne dai numai vesti bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Remaliss, tinem pumnii stransi si te asteptam cu vesti bune. Sorina iti inteleg nerabdarea. Azi merg si eu la dr sa vedem ce zice. Mai avem tare putin .

38+

Christian

Mergi la inceput

Ashera mult succes la dr .
Poate ne intalnim la spital

Mergi la inceput

Sorina, sa sti ca daca ar fi sa aleg, si eu asi vrea sa fac cezariana wend-ul asta, pe 3 sau pe 4. Deci, ar fi sanse mari sa ne vedem . Iti tin un pat liber in salon ? Tu te-ai gandit cat dai la fiecare ? Ca eu aveam calculele facute ptr nastere naturala, si acuma nu prea stiu cat sa dau..

38+

Christian

Mergi la inceput

ashera Si eu as vrea sa ma scap in 5 august , sa stiu ca e totul bine si sa vin cat mai repede cu fetita acasa .........sa scap de spital si doctori .
Eu o sa dau cat am gasit pe net : la dr. 400 euro( daca totul decurge normal) , anestezist 100 euro, neonatolog tot 100 euro si in rest 5 ron sau 10 ron la infirmiere depinde cum se comporta, moasa nu e cazul daca e cezariana , nu?
Daca ai auzit tu alte preturi spune-mi si mie , nu as vrea sa le dau prea mult( pentru ca avem nevoie de bani in alta parte - mai bine mai cumparam ceva pt bb ) dar nici sa nu fie multumiti si sa nu se ocupe cum ar trebui.

Mergi la inceput

Sorina, moasa nu avem la cezariana. Dar mi se pare cam mult. Stiu ca a scazut euro, dar tot mi se pare mult. Plus ca mai tre sa platesti si la spital taxele oficiale : 200 ron anestezia si 400 ron daca dr tau nu e de garda si il chemi de acasa. Eu stiu doua gagici care au nascut in martie la Bega, prin cezariana, cu Budau si ambele au dat asa : 250 euro la dr, 50 euro la anestezist ptr anestezie locala si 100 euro la anestezie generala, 50 euro la pediatru. Asta era in martie la Bega. O sa mai intreb in stanga si-n dreapta, dar mi se pare mult cat zici tu.

38+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si eu ca nu pot sa stau linistita ... La fel ca Ashera stiu ca anestezia generala e 100 Euro, 50 euro cealalta...dr. in functie de cine este, neunatolog 50 euro si asistente:
- preoperator, cea care iti pune cateterul pt. anestezie.. de obicei intra in sala cu tine si se da 50-100 Ron si mai e una care care intstrumenteaza cezariana.. adica cea care da bisturiul dr.-ului si ce-i mai trebuie, asta tot asa 50-100 Ron.
- asistenta nou nascut.. daca ai timp intrebi de ea si ii dai ceva, sau se poate lasa pe mana taticului... ca el va cere sa-si vada odorul! Se da la fiecare tura!
- asistente terapie .. prima zi si a doua se da la fiecare tura.. 15 Ron, e important ca ele te ajuta sa-ti revi si daca ai greturi si altele pe ele le chemi!
- infirmere terapie - foarte important de dat, ca tu nu esti in stare sa faci prea multe( te ajuta sa te ridici, te spala, iti dau sosetele daca ti-e frig, te acopera) asta in cazul in care nu aveti insotitor!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput