Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 26
Ashera spune:
Fetele, incep sa am emotii. Vorbeam si cu iubi, si s-ar putea ca wend-ul asta sa fie ultimele zile in care suntem numai noi doi. Asta daca se hotaraste dr sa imi faca luni cezariana, daca tot e de garda... Azi inchei 38 saptamani pline si incep saptamana 39. Deci, nu ar fi prea devreme..
37+
Christian
Ank83 spune:
Ashera s-a intors doctor Bacila din concediu?Pana la urma nasti cu el?
Am tot citit ce ati patit cu bebeii ca s-au reintors cu piciorusele in jos, si tot sper sa nu patesc si eu asa.Nu vreau cezariana.Nu imi e frica de operatie ci imi e groaza de cicatricea care ramane.
Eu nu am somn.... si nu gasesc companie pe forum ...trezirea
Ank 27+
Raul
Ashera spune:
Ank, nici eu nu dorm de obicei la org asta. De data asta am reusit sa-l tin treaz si pe iubi . Bacila s-a intors si chiar e de garda luni. O sa-l sun maine sa-i spun noutatea cu bebele si sa vedem ce zice. Si eu ma gandesc la cicatrice cand spun ca mi-e groaza de cezariana. Sper ca abdomenul sa arate ca inainte si sa nu-mi atarne pielea ... Off, ce probleme am si eu.
37+
Christian
pussi spune:
am fost la munte, racoare, papa bun si mult oxigen! belelasele au fost foarte active si BB Ana are o noua jucarie... ombilicul meu Si in masina sunt asa cuminti..nu misca niciuna! Burta mea de 3 in 1 e imensa, nu ma mai pot apleca, desi am luat doar 4kg...o sa va pun, sper sapt. asta niste poze!
Ank nu stiu daca e bine pe 06... 2 din noi aveti programari la dr. si nu se stie cat dureaza.. eu inca nu am stabilit programarea! Concediu placut
bb iti dau datele pe Pm mai tarziu!
alexi ce fac fetele?
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Ank83 spune:
Acum ne-am intors de la Ghioroc, de la baie.O apa atat de calda si curata incat am putut sa inot si eu ca lumea
Ma simteam atat de usoara in apa... nu mai ma simteam Piedone.
Ne-am plimbat si cu hidrobicicleta,
pussi atunci sa stabilim intalnirea in alta zi .... numai sa fie
Ank 27+
Raul
remaliss spune:
Chiar daca nu mi se simte lipsa dintre voi, totusi va scriu...Dragelor, au nu sunt deloc bine!!! Pa langa durerile zilnice, de ieri au inceput secretiile manorii, ceea ce e semn rau...Sper sa nu mai trec prin ce-am trecut candva...Maine merg la medic si sper sa-mi dea vesti bune, desi...Simt ca cedez nervos , o iau razna de tot!
Remaliss
Ashera spune:
Remaliss, sper din suflet sa iti fie bine. Iti tin pumnii si te asteptam maine cu vesti bune de la dr. Pana atunci, incearca sa stai linistita in pat. Te pup
38+
Christian
happyclau spune:
Remaliss stai linistita, secretiile maro sunt ok, de alea rosii sa nu fie!!! Si eu am avut maro!
Va tinem pumnii!!!
34+ Patrick
pussi spune:
quote:
Originally posted by remaliss
Chiar daca nu mi se simte lipsa dintre voi, totusi va scriu...Dragelor, au nu sunt deloc bine!!! Pa langa durerile zilnice, de ieri au inceput secretiile manorii, ceea ce e semn rau...Sper sa nu mai trec prin ce-am trecut candva...Maine merg la medic si sper sa-mi dea vesti bune, desi...Simt ca cedez nervos , o iau razna de tot!
Remaliss
stiu multe fete care au trecut prin asa ceva, se recomanda repaus la pat si tratament cu progesteron(utrogestan, duphaston, gravibinon)! Eu zic sa mergi acum la dr. si sa nu stai pana maine!
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
sorinatim spune:
remaliss eu zic sa mergi urgent la medic , nu are rost sa mai astepti.Eu la 10 sapt( aveam dureri de burta ) la consultatie am inceput sa sangerez , eram pe masa si am simtit ca curge ceva ( imi era asa rusine am crezut ca am scapat putin pipi si cand colo curgea sange ) am primit imediat injectie - gravibinom pe care l-am luat pana in luna a 4 si apoi am luat utrogestan si papaverina si mult repaus la pat.Dr meu mi-a zis ca daca mai obs ceva sange sau scurgeri sa merg indiferent unde sa nu astept pana ajung la el.
inceput 38 BEATRICE ANNE-MARIE