Barbatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Cred ca ar fi o idee sa facem o lista de discutii in care sa barfim noi asa tot ce ne trece prin cap,si ce simtim nevoia sa spunem.Sa ne descarcam sufletul,mai radem, mai glumim,ce experiente am mai avut,orice ne trece prin cap.Parca ne-ar prinde bine.Ce ziceti?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Cred ca ar fi o idee sa facem o lista de discutii in care sa barfim noi asa tot ce ne trece prin cap,si ce simtim nevoia sa spunem.Sa ne descarcam sufletul,mai radem, mai glumim,ce experiente am mai avut,orice ne trece prin cap.Parca ne-ar prinde bine.Ce ziceti?

Ce nume sa-i dam?Mie imi surade ideea.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sa bem cafeaua impreuna.(bine eu nu beau dar cred ca merge asa denumirea).
Barfa intre femei.
Placerea de a discuta deschis.
Sa ne deschidem sufletul.
Prietenia noastra.Discutii.

Nu stiu daca sunt bune ideile mele despre titlu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

O sa raspund doar la ultima intrebare... aia cu ce ma deranjeaza...
.
pai ma deranjeaza ca am ajuns sa fiu geloasa pe masina !!!
Ma deranjeaza ca l-am anuntat ca sambata vreau sa ma duc la coafor si-a sarit in sus, ca nu-i un moment prea potrivit (dpdv financiar), asta in timp ce azi are programare la un service ca sa-si puna masina la tester ca nu'sh ce sunete aude el, si peste 2 sapt trebuie sa-si duca masina la Bucuresti sa-si faca resoftare

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Si ce ai facut?Macar te lasa s-o conduci,mama ei de masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mie nu-mi plac barbatii care sunt:
1. Mincinosi
2. Laudarosi
3. Mitocani
4. Betivi
5. Care vorbesc tare pe strada
6. Care se bat cu pumnul in piept
7. Care se uita injur sa vada daca cineva se uita la ei si la ceea ce fac ei
....

Imi plac barbatii care:
1. Sunt atenti
2. Sunt civilizati
3. Sunt rafinati
4. Sunt inteligenti
5. Vorbesc putin dar bine decat mult si prost
6. Sunt sufletisti
7. Iubesc pe cei din jurul lor asa cum sunt fie ei oameni fie animale sau ceea ce ii inconjoara
8. Sunt ordonati
9. Sunt corecti
....

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Barbatul care-mi place cel mai tare este cel pe care-l iubesc... probabil de aceea il si iubesc...

Ce imi place: sensibilitatea, felul atent in care se poarta cu mine, faptul ca ma iubeste, respecta, pretuieste, ca are grija de mine, ca gindim la fel...

Ce nu imi place la un barbat... atitudinea aroganta, minciuna, nesimtirea .... si cred ca prea multe... dar n-are rost sa le insir aici...

De schimbat... cred ca tunci cind e ceva de schimbat... cel mai bine e sa-l schimbi cu totul.... pe incercate...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ce nu-mi place la al meu e faptul ca face dezastru in bucatarie cind gateste,de aia nici nu-l las prea des.Asta o am proaspata in memorie pt. ca aseara a pregatit cina si eu din urma frecam,asta pina m-a luat de mina si m-a pus in time out pe un scaun.

In rest nu am de ce sa ma pling,e calm in general,inclusiv cind conduce.E serios,se tine de absolut toate promisiunile,nu e imprastiat ,nu bea,nu vorbeste mult si prost si nici nu ridica tonul (nici acasa ,nici pe strada)

Ah,nu-mi place ca prea munceste,e foarte responsabil (asta nu-i rau) dar cu greu il fac sa stea cite o duminica acasa.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

ce nu-mi place la ei?

pe primul loc e cicaleala
si pe al doilea egoismul

si am rezumat totul.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by liliac1

O sa raspund doar la ultima intrebare... aia cu ce ma deranjeaza...
.
pai ma deranjeaza ca am ajuns sa fiu geloasa pe masina !!!
Ma deranjeaza ca l-am anuntat ca sambata vreau sa ma duc la coafor si-a sarit in sus, ca nu-i un moment prea potrivit (dpdv financiar), asta in timp ce azi are programare la un service ca sa-si puna masina la tester ca nu'sh ce sunete aude el, si peste 2 sapt trebuie sa-si duca masina la Bucuresti sa-si faca resoftare

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Ma deranjeaza ca al meu a dus masina la service si s_a intors cu o factura de nu ma mai duc la coafor (tot dpdv financiar) desi asteptam momentul de vreo luna jumate!

MADA 33+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput