Barbatii
Raspunsuri - Pagina 3
Bluel spune:
La barbati in general nu apreciez deloc:
-violenta de orice fel
-aroganta
-laudarosenia
-minciunile
-nesimtirea
-misoginismul
-lipsa de sentimente, compasiune, etc
-vorbele in vant
-golaneala
-mitocania
-betiveala
-infidelitatea
etc
Cu al meu barbat ar mai fi de lucrat la
1. cheltuiala excesiva si aiurea (chiar daca uneori cumpara doar pt. mine)
2. egoismul cu altii, nu cu mine, dar cred ca i se trage de la faptul ca e singur la parinti si nu a fost invatat sa imparta cu ceilalti
Mai compenseaza ca sofer, pt ca e foarte calm la volan si ii place sa ma duca ca pe VIP-uri , sa nu se verse bautura din pahar (a nu se intelege ca merge ca un melc, ci fara manevre bruste, „zdruncinaturi”)
wonderful spune:
Ce-mi plac mie fetele care lasa deoparte generalitatile si trec direct la tinta spunand clar ce nu le place la partenerul lor.Bravo fetele!Ei,daca asa sta treaba,la al meu ma scoata din sarite pisalogeala cand sofez eu.Si pe cuvantul meu ca nu l-am bagat in nici un stalp.Daca stau si ma gandesc, cam numai el a luat amenzi.Nu va spun ce a lucrat cu mine cand eram incepatoare;Am pus frana brusc si i-am promis ca data viitoare o sa muste din bord.
wonderful spune:
Tare mult imi'place' cum se 'pricep'dragii nostri barbati sa repare orice,chit ca la urma raman niste suruburi care se pare ca-s in plus pt. ca n-a mai ramas nici o gaura goala.Chestia 'reparata' merge cateva sec. dar de cele mai multe ori NU.Si tot el e furios ca si-a pierdut timpul.El faceiar eupt. ca stiam dinainte cum o sa se termine.Credeti ca s-a invatat minte?Ei,ash!
iuliana_2007 spune:
Ce bine ca sotul meu nu are carnetul ca sa imi bat si eu capul cu masina si cu sofatul lui..In privinta asta stau linistita nu pt mult timp ca are intentia sa si-l ia,asa ca ma pregatesc.
Si la reparat sta bine,nu imi fac probleme de genul asta.
Mi-as dori sa fie mai calm se enerveaza prea repede,am noroc ca eu sunt calma dar mai calc si eu pe alaturi.
Oricum ne potrivim clar
si eu intentionez sa imi iau carnetul si am probleme cu viteza cred ca o sa aiba de furca cu mine,aici nu sunt prea calma.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
belutza spune:
quote:Dar degeaba ca nu ia niciunu exemplu
Originally posted by wonderful
Norocul lor ca suntem noi 'perfecte'!
belutza
cmirela35 spune:
Logic,daca m-am maritat maritat cu el,imi place aproape tot,dar.....
Nu-mi place ca se mai supraapreciaza cateodata(si nu vis-a vis de mine),ca se pare ca ii place mai mult libertatea decat viata de familie,(asta mai nou),ca nu si-ar recunoaste nici un ruptul capului greselile,si ca e incapatanat.
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutzaquote:Dar degeaba ca nu ia niciunu exemplu
Originally posted by wonderful
Norocul lor ca suntem noi 'perfecte'!
belutza
Mama lor de pezevenghi!Dar nu ne lasam nici noi pana nu-i dresam.Sa incercam cu zahar.
slimatei spune:
pot sa-mi spun si eu parerea?....
sotul meu e perfect.. merge..?sau fug
eu una nu as schimba nimic din el(pt.moment..sau in momentul de fata)
... e adorabil asa cu defectele lui daca ar fi prea sau exagerat de perfect cred ca m-ar plictisi de moarte...
sigur ca cateodata imi vine s-al strang de gat, dar dup ce ma calmez(sau dupa ce ma calmeaza)imi dau seama ca asta e farmecul unei casnicii .. cred ca e normal sa mai ai si cate cearta(mica)caci e asa dulce impacarea... nu aruncati cu pietre in mine...caci eu inca sunt o sotie indragostita....ce pot face...
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici