ajutor

ajutor | Autor: xd_rebel

Link direct la acest mesaj

salut!!Am un prieten de 17 ani care are meningita...este in coma de cateva zile..aproape o saptamana..si-a pierdut constiinta...as dori va rog frumos sa-mi spuneti care sunt sansele lui da a supravietui.astept un raspuns cat se poate de repede! multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Imi pare rau pt. prietenul tau. Presupun ca a fost dus rapid la spital si ca i s-a instituit tratament de urgenta.

Din ce am vazut la stagiul de boli infectioase, sansele sunt f. mari sa-si revina complet. Depinde de corectitudinea si promptitudinea tratamentului. El este tanar, asa ca organismul lupta bine cu boala.
Fiti alaturi de el, macar cu gandul, ca vizite nu cred ca poate primi momentan.
Din experienta personala...fratele meu a avut meningoencefalita la 19 ani, in ziua de Craciun a fost adus de urgenta la Spit. V.Babes si a fost in coma 4 zile. Si-a revenit complet.

Multa sanatate prietenului tau! Ai incredere ca va fi bine. Sa ne tii la curent cand mai afli ceva .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Dublez si eu raspunsul Dianei.Sansele sunt foarte mari, mai ales in conditiile aplicarii rapide a trataentului.Il ajuta foarte mult varsta si il avantajeaza lipsa complicatiilor- in cazul in care acestea exista, dar eu sper ca nu.Recuperarea la varste tinere este completa si nu lasa sechele de niciun fel. Procentajul de reabilitare este de asemenea in favoarea lui.Marea majoritate isi revin, in conditiile in care au organismul sanatos si neatins de alte afectiuni pe care meningita le-ar putea agrava.Asteptam vesti imbucuratoare.

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput