Daniela Gyorfi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Pet

Sincer, ai fi putut sa-ti spui parerea fara sa ataci persoanele care au criticat!

Eu cred ca nu cunosti foarte bine termenul de "atac la persoana", dar nu conteaza...nu vreau sa va deviez de la subiect.
Continuati

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Safhir draga, denumeste te rog atunci: Eu cred ca doar sunteti rautacioase gratuit, dat fiind faptul ca subiectul era de spre Daniela Gyorfi si nu despre cat de rautacioase suntem noi.
Am zis sa trec cu vederea dar vad ca daca tot ai insistat, astept cu nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luandramik spune:

Eu m-am pus un pic in situatia ei si nu mi-a placut de loc ce am simtit. Cred ca e traumatizant sa ramai singura cu o mama paralizata la o varsta atat de mica. In mod sigur ai face absolut orice ca sa faci rost de bani de mancare si medicamente. Si dupa ce ai descoperit reteta succesului este chiar pacat sa nu te folosesti de ea. Nu ea este cea care greseste ci cei care saliveaza dupa ea pe la petreceri. Am fost si eu la o asemenea petrecere iar cei care o vorbeau urat erau chiar cei carora le-au fost respinse cadourile si nu le-au fost satisfacute poftele. Mie mi se pare o tipa o.k., foarte desteapta pt ca stie sa stoarca bani de la cei avuti si stransi la punga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita74 spune:

Saphir are dreptate nu avem dreptul sa o judecam pe Daniela ,daca face ce face o face ptr mama.Si nu va mai luati dupa ce cititi prin diverse ziare.Asemenea om nu poate primi din parte noaste decat admiratie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luminita74

Saphir are dreptate nu avem dreptul sa o judecam pe Daniela ,daca face ce face o face ptr mama.Si nu va mai luati dupa ce cititi prin diverse ziare.

Luminita, tu ori nu ai citit cu atentie raspunsurile ori nu stiu ce sa cred. Eu am deschis subiectul pentru ca am intalnit-o PERSONAL pe Daniela Gyorfi. NU STIU CE SPUN ZIARELE DESPRE EA!!!

Saphir poate sa spuna si sa creada ce vrea ea despre Gyorfi dar nu trebuie sa ma atace spunand ca sunt rautacioasa. Asteptam sa ma ilumineze cum e cu atacul la persoana dar vad ca a dat bir cu fugitii.

quote:
Asemenea om nu poate primi din parte noaste decat admiratie..

Luminita, mai ai si alte exemple de oameni care trebuie sa primeasca toata admiratia noastra? Ca sa stiu si eu pe cine sa iau ca model.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fara nici o suparare, dar indiferent ce face, atunci cand totul este pentru mama ta...nu stiu daca merita comentat.

...imaginati-va sa fiti intr-o asemenea situatie! Nu e usor...

Trebuie sa recunosc ca nu ascult muzica ei, nu-mi place in mod deosebit, dar nici nu comentez pentru ca stiu prin ce a trecut in viata!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

quote:
Originally posted by Pet
Eu am deschis subiectul pentru ca am intalnit-o PERSONAL pe Daniela Gyorfi.

Acu' ce sa zic, si io am fost la concert la Michael Jackson (pastrand proportiile, evident), da' n-as indrazni sa spun ca l-am intalnit PERSONAL...

A, si inca ceva, imi vine foarte greu sa cred ca nu ai auzit de ea, ca nu stiai cum arata, samd. E o persoana controversata, nu o necunoscuta!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by andrath

quote:
Originally posted by Pet
Eu am deschis subiectul pentru ca am intalnit-o PERSONAL pe Daniela Gyorfi.

Acu' ce sa zic, si io am fost la concert la Michael Jackson (pastrand proportiile, evident), da' n-as indrazni sa spun ca l-am intalnit PERSONAL...

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

...ai fost super tare!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Fara nici o suparare, dar indiferent ce face, atunci cand totul este pentru mama ta...nu stiu daca merita comentat.

...imaginati-va sa fiti intr-o asemenea situatie! Nu e usor...

Trebuie sa recunosc ca nu ascult muzica ei, nu-mi place in mod deosebit, dar nici nu comentez pentru ca stiu prin ce a trecut in viata!

Mai fetelor, nici nu am vrut sa ma leg de problemele ei familiare. A fost altcineva are le-a adus in discutie. Si ce treaba are ca mama ei este bolnava cu faptul ca ea , din punctul meu de vedere, nu are talent si nu este o adevarata artista? Cititi mai bine discutia, se pare ca nu aveti clar ceea ce am scris!

quote:

!

Andrath draga, a participa la un concert de-a lui Jakcson nu este acelasi lucru cu a avea "onoarea" sa ti se urce pe masa unde manaci intr-o vestimentatie de bordel.

quote:
A, si inca ceva, imi vine foarte greu sa cred ca nu ai auzit de ea, ca nu stiai cum arata, samd. E o persoana controversata, nu o necunoscuta

Se pare ca chiar iti place sa comentezi fara sa citesti cu atentie! Citez din primul mesaj pe care l-am scris la acest subiect: "Adica numele imi era cunoscut: "vedeta de muzica usoara", dar nu stiam absolut nimic despre ea, cum arata sau ce succese a avut in tara." (Poate esti tu atat de draguta sa imi aduci aminte daca tot esti fan)
Uite ca de cand am plecat din tara (prin '99) nu m-am interesat de evolutia artistica si fizica a Danielei Gyorfi. Nu imi amintesc cu ce melodie a avut primul succes, nu as fi recunoscut-o daca as fi vazut-o pe strada sau intr-o revista, nu aveam cea mai mica idee ca este un personaj controversat in Romania. Zero! Nimic! Am auzit ca e prezenta la petrecerea asta si zic: "Ah, Daniela Gyorfi! Imi amintesc doar numele, nu imi amintesc figura ei"
Ce ti se pare atat de iesit din comun faptul ca nu stiu cum mai arata un artist? Ah, imi lipseste simtul patriotic!

Mergi la inceput

quote:
...ai fost super tare!

Vai de mine, ce distractie! :)

Mergi la inceput