Daniela Gyorfi
Raspunsuri - Pagina 4
A_Iulia spune:
Da' fix pentru mama ei face ea tot ce face...
PS: La botezul respectiv - asa le trebuie daca au invitat-o. Doar puteau sa se astepte din partea ei, e totusi Daniela Gyorfi, nu Angela Similea sau mai stiu eu cine sa ai pretentii de decenta.
Si la nunta la fel. Nu e deloc vina ei, e vina celor ce au platit pentru ea.
Adina + Olivia 04.03.2004
ooana spune:
quote:
Originally posted by Petquote:
...ai fost super tare!
Vai de mine, ce distractie! :)
de ce trebuie sa fi rautacioasa?! Nu-i prea dragut...
pur si simplu mi s-a parut haios modul in care s-a exprimat!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
andrath spune:
Vai , duamna Pet, ma scuzati, am crezut ca-i o discutie nu un monolog...
Sau aia care n-o injura , ciocu' mic ca tu stii mai bine.
Pentru cultura ta generala (sic!) nu-s nici fan nici nefan. Personajul mi-e indiferent.
Numai ca mi se pare ciudat sa detesti pe cineva , complet necunoscut, atat de mult incat sa simti nevoia sa deschizi un subiect despre ea in care s-o faci de kko, numai pentru ca a cantat la o petrecere la care s-a intamplat sa fii prezenta.
A, era sa uit, nu inteleg ce are Daniela Gyorfi cu simtul patriotic. Cred ca nu-ti inchipuiai ca e simbol national, nu?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
Pet spune:
quote:
Vai , duamna Pet, ma scuzati, am crezut ca-i o discutie nu un monolog...
Domnisoara! ;)
Discuta duamna Andrath, ca e forum de discutii dar observa ca in postarea ta ai fost complet pe dinafara: nu am aflat nimic de vedeta de la tine. Nici bune, nici rele! Si la modul cel mai serios astept pe cineva sa-mi arate unde sunt calitatile artistice ale acestei vedete. Nu ma intereseaza cu cine se culca si cum si daca are grija de mama ei.
quote:
Pentru cultura ta generala (sic!) nu-s nici fan nici nefan.
Te asigur ca faptul ca tu esti fan sau nu, nu ma ajuta sa-mi imbunatatesc cultura generala.
quote:
Numai ca mi se pare ciudat sa detesti pe cineva
Mai duoamna Andrath, nu imi pune in gura asa aberatii, ca-i departe de mine gandul sa detest o vedeta! Te asigur, nu-mi amintesc cand am detestat ulima oara pe cineva. :) Nu stiu ce simt mai mult: dezamagire sau mila fata de prestatia Danielei, dar sunt foarte optimista si imi va trece curand...
P.S. As fi fost placut surprinsa sa vii sa-mi schimbi parerea si sa-mi spui: "uite de ce gresesti!"
Inca mai am sperante sa ma insel cu privire la cateva personaje.
Pet spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da' fix pentru mama ei face ea tot ce face...
PS: La botezul respectiv - asa le trebuie daca au invitat-o. Doar puteau sa se astepte din partea ei, e totusi Daniela Gyorfi, nu Angela Similea sau mai stiu eu cine sa ai pretentii de decenta.
Si la nunta la fel. Nu e deloc vina ei, e vina celor ce au platit pentru ea.
Adina + Olivia 04.03.2004
Ai dreptate Adina! Ma intreb si acum daca la asta se asteptau cei care au organizat petrecerea. Ma rog...fiecare cu gusturile lui!
Nu ca as vrea neaparat sa par snoaba, urmand "moda" asta de a aduce la nunta vreo mare vedeta, dar mi-ar place sa am la nunta mea o cantareata de muzica populara autentica, nu foarte renumita ca nu prea am bani multi si una de muzica usoara. Mi-e dor de nuntile la care ma duceam in copilarie! Sau imi e dor de copilarie? :) Oricum, imi recomandati pe cineva? Ca vreau nunta!!!
tinatache spune:
Si-a jurat ca n-o sa mai ajunga niciodata ca in copilarie, sa nu aiba dupa ce bea apa, si a reusit. Bravo ei! Mey, fata asta n-are nimic: nu e frumoasa, nu are voce, nu stie sa danseze ca lumea, si totusi a facut o avere din cantat si dansat! acu intreb si io ca prostu: cine-i mai fraier: ea care stie ce vrea si obtine, sau aia de stau cu gura cascata si o asculta? si mai dau si bani pt asta!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Pet spune:
quote:
Originally posted by tinatache
acu intreb si io ca prostu: cine-i mai fraier: ea care stie ce vrea si obtine, sau aia de stau cu gura cascata si o asculta? si mai dau si bani pt asta!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
Sunt de acord cu tine! In afara faptului ca mie mi se pare un lucru foarte trist. Si aici, la tv apar din ce in ce mai multe personaje care nu stiu sa faca nimic, da' NIMIC si devin mari VIP-uri pentru ca accepta sa se faca de ras in televiziune.
In Romania ultimul personaj care m-a socat de-a dreptul a fost "Nikita mioritica" (ca sa citez din titlul subiectului dedicat ei). Cei care introduc asemenea exemplare se scuza intotdeuna cu faptul ca aceste emisiuni au share-ul foarte ridicat, deci publicului ii place! Cine esti tu sa jignesti atata amar de public? (emotion "fara cuvinte")