Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by urmychance

Va rog sa imi spuneti si mie ce nume de baietel va trec prin cap. Detalii...am zis ca al doilea nume sa fie Constantin (dupa bunic si strabunici) . Numele de familie este Sonia. Noi ne gandisem la Sonia TUDOR Constantin...nu imi displace, dar nici nu mi-am dorit de cand eram mica sa il cheme Tudor. As vrea un nume barbatesc, dar sa lase dor si de blandete si umor.

Fata, asta era intrebarea intrebatoare? Nu puteam sa plec fara sa te lamuresc... Am pitici pe creier, stiu, dar asa sunt eu perfectionista. Ma manaca pana nu rezolv o problema...
Deciii, nu stiu daca asta e durerea ta. Am dat si eu paginile inapoi, vanadu-ti mesajele. Asta am gasit si iti raspund aici. Sper ca nu ai botezat deja baiatul, pana m-am trezit si eu cu parerea mea...
Ai un nume de familie foarte frumos, care lasa mult loc imaginatiei. Observ ca vrei nume pur romanesti, masculine si cu rezonanta. Iti ofer mai multe de unde poti alege, sper sa nu te deranjeze ca nu sunt numai pur romanesti...Bunnn... SONIA CONSTANTIN - Albert, Alexandru, Antonio, Benedict, Cezar, Claudiu, Darius, David, Dominic, Eusebiu, Filip, Francisc,
Flavius, Gabriel, Gilbert, Gustav, Honoriu, Horia, Iazmin, Iulius, Iulian, Iosif, Joseph, Joshua, Johan, Klaus, Leonard, Laurentiu, Matei, Mihnea, Narcis, Ovidiu, Patrick, R, Rares, Robert, Septimiu, Sabin, Sergiu, Traian, Toma, Vladimir, Yarrin.
Mie imi plac cel mai mult Vladimir, Sergiu, Flavius, Horia. Decizia iti apartine tie mamico!!! Poate are si tati ceva de spus?

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Piccaflor,
Cred si eu ca ai ras si bine ca mi-ai spus si mie . Am ras si eu acum cand imi imaginam ce-ti imaginai tu...chiar ca ar fi fost tare rau faza

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna dragi burtici,
vreau si eu acasaaaaa nu mai vreau servici, am atata de munca zici ca daca plec eu se termina cu firma ...trag de mine in toate partile
Sim eu in principiu vin, numai sa nu apara ceva pe la birou asta ar fi singura problema, locul e ok , oricum ma aduce sotul ca de condus nu prea ma mai lasa ca ma enervez rau pe aia care dorm in trafic , asa ca nu conteaza amplasamentul

poze
32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Felicitari fetelor care au intratara in luna a 8-a!!!!!
Gata, am plecat, ca nu mai e de stat in oras!!!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Picca, nu cred ca ma iei ca eu am in fiecare zi in jur de 20, zilele bune sunt rare si mai iau si tratament(chiar ma gandeam ca parca il iau degeaba). Tu nu iei decat magneziu? Poate la mine are asta efect. Si apropo eu m-am apucat sa le numar pe bune contractiile dar nu am reusit ca sunt prea multe si am zis ca mai rau ma sperii si am lasat-o balta.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by urmychance

Va rog sa imi spuneti si mie ce nume de baietel va trec prin cap. Detalii...am zis ca al doilea nume sa fie Constantin (dupa bunic si strabunici) . Numele de familie este Sonia. Noi ne gandisem la Sonia TUDOR Constantin...nu imi displace, dar nici nu mi-am dorit de cand eram mica sa il cheme Tudor. As vrea un nume barbatesc, dar sa lase dor si de blandete si umor.

Fata, asta era intrebarea intrebatoare? Nu puteam sa plec fara sa te lamuresc... Am pitici pe creier, stiu, dar asa sunt eu perfectionista. Ma manaca pana nu rezolv o problema...
Deciii, nu stiu daca asta e durerea ta. Am dat si eu paginile inapoi, vanadu-ti mesajele. Asta am gasit si iti raspund aici. Sper ca nu ai botezat deja baiatul, pana m-am trezit si eu cu parerea mea...
Ai un nume de familie foarte frumos, care lasa mult loc imaginatiei. Observ ca vrei nume pur romanesti, masculine si cu rezonanta. Iti ofer mai multe de unde poti alege, sper sa nu te deranjeze ca nu sunt numai pur romanesti...Bunnn... SONIA CONSTANTIN - Albert, Alexandru, Antonio, Benedict, Cezar, Claudiu, Darius, David, Dominic, Eusebiu, Filip, Francisc,
Flavius, Gabriel, Gilbert, Gustav, Honoriu, Horia, Iazmin, Iulius, Iulian, Iosif, Joseph, Joshua, Johan, Klaus, Leonard, Laurentiu, Matei, Mihnea, Narcis, Ovidiu, Patrick, R, Rares, Robert, Septimiu, Sabin, Sergiu, Traian, Toma, Vladimir, Yarrin.
Mie imi plac cel mai mult Vladimir, Sergiu, Flavius, Horia. Decizia iti apartine tie mamico!!! Poate are si tati ceva de spus?

Bebe Yannis in evolutie

urmychance30baietelul nostru
:)) Raspund pe scurt ca tb sa fug.

Annisia mama tu ai ceva treaba cu barbate-miu? In numele pe care mi le-ai sugerat se regasesc si urmatoarele: Laurentiu si Vladimir (asa ii cheama pe sotul meu si pe fratele lui- adica Sonia Laurentiu si Sonia Vladimir...a naibii intuitie ai gagico...hai te pup...scriu mai tarziu...multumesc tuturor pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Pentru fetele care merg la servici, mai ales si pe caldurile astea. Nici statul acasa in pat nu e o fericire dar tot mai bine ca la servici.Imi pare rau pt cele care nu pot sta cu bebeii acasa dupa nastere prea mult.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by piccaflor

Salutare!

Nana iti multumesc mult de tot!...pot sa te mai rog ceva?...imi zici si mie cum faci tu galustele?...eu n-am facut decit de 2 ori in viata mea...o data in Ro cind mi-au iesit mari si pufoase si o data aici si n-au fost bune de nimic...poate daca le fac dupa reteta ta imi ies si mie

Picca 30+ cu Matteo

Noi aici facem galustele cu cous-cous, ca nu avem gris.
Sigur ai si tu in Italia. Bunn
Pun 2 oua si le bat cu furculita bine bine, pun putina sare si peste adaug in ploaie cous-cous, pana cand compozitia devine ca o smantana mai groasa. Le lasi sa se linisteasca asa cam 10-15 min, timp in care compozitia devine mai consistenta, adica se umfla si poti modela galustele. Noi le facem ca pe chiftelutze, adica rotunde. Iei supa de pe foc si pui galustele in ea, iar dupa ce le-ai pus pe toate, mai dai supa intr-un clocot si gata!!!! Pofta mare!
La noi au iesit de fiecare data super bune si pufoase.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Myral eu am zile bune cind am pina in 10...da' si multe zile naspa cind sar biiineeee de 20 ....acum nu mai iau decit Mg....Buscopan la nevoie,ca oricum si cu el si fara el tot la fel era situatia...
Stii la ce ma gindeam eu?...oare noi astea ,contractatele,cind o veni ceasul al mare,ne-om prinde?...o sa deosebim contractiile?...ca eu avind destule si din alea dureroase,am mari dubii...
Tomasa imi face placere ca te-am facut sa rizi si pe tine

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

myral , draguta eu nu am spus ca te invidiez, si cum as putea sa-mi doresc ceva atat de rau..dar eu am tendinta de a vedea mereu partea plina a paharului,partea frumoasa a lucrurilor,si asa ma gandeam eu ca o sa nasti usor dupa cat tragi acum...dar cand ma gandesc la mine ..la oasele mele batrane...aoleuuuuu
cat despre acele alea in burta ..exact de asta spuneam si eu..dar eu le am sus..o fi placenta sau creste burta ..o sa vad eu azi...parca si aud doctorita ...,,sind normal,,..si gata....si atunci eu mai bag un magneziu si tac si indur ..ca doar nu mai este mult....

carmen 30s 70% fetita

Mergi la inceput