Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nana merci mult scumpa!...da,avem si noi cous-cous...o sa incerc sa vedem ce-o sa iasa

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mama da aveti spor nu gluma la scris.
Iuli felicitari ptr permis
Picca e bine are cine sa-ti mai cumpere lucrusoare ptr bebe...eu nu mai am nimic nici de la primul si ma omor acum cu promotiile de pe un site.
Mihanici eu nu prea am cumparat...nasc mai tarziu si am nevoie de hainute mai groase.

Apropo de scris corect, cred ca la cat m-am agitat sa invat italiana(scris si vorbit) imi "gasesc" greu cuvintele in limba materna .
Despre epidurala si pe mine ma batea gandul...mai ales ca cu prima nastere am patimit multtttttt 24 ore...din cauza ca ma ingrasasem(26Kg!), mica in bazin, m-am dilatat greu etc...dar dupa discutiile pe care le-am avut cu genetistul, anestezistul(pana nu treci pe la el nu se poate nik), cu moasele de la scoala pregatitoare nici nu-mi mai trece prin gand...natural fiind mai sanatos atat ptr mama cat si ptr bebelus.
Nana imi pare rau ca ai contractii...in general toti spun ca sant normale ...corpul sufera multe transformari uterul se mareste enorm etc.
Rox te inteleg ca nu-ti mai arde de dstractii la mare, dar ce nu face o mamica...la plaja sub umbrela, briza mari etc daaaaaaa, dar nu ma duce la parcuri de distractii...clocotesc hormoni in mine, trec de la o stare la alta, binenteles nu-mi dau arama pe fata.

Ali25si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Azi dimineata, neavand somn la 4.30 m-iam facut o lista cu nelamuriri si intrebari. Dar vi le pun bucata cu bucata si astept raspunsurile...

Voi aveti ceva vergeturi? Eu nu prea sunt sigura cum arata, dar am zone invinetzite sub un san, si ma ingrijoreaza sa nu fie altceva. Daca stiu bine, vergeturile sunt mai degraba problema estetica.

29+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amar, bafta azi la dr si sa vii sa ne spui daca lui bebe i-a crescut putzulica.
Constat ca suntem multe care am implinit 30 de saptamani. Doamne, am intrat in linie dreapta pana la 40, nu mai avem mult.
Eu sincer, abia astept sa il strang pe Razvanel in brate si sa-l giugiulesc putintel.

Noi tocmai am mancat o salata si desert un foietaj cu mere si nuca. Mmmmm, bun tare.
Am mai cumparat un scutecel, o agatzatoare ptr suzi [suzetica] si un pachet de Pampers mini, ptr 3-6kg. Tura urmatoare cumpar si unul de Libero, ca nu aveau aici de unde l-am luat pe asta, avea de la 6kg in sus. Deci am mai taiat ceva de pe listutza.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Picca ai mare dreptate sa stii, eu mai am o sarcina la activ, dar a fost fara probleme si travaliul asa a inceput cu contractii rare, usoare, nedureroase care au devenit din ce in ce mai dese si dureroase. De ce crezi ca sunt eu acum asa speriata ca in fiecare zi aproape mi se pare ca poate azi e......A, si la prima sarcina am nascut la 37 sapt., nu am observat nici un dop, nu mi s-a rupt apa(decat la spital). Daca ajung si acum la 37 sapt.....doamne ajuta ca atunci a fost totul bine.Myral31+

Mergi la inceput

Roxali,
Piccaflor, abia astept sa imi spui cum ti-au iesit. Sa stii ca la gust nu este nici o diferenta intre cele facute cu gris si astea. Ai incredere!
Myral , o sa vezi ca totul va fi bine! Iti tin pumnii!
Alice, eu deocamdata nu am vergeturi, dar asta poate si din cauza ca inainte ma tot ingrasam si slabeam si deja e obisnuita pielea cu fenomenul asta. Oricum cred ca de-abia de acum incolo se va pune problema asta, ptr ca de acum incepe sa ia proportii burtica. Partea cu vanataia, sa nu fie vreun vas de sange spart, ca din cate stiu eu, vergeturile nu se manifesta asa.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Am revenit, am dormit de am rupt. Acum nu mai ma doare capul. Sunt sigura ca este de la vreme, cred ca e presiunea scazuta. Nici lui bb nu-i place ca nu prea a miscat astazi.

Oricum o sa urmaresc tensiunea cateva zile sa vad ce se intampla.

Voi vorbiti de pizzeria aia din Herestrau QuatroSatgioni? Cea care este pe langa terasele alea de pe maul lacului?

Spre rusinea mea, sunt din Bucuresti, dar nu prea am iesit pe acolo.

Va pup

31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Myral pei nu fu vorba ca la odiseea noastra stringem bine genunchii si nu lasam niciun bebe sa apara inainte de 38 de saptamini?....hai ca ne-om descurca noi cumva
Roxali bine ai revenit din plimbari ....asa e,dar eu tot astept cu mare interes reducerile ca sa dau iama in lucrusoare pt bebe
Alice eu am citeva vergeturi pe coapse...le aveam dinainte,dar nu exclud sa-mi fi iesit vreuna si pe parcursul sarcinii...vergeturile nu sint vinetii,ci albe-rozalii...deci ce ai tu nu cred ca are treaba cu ele ...
Nanutza daca-mi ies bune dau o berica ....cu tot cu alcoolul din dotare...

Eu va pup si ma duc sa ma pregatesc ca peste o ora vine husbandul sa m aduca la dr sa-mi dreaga Fe-ul,hemoglobina si alte alea...

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutari si de la noi
Cand va aud ca mancati prajituri si alte cele imi vine sa ma zgarii Azi mi s'a parut greu de tinut regim. Mi'e pofta de fructe racoroase, de prajituri de tot ce nu am voie. Eu nu eram deloc cu mancarea inainte sa fiu insarcinata, dintodeauna am avut probleme ca nu aveam pofta de mancare si cu greu ma ingrasam putin. Acum cand mi'e pofta a venit diabetul. Nu e f greu, cred ca pot reusi pana la sfarsit insa sunt momente cand mai cad. Ma intelegeti voi,...m'am descarcat putin.
Nana uite ca am furat si eu pontul cu cous-cous, ca am incercat o data sa fac cu gris de aici(semolino) insa nu e gris ca in Romania si nu prea au iesit. Chiar imi era pofta de supa din aia.

30+

Mergi la inceput

Crishtina, BBC Food sa traiasca! Noi acolo am vazut reteta cu cous-cous si tare bine ne-a mai prins, ca eu sunt disperata dupa ssupa de galuste.
Referitor la diabet, mai ai putintica rabdare, rezista, stiu ca e greu ca intotdeauna ce e interzzis e tentant, ca mai ai putin si dupa ce se naste bebe totul revine la normal si diabetul dispare. ca sa ai putere.
Piccaflor, bafta la medic si sa vii numai cu vesti bune. Berica o primesc, abia astept sa ma racoresc.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput