Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 8

anangel_lexi spune:
Neata, fetelor. Azi noapte am dormit ceva mai bine, Panadolul o ajuta mult pe Maria, doarme mult mai bine daca ii dau seara la culcare putin Panadol. Bine, sa nu credeti ca-i dau in fiecare seara, doar cand o vad eu mai agitata. Cred ca ne mai asteapta vreo 3-4 dinti ca se cam intrezareste ceva pe gingiuta...Mi-e asa de mila de ea! Si caldurile astea groaznice si durerea asta de dinti, despre care se spune ca un adult nu ar suporta-o!!! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Dory232002 spune:
Lexi, ma bucur ca ati avut o seara mai linistita.
Fetelor, se anunta 5 zile de canicula, groaznic, astazi de cand am venit de afara, am lasat-o pe Alexa doar in chilotei, asa am si culcat-o acum, si transpira ft. mult in cap, de ce oare???????, mai ales cand doarme este teroare, nu mai stiu cum sa procedez cu ea, ia-m pus deasupa pernei un prosop, asa mi-a spus cineva sa fac ca nu ar mai transpira ft. tare, dar de unde...

aissa spune:
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e afara...mi-e groaza.
Lexi si eu ii dadeam lui Ale cand o vedeam mai suparata de durere (ca o vezi pe fata ei) niste ceva, nurofen mai des.... O linisteste si pe ea.
Bulgaria, 2007

anangel_lexi spune:
Dory, eu zic sa nu te ingrijorezi, si Maria transpira mult la cap pana cand ne-a sfatuit un doctor s-o tundem. Am tuns-o si acum nu mai transpira asa de mult. Tot mai transpira dar mult mai putin. Acum nu stiu daca tu vrei s-o tunzi pe Alexa... de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
mai si ruxi transpira f tare cand doarme(si e f cald) parca are izvoare pe maini, gat si in cap
am vazut ca-i tare cald aveti grija cu copilashii sa nu-i scoateti in soare puternic
lexi ma bucur ca ati dormit mai bine
dory, multam de reteta(cam asa fac si eu numai ca le bag toate legumele in blender si le mixez) si ruxi le papa ca nu le vede
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Lexi, eu nu vreau sa o tund, ne chinuim destul de mult cu parul, dar orice ar fi nu o tund.

monica-elizabet spune:
Dory eu o tund pe ruxi ca la spate i se face de zici ca are caltzi si mai si transpira...
alexa poate e mai cumintitca si sta cu "moatele" in cap dar ruxi sta 5 min si apoi si le scoate
monica

Dory232002 spune:
Aaaa, si am uitat sa va spun ca ieri nu a facutr pe ea decat o singura data, pipi in parc, dar asta din vina mea, ca tocmai legam o punga de pufuleti la gura si am zis ca dupa ce o leg sa o pun sa faca pip si in timpul asta ea chiar facea, daca lasam punga pe mai tarziu..... filozof ajungeam , iar astazi nu a facut nici o data, ba chiar mi-a spus de 3 ori ca face kk chiar daca ea facea doar pipi.Am observat ca in momentul in care ii vine sa faca pipi isi pune mana la pasarica, asta daca suntem afara
.Sper sa nu o fi laudat prea mult si de maine sa inceapa sa faca iar pe ea

monica-elizabet spune:
bravoooo!!!! felicitari
sunteti fete mari
monica