Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
De sambata avem dintisorul nr. 4. De dormit nici nu mai spun...cred ca in curand o sa uit ce inseamna cuvantul asta.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
lexi felicitari pentru cel de-al 4 lea dintishor...mai pai de-aia nu doarme saracutza...si de caldura si de durere...ca-ti dai seama cat o chinuie la gingiuta pana-i iese printesei
Dory , ce mai faci tu bun de papa?
vio, cristina si pe voi
noi suntem bine ieri am iesit un pic la tenis, apoi in parc la magazine si seara la burger king...ruxi a vrut la mc si si-a uitat pisicutza acolo nu va zic cum facea cand si-a adus aminte de ea...noroc ca i-a dat alex robotul lui si i-a trecut
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
violeta69 spune:
salut si de la mine,mai tarziu.....ca abia acum mi-am mai revenit!
am terminat si cu nebunai asta de examen....
cu FB
da' dimineata,conform bunului meu obicei am avut ceva probleme emotionale
ei,acum incerc sa ma deconectez de chestiile astea si ma gandesc sa incep sa vopsesc peretii........si as incepe cu camera noastra,ca la Mihnea in camera e mai mult de lucru,acolo tb izolat si peretele exterior,iar la asta nu ma pricep....
lexi,pupici la puiut pt dintisor....
dory,gata,ati adus fetita acasa?!
monica ce fac copii?!
ai mai exersat cu rolele? sa nu le lasi sa zaca pe undeva,sa te antrenezi, ca o sa te intrec
cristina,o sa-ti dau numarul de la psiholoaga(nu am uitat),dar nu inca sa mai merg sa vad ca e serioasa,ca uite zicea ca ma suna saptamana asta(e adevarat ca nu e decat luni si mai e timp pana la final ) si-mi spune de rezultat,dar ....
o seara frumoasa si aveti grija zilele viitoare ca iar se anunta canicula
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
aissa spune:
Ma sperie realmente ce anunta astia cu caldurile astea...urasc caldura excesiva!
Fetelor are careva dintre voi idee (un model) despre cam cum suna o scrisoare de intentie pt master? Nu gasesc nici un model
Bulgaria, 2007
monica-elizabet spune:
vio...bravooo!!!! felicitari!!!!
spor la treburile gospodaresti
cu rolele nu am mai iesit ca am avut alte "sporturi" da nu ma las ca vreau sa fiu cea mai tare din rahova (impreuna cu tine bineinteles)
cris, eu nu stiu...poate te ajuta fetele
la mine miroase a paine in casa de-mi vine sa lesin pe jos de pofta...aia astept sa iasa din masina, am facut prajiturica krem a la krem si un ghiveci de legume...eu am papat asa gol dar ceilalti au papat cu fripturica...in rest...nimik nou...
monica
Dory232002 spune:
Lexi, felicitari pentru dintidorul nr. 4, imi pare rau ca inca nu sa linistit micuta, probabil ii mai iese ceva dinti, sa nu aibe vreo explozie dentara, asa cam are alexa de obicei si de-asta spun ca stiu ce inseamna,
Monica, ma bucur ca va-ti distrat ieri, si Alexa si-a pierdut sapt. trecuta pe COCOLINO, un ursulet cu care dormea, iar cand sa culcat mi-l cerea, si ia-m explicat ca la pierdut, la uitat repede.De mancare am facut ieri niste carme de porc la cuptor si aseara nu am mancat ca am comandat pizza, asa ca in seara asta vom manca cu cartofi prajiti si salata, iar maine intentionez sa fac o supa de rosii fie cu galuste fie cu taietei.
Violeta, da am luat-o dimineata acasa, pt. ca mama trebuia sa se duca la servici.
Va pup.
Dory232002 spune:
Cristina, nici eu nu stiu...., dar daca afli, sa ne spui si noua cam cum suna ca sunt tare curioasa.
monica-elizabet spune:
dory cum faci supa de rosii din rosii proaspete sau suc de rosii?
eu de muuuult nu am mai facut din rosii proaspete(cel putin aici oricat de proaspete sunt rosiile au mijlocul tare) si cand mai zice ruxi ca vrea supa rosie ii fac din suc dar mi-e cam frica sa nu o apuce stomacelul...tu ii dai alexei?
mai si la galuste am o nebuneala...nu-mi ies si pace cred ca am prins frica sa le fac
monica
Dory232002 spune:
Neata!
Monica eu fac supa din rosii proaspete, niciodata nu am facut din suc de rosii, si da, ii dau si Alexei din ea, pana la urma am facut-o cu taietei pt. ca am constatat ca nu am gris in casa , eu de regula dupa ce folosesc grisul la ceva arunc restul ramas.
Am facut-o asa:
-ceapa, morcov, ardei gras si capia si rosii.
Le-am spalat si curatat, le-am taiat in 4 si le-am pus la fiert initial fara rosii, cand am crezut eu ca sau fiert am adaugat rosiile intregi, destul de multe(1 - 1,5 kg.), si le-am lasat sa fiarba in continuare.Cand rosiile sunt fierte, pasezi tot zarzavatul printr-o sita in zeama in care au fiert, apoi le pui sa mai dea in clocot pe foc si adaugi taieteii sau galustile iar la sfarzit pui patrunjelul tocat marunt, bineinteles ca la fiert pui delikat sau sare, ce folosesti tu deobicei.