Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, merci, intradevar, nu aveam cum sa stau linistita, ca doar de-asta am lasat-o la ea, dar macar mi-am facut si eu treaba in liniste, aseara am strans in mare prin casa, iar astazi de cand ma-m trezit am gatit, maturat - spalat pe jos, spalat vase, sters praful, calcat, acum deja sunt obosita, intru sa-mi fac un dus si sa ma odihnesc putin.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR DIN RAHOVA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu ziceam ca fac o inghetzata azi(desi sunt atatea sortimente pe piata vroiam eu un speciala) dar am o lene si nu cred ca fax nimik...aman pe maine
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta

ps eu nu reusesc sa intru pe link-ul dat de diplodocus sanatate multa sotului

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am si eu o lene de zile mari. Dimineata am facut curat, nu la modul serios, aspirat doar, spalat prin baie, am calcat si acum cand ies astia 2 afara trebuie sa fac ceva de mancare sa aiba Ale maine si poimaine, cred ca fac un ostropel ceva.
Am intrat pe link-ul lui diplodocus, sanatate multa sotului, putere si sa dea Dumenzeu sa se refaca rapid si total!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

cris pai tu cica n-ai facut nimik si cand colo esti pe langa mine care chiar am lenevit...eu sunt cu rushii in vizita si cred ca si de la asta mi se trage...
ostropel... eu azi mananc sarmale ca a facut prietena mea

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor...

monica unde crezi ca am fost azi?!
in Cismigiu cu hidrobicicleta!
am ajuns dimineata(vorba vine!) pe la 11 si nu era nimeni,ne-am urcat noi hotarati in ea si da-i sa mergem,si da-i si lupta,si da-i si lupta!!!,hidrobicicleta se invartea in cerc....ne-am invartit asa pana m-a apucat nervii si am strigat la un nene de pe mal ca nu merge...
i-am spus: "m-ati vazut pe mine femeie si mi-ati dat-o pe asta stricata ca sa ma chinui cu ea,sa veniti sa ma luati de aici ca nu mai pot ajunge nici la mal"....
si vine nene cu o barca la noi si zice:"doamna,nu are nimic trage-ti de maneta ca sunteti dezechilibrati(mai mult eu ) si uite ca apoi am invata sa trag de maneta,cand o lua in stanga trageam in dreapta si invers
da' m-am legat de bietul om !!!!
ne-a mai ramas juma de ora de plimbat
apoi am ascultat fanfara si a fost si o soprana care a cantat super,pe urma am fost la mac.....si apoi acasa la somnic!

a,am uitat,cand eram in hidrobicicleta....Mihnea zice"mami,hai sa mergem si pe langa tasnitoarea din mijlocul lacului sa ne stropeasca putin"
si cand ajungem langa ea,trage asta mic de maneta si o luam exact prin mijlocul tasnitorii....
ne-am facut fleasca de ziceai ca am facut 3,14-3,14 pe noi
da' ne-am uscat asa in aprox 1 ora

va

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

mama vio ce m-am distrat cand ai povestit...deci pana la urma ati facut-o si pe-asta bravo felicitari deci n-a sarit mihnea in apa...a vazut ce baiat cuminte ai
da mihnea reusea si el sa dea la pedale?
va pup pe amandoi si ma bucur ca v-ati simtit bine azi...noi abia acum facem planuri de plecare dar inca nu stim unde aterizam

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,de sarit n-a sarit,da' voia sa se ridica sa ia frunze dintr-o salcie care era aplecata pe lac
eu am incremenit si apoi(ca mi-am revenit instantaneu)am dat un strigat
la pedale am dat numai eu,ca el voia maneta,de asta si ne-am invartit atat in jurul cozii
ca dupa ce a vazut ca nu poate,am incercat si yo...si evident ca am l-am certat degeaba,de fapt nu stiam noi sa navigam

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

adica tu(nu stiai) ca daca-l lasai pe el poate mergea
bine ca v-ati descurcat pana la urma...ce-as vrea sa merg si eu pacat ca n-am reusit atunci
ca ma
pupici

monica

Mergi la inceput

neata'
pup pe toate

monica

Mergi la inceput