Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 24

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
lexi ma bucur ca ati dormit mai bine
Dory, sa te odihnesti la pranz
Vio...ba io strigaaaaaammmm
da...si lui alex ii place sa ma ajute la bucatarie de multe ori chiar ma enerveaza si-l trimit de-acolo.
de multe ori le fac coca din faina cu apa si putina drojdie si-i las pe ei sa o framante, zici ca-s niste mici brutari, apoi isi fac papushi woo-doo, construiesc ca si cum ar fi plastelina si apoi le-o bag in cuptor si mananca de zici ca e cea mai buna prajitura...dar deh...daca-i facuta de ei...e buna
cris, poze de la vio ceva?
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

aissa spune:
Salutare si scuze de raritatea cu care apar. Azi am fost vrednicuta, am profitat ca e racoare si am copt vinete si faca si o mancarica pt Ale (ca sa o arunc de altfel ca nu mananca nici sa o bati).
Monica ce poze de la Vio??? Nu percutez la ora asta... Daca te referi la Viovio nu stiu nimic, nici nu am vorbit cu ea, ii dadusem mesaj duminica, am asteptat sa intre fie aici, fie pe YM (unde am vazut-o putin on line), fie pe ALTFEL, dar nimic...nu stiu ce e cu ea, sper ca e ok.
Sa ma laud si eu (desi nu e nimic de lauda ca n-am dat examen): sunt admisa la master hihihi, cu 9,17....
PS: de ce si-o fi inchis Miag contul??

violeta69 spune:
Cristina,felicitari si la mai mare....noroc ,ca dai de bat,nu?!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Dory232002 spune:
Cristina, felicitari pt. reusita!!!!
Ce mai face Ale in afar de faptul ca nu prea mananca cum trebuie??

monica-elizabet spune:
wow cristina, felicitari!!!
gata deja m-am imbatat
da, ma gandeam ca ai fost la petrecere la ea...de-aia te-am intrebat...vroiam sa vad "popor din rahova" adunat
nu stiam ca mia si-a inchis contul, imi pare rau... pe toate
monica

aissa spune:
Am vazut la anunturi, la subiectul cu conturi inchise la cerere si am ramas surprinsa.
Cat despre "reusita" mea e aiurea rau sa ma laud dar deh.... Masterul e pe taxa, s-a facut doar o medie intre nota de la licenta si "dosar" (CV +scrisoare intentie), sunt pe locul 41 din vreo 124 asa ca tot sunt tare . Acum 2 ani cica invat, e la forma la distanta asa ca o sa ma duc doar la examene.

monica-elizabet spune:
esti tare...pana la sf o sa ajungi prima din serie
monica

anangel_lexi spune:
Aissa, felicitari!
Ce bine ca ploua!!! A dormit Maria ca un pruncusor (ce e) nu s-a trezit decat de vreo 2 ori azi-noapte! De si-ar face un obicei din asta...
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)