Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 16

aissa spune:
Noi aseara nu am avut curent, de la 8 la 1 noaptea. Ale a mai facut nitica febra...sa vedem azi...
Bulgaria, 2007

anangel_lexi spune:
Neata tuturor.
Monica, multumim Sunt fericita ca a sunat Cristi la una din firme si i-au promis ca pana sambata de instaleaza AC.
Si acum sa sarbatoriiiim: va invit la cate un sau
(dupa gust) si la o
. Motivul: de luna viitoare incep lucrul la alta firma pe un salariu mai bun! Sunt asa de fericita!!!!!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

violeta69 spune:
bravo lexi,ai vazut ca se poate?!
felicitari si sa-ti fie mult mai bine acolo...
Cristina,pupici pt Ale....si sa nu mai faca febra!!!
Dory,monica
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

anangel_lexi spune:
Multumesc Dory si Vio! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

andre_ea spune:
Lexi, felicitari pentru job!
Cris, io ma mir ca la noi merge bine curentul. Ca era un obicei ca o data la vreo 2 luni sa se mai opreasca cateva ore. Cred ca as muri fara aer conditionat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
noi am dormit ca niste puturoase azi, la 10,30 ne-am trezit...baietii s-au trezit de dimineatza, au facut cafelutza
lexi, felicitari pentru noul job, ma bucur ca ai reusit
cris, ma bucur ca ale se simte mai binishor, ati gasit antibioticul pana la urma?(dar ce era de nu se gasea?)
vio, de voi nu mai zici nimic?
andre-ea gata pregatirile pentru co?
dory, ce-ai mai facut tu bun de papa?
eu ieri am facut niste cornulete din acelea moi si pufoase si am combinat cu reteta cristinei cu shunca si cascaval...au iesit bestiale mananca astia mici in prostie si eu pe langa ei
aseara mi-a tocat alin niste mushciuletz de vita si am facut chiftelute sa le am pentru azi...de unde... s-au repesit in ele aseara si au papat noroc ca au mai ramas si pentru azi...
asa se intampla la noi daca fac multe le arunc daca sunt putine atunci ar manca
ieri am tras si o tura cu rolele dar scurta...doar asa pe-aici pe-aproape cat sa nu-mi pierd antrenamentul si sa ma intreaca vio
va pup pe toate sa aveti o zi buna
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

aissa spune:
Lexi felicitari!
Antibioticul l-am gasit, e unul nou, la fel ca sumamedul dar se numeste AZRO. De azi noapte de la 2 jumate pana acum nu a mai facut febra dar are muci sus pe sinusuri si o ineaca aia si stranuta, dar daca oprim AC e groaznic.
Bulgaria, 2007

Dory232002 spune:
Monica, sa-mi dai si mie reteta de cornulete de care spuneai, eu am facut dimineata o ciorba de legume iar in seara asta am prajit cartofi cu oua ochiuri , branza si salata de rosii, maine trebuie sa fac felul II si sincer nu stiu ce sa mai fac, poate niste snitele.
Plz. vreau si eu o reteta de budinca cu fructe
Cristina, pe micuta.

monica-elizabet spune:
dory, uite reteta de cornulete aici
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11297
(eu in fiecare triunghi am pus un triunghi de sunca si unul de cascaval) dar le poti umple si cu ciocolata, cu rahat...merg cu orice
reteta de budinca cu fructe nu m-am dumirit inca ce vrei sa faci...sa fie budinca si cu fructe deasupra? ca asa e cel mai simplu cumperi budinca de la amgazin o prepari dupa instructiunile de pe spate si pui fructe deasupra...dai un pic la frigider si gata!
dar parca tind sa cred ca n-am inteles
eu acum am facut niste saratele pentru astia mici pentru noi o salata de legume cu ton ca parca-i pacat sa-mi bat joc de 2 ore de tenis
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)