Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cris chiar am vazut o emisiune la tvr despre AC si temp mare de afara
trebuie avut grija cand intram in casa sa nu fie diferentza mai mare de 5-7 gr...adica daca afara sunt 40 de gr in casa sa lasam 32 grade si apoi scazut incet, incet cate un grad...sa nu fie diferentza brusca de temperatura findca ziceau ca s-au confruntat cu f multe faringite de cand a aparut canicula.
eu una recunosc cand plecam de-acasa lasam AC-ul deschis si cand veneam gaseam o frigaraie...deci greseam
ce mai face Ale, cum se mai simte?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A facut febra si azi noapte pe la 3. Dimineata nu, dar e cam maraita si cred obosita, ca acum vad ca s-a suit in pat. Am jucat fotbal pana acum, ca nu m-am dus la munca. Sun dr pe la pranz ca are program de la 13 si sper sa vina inainte de cabinet la noi...ca sa nu o scot pe ea pe focul asta.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

mama, fetelor, ce-ati mai scris in week-end!!!
Aissa, imi pare rau de Ale, cum se mai simte?
Si noua ni s-a parut aseara ca Maria ardea putin, nu i-am luat temperatura dar am articulat-o imediat cu Panadol. Si noi am tinut-o tot week-end-ul in poponetul gol, doar seara la culcare i-am dat pampers.
Sambata am fost la Carrefour si am cumparat un aparat de AC, in sfarsit. Acum sa vedem cand vor veni sa ni-l moneteze.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Uf, Cris, imi pare rau ca e Ale bolnavioara! Sanatate multa!
Dory, condoleante!
Imi place ca v-ati distrat in week-end.
Fetelor, jobul nu e nou, e tot acolo, doar ca voi face altceva. Am primit si prima palma: salariul nu mi-a fost aprobat, mi s-a dat unul mai mic. Din pacate nu prea am ce zice. Sper ca in noua pozitie sa invat multe si de aici mai vad eu.
Vineri plecam la mare. N-am reusit sa mai slabesc si mi-e ciuda ca o sa arat rau in costum de baie. Imbracata cu haine nu mi-e chiar asa rushine. Astept cu nerabdare un colet La redoute, ca mi-am comandat vreo 2 fuste pentru mare, sper sa vina saptamana asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Am sunat dr acum dar nu parea dispus sa faca vizite la domiciliu. O fi si el aglomerat... A zis sa mergem pe varianta cea mai probabila: deshidratarea. Ea iese afara, face pipi de vreo 2-3 ori pe zi, noaptea nu stiu, dar nu pot zice ca a baut zilele astea mai multe lichide decat de obicei. Mi-a zis sa incerc sa-i dau cat mai mult sa bea, avand in vedere ca nu are stare proasta, mananca, se joaca, si daca mai face sa o vada. Asa ca daca mai face febra la pranz o sa ma duc diseara la el sa o vada.
Andre_Ea abia astept sa vii de la mare, sa faci multe poze!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, multumesc pt. condoleante.
A fost ingrozitor de cald, nu mi-am revenit nici acum.
Am citit in graba ce ati scris.
Cristina, imi pare rau de Ale, sa ne tii la curent cu starea ei.
Fetita unei prietene sapt. trecuta a facut febra si nu are Ac., a fugit cu ea la Budimex la urgenta ca ia fost frica sa stea cu ea asa pe caldura asta.Ia spus ca din cauza caldurii ft. mari, unii copii sunt mai sensibili si fac febra, si ia gasit si un inceput de rosu in gat.Pe langa reteta ia spus sa ii dea fetitei pe extremitati(maini, picioapre), cu otet aromat( asta pt. feba).
Va pup pe toate, acum fug ca am de calcat.

Mergi la inceput

A venit pana la urma dr sa o vada, are rosu in gat desigur, dar a zis ca nu de la AC neaparat. Mai mult a zis si el ca daca oprim AC transpira si o ia un curent si tot raceste... Suntem cu antibiotic dar tb sa il si gasesc, am fost aici la City si nu il aveau.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Cristina, bine macar ca acum stii exact ce are si ii administrezi tratamentul corect, pe micuta sa-i treaca durerea de gat cat mai repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am avut treaba toata dimineata, am gatit, am aspirat, curatat prin baie si bucatarie, hranit copilashii, apoi pe-afara si uite-asa am tot deschis pc-ul si-l inchideam din lipsa de timp.
cris, sanatate multa, bine ca stiti de la ce e febra.
dory, spor la treburi
lexi sa stapaniti sanatosi AC-ul
Vio, te-ai apucat de zugravit, cum merge?
andre-ea, super misto ca plecati la mare...distractie placuta
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Neata!

Mergi la inceput