Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica sa stii ca intr-o seara am mers eu cu Ale sa vedem daca e vreun parculet din ala rasarit la mama ta la bloc (din pacate pt noi e o frumoasa parcare facuta) si Ale mi-a zis: "aici sta Ruxi".

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da cris mi-a zis mama cand voi erati la mare(am scris eu aici la vremea respectiva ) ca a fost scandal ca unii vroiau parcare, altii parc si pana la urma s-a facut parcare
ruxi intr-o zi legana singura un lant din ala de la un loc de parcare si zice asa faceam cu ale

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ruxi intr-o zi legana singura un lant din ala de la un loc de parcare si zice asa faceam cu ale

monica

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

noi ne-am adunat de pe drumuri si acum ne indeletnicim cu activitati casnice...mie una sincera sa fiu imi face cu ochiul frigiderul

monica

Mergi la inceput

Ale a fornait toata noaptea si mi s-a parut cam incinsa la frunte de cand s-a trezit... Am un termometru suzeta dar nu-l tine in gura sa-i masoare pana la capat, ajunsese insa peste 38..... Asta imi lipsea, am imbolnavit-o cu AC si acum cum dumnezeu ii scad temperatura cand e groaznic deja in casa...???? I-am dat Nurofen....nu mai pot de nervi,, sunt asa suparata!!!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

buna fetelor,
of cristina imi pare rau ca ale a racit si sanatate multa, pune-i ciorapei cu otet
eu de-aia tot zic ca nu-i bine sa mearga AC-ul in camera cu copil mic(eu una om mare nu-l suport in aceeasi camera, imediat incep sa-l simt cum imi intra in cap, in creier, ma ia durerea de masele, de urechi...tot)...eu ii dau drumul dar numai daca sunt sigura ca nu stam in zona...
nici ruxi nu mi-a dormit bine azi noapte, a speriat-o zapacitul asta mic de alex... ca ruxi se tot ducea in camera unde deseneaza el si ca sa nu se mai duca sa-i strice desenele i-a zis ca acolo e bau-bau si a si facut asa un zgomot ascuns fiind...asta mica s-a speriat si a visat toata noaptea urat a venit la mine in pat(ea care nu doarme decat singurica in patul ei) si cum simtea ca vreau sa ma dau jos incepea "mami nu acolo e bau-bau " azi trebuie sa-l pun pe alex sa-l bata pe bau-bau sa-l trimitem la el acasa, sa-l omoram sa-i facem ceva...ca asta mica deja nu mai merge pe hol spre camera aia...zice e bau-bau asa ca sunt cheauna...abia pe la 5 dim s-a dus in patutul ei...ma durea capul, la 3 dim am luat un nurofen forte ca nu mai puteam simteam ca mor de durere...
azi am preparat "mici" in casa (cu condimente cumparate in orash) si facem un gratarel...abia astept sa vad cum ies...painea trebuie sa iasa si ea din masina, miroase in casa de-ti vine sa mori de asa ca nu se mai pune problema de slabit sau mentinut greutatea
celelalte fete pe unde sunteti?
va pup pe toate si va doresc o Duminica placuta

monica

Mergi la inceput

Am culcat-o la pranz bine-mersi, s-a trezit tot fierbinte, 38,2 avea... Nici nu mai sunt sigura ca e racita, ca totusi nu-i curge nasul, nu tuseste, de fapt nu vad nimic la ea decat febra....si asta ma sperie ca nu stiu cu ce ma lupt.

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,
cristina da-i totusi ceva de febra,sa nu aiba rosu in gat...poate a baut ceva mai rece si de aici febra....
la copii mici si din nimic se face febra

monica,pai si voi n-ati avut de lucru cu bau-bau asta!
vezi ca e cu doua taisuri....
cum au iesit micii?!

noi am fost la wather parck,si au stat copii astia numai in apa aproape 6 ore....
e frumos acolo,macar ca in alta parte in Bucuresti nu ai unde sa te bagi sa mai scapi de caldura!
in afara de faptul ca e cam mult clor in apa,restule bine....a,si e destul de scump...iar ceea ce te termina sunt bauturile,ca a trebuit sa tot cumparam....
nu-s prea scumpe,de ex o sticla de apa la 500ml costa 3 lei,dar adunate asa...cu totul pt 2 persoane se face de 100 lei(1 mil vechi)
si noi inca nu am mancat,ca eu vreau sa fiu ...manechin (mai am timp,nu?!).....

voi cum suportati caldura?

va si sa aveti o saptamana frumoasa...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Are din nou febra acum si vad ca la pasa i-au aparut niste bubite rosii mici. Nu stiu daca or fi de la caldura sau ca a stat toata ziua in fundul gol si a tot calarit calul, jucarii, care mai de care mai cu praf pe ele (n-am mai stat o zi intreaga in casa de nu stiu cand asa ca a ravasit azi tot) sau ii iese ceva...

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

cris, nu stiu ce sa zic...continua sa-i dai antitermice din 4 in 4 ore panadol cu nurofen, sti tu schema chiar daca e sa fie vreo bolicica a copilariei mai mult de tinut in casa, antitermice si panadol daca o mananca nu ai ce sa-i dai mai mult(in cazul in care apare eruptie solutie din aia mentolata) dar oricum daca Doamne fereste apare ceva mergi cu ea la dr si-ti zice ce si cum...pana atunci insa nu trebuie tinuta cu febra.
la "pasa" poate sa-i fi aparut asa cum zici de la caldura sau ca a stat pe diverse chestii...uite-asa face si ruxi si ma dispera...mie nu mi-e frica asa de tare de bubite cand sta fara chiloti ci sa nu se loveasca acolo
poate sa fie si de la roshu in gat...of Doamne cand or creste si ele sa ne zica clar ma doare in cutare loc...
sanatate multa si aveti grija de voi
violeta, ma bucur ca v-ati distrat in parculet...adevarul ca acum oriunde ai incerca sa mergi tot cam 1 mil te costa.
micii au iesit bunicei(nu ca cei din magazin) dar sotul zice ca astia-s mai buni(ca stim ce am pus in ei)
acum prajesc seminte ca sa ma simt ca-n rahova si fug la tenis(le fac ca sa am ce sa halesc cand stau pe margine)
va pup pe toate
noapte buna si somn usor

monica

Mergi la inceput