Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata vio ...ti-o dau tie ca sa nu ma ingras eu

fug prin bazar sper sa nu cheltuiesc multi bani
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, spor la cumparaturi, la intoarcere sa ne spui ce ai targuit,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica,nu multumesc....am facut chec
si mai zic ca vreau sa slabesc....da' am facut pt copil!!!
mai am timp pana plec la mare.....sa dau jos de pe talie,sa ma vezi atunci
cum adica mergi la bazar si speri sa nu cheltui banii?!
poate daca-i lasi acasa,asa sigur nu cheltui....

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

ca tot nu ne apucam de baie pana nu se termina meciul am intrat sa va salut... mor de cald, acum am venit din parc, e ok afara la ora asta dar ma termina programul...nu dormim noaptea, ne culcam tarziu, ma scol devreme...vreau toamnaaaaaaa

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Nici eu nu am ajuns demult acasa, pe la ora 22 am plecat sa duc fata la mama, si pt. ca era destul de placut afara, ma-m intors pe Petre Ispirescu , apoi am luat-o pe Margeanului in ideea ca poate ma ajunge Adi din urma, ca trebuia sa vina de la servici, si ma ajuns, nu zic nu, fix in fata blocului

Mergi la inceput

Nu am somn...., tocmai cand am ajuns acasa in seara asta ne-a sunat soacra-mea sa ne spuna ca a murit bunica lui Adi, parca am avut o presimtire sa las fata la mama din seara asta, poate vine ei maine cu ea la noi..., oricum noi plecam dimineata la tara, offf, si cand ma gandesc pe caldurile astea iar sa imbrac haine negre .

Monicaaaa, nu ne spui ce ai cumparat???sau nu ai cheltuit bani?

Mergi la inceput

of Dory, imi pare tare rau...Dumnezeu sa o odihneasca...vai de tine, cred ca tot pe tine au cazut toate...spor la treburi pe la tara.
de cheltuit bani am cheltuit dar cu masura si alex nu prea e obisnuit cu chestia asta "cu masura" ma refer si s-a cam suparat ca nu i-am laut chiar tot ce a vrut el....
pentru mine am luat o pereche de pantaloni de trening super sexosi (zicea tipul ala ca se numesc tip bailarina cum o fi asta nu stiu...sunt mulati sus si de la genunchi pana jos sunt drepti...dar ma avantajeaza cat de cat...) asa ca sunt o bailarina grasulina si un maieutz de la puma ca sa "dau" bine pe role si sa fiu mai sexoasa ca vio mai eu glumesc sper ca nu te superi ca nu-i in intentia mea asa ceva...doar dau si eu din gura pe-aici...
ah vio daca ai sti ca in fiecare zi ma gandesc cum ieseam noi in parc si ce super era si mai ales cum ar fi fost daca ieseam noi toti pe role da las ca pana la anulabia prindem experienta...
cris, te cred ca esti obosita la asemenea program...ai grija si odihneste-te.
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata...deja sunt treaza ca am dormit pe canapea si ma rupe spatele. M-am uitat pe prognoza pe 10 zile si rau am facut ca desi stiam ca pe marti era anuntata o "racorire" fiind doar 35 grade acum vad pana pe 30 (atat e maxim) numai 41 cu 25 grade noaptea. Ma ia cu lesin!!!!

Dory imi pare rau! Condoleante!

Bulgaria, 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fetele...

monica,deci esti sexoasa?!ti-ai luat pantaloni sexi...hmmmmm
ma,la glume cu "sexoasa" imi place.....ma gandesc sa ma apuc si yo....sa fiu sexoasa!!!

Dory,condoleante...Dumnezeu sa o odihneaca!

cristina eu deja sunt super stresata de la canicula asta,pana la finele lunii nu stiu cum o sa mai suportam....dar partea proasta e ca si august o sa fie la fel....asa ca

va pup si sa aveti o zi buna,

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

buna fetelor,
cris las' ca te aud eu cand vine toamna cu ploile ei...ah ce bine era asta vara
violeta, pai ce mai astepti? esti
ati fost in parcul ala?
mai e asa simpatica ruxi il aminteste mereu pe mihnea, pe ale,mariuca...isi inchipuie tot felul de chestii, isi aduce aminte de ei...aici cam duce lipsa de copilashi mici
noi ne pregatim de gratarel apoi iesim un pic in parculetz si tati cu alex merg si la pescuit...
va pup pe toate sa aveti un we fain

monica

Mergi la inceput