Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

ref vit k nu ziceai ca te-ai mutat la dr D fur... mergi la el ca-ti face reteta fara probleme

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Pai numai Tudor e la dr. Furtuna, nu si eu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Stiu si eu daca o fi chiar asa? Raducu e foarte real. Si totusi mami n-are voie sa-l tina in brate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andre-ea, nu conteaza eu zic sa-l suni ca-ti face
sunt haiosi rau astia mici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fetelor....
da' azi dormiti,nu gluma....
ia ca va aduc yo o cafelutza sa va treziti

mai vreti?!

andreea,multumesc....
si bafta la noul job!
cam nasol ca nu ai o sefa buna,e destul de stresant.....insa daca nu esti in acelasi birou cu ea,mai merge!!!

monicutza,ce faci?
mai esti obosita?!

o sa-ti spun cum a fost la wather parck,la anu' mergem cu totii.....

cristina, ce simpatica Ale

pt toate fetele

si weekend frumos

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Vio, si eu am patit de cateva ori sa scriu si sa se duca de rapa tot ce am scris. Azi mi-am procurat cateva lamai, ca sa incep sa beau si eu, poate face si la mine vreo minune, merci de pont.

Cristina , bietul T., de ce a avut parte, si ce haioasa trebuie sa fi fost Ale, fara chilotei.

Monica, am fost la bunica( Alexa le zice : mamaie si tatae, si mai nou ii striga pe nume). Eu am fost la Leonardo sapt. trecuta si nu am gasit numarul ei ce mi-ar fi placut mie pt. ea.Insa acum am vazut in multe locuri sandalute aurii, frumusele foc, cand ia-m cautat eu la nunta nu am gasit

Andreea, merci, concediu placut si sa ne arati poze la intoarcere . Bafta la noul job!

Lexi, bafta la interviu !

Noi azinoapte am dormit cu Ac-ul deschis ca altfel nu se mai putea, si a dormit si alexa mult mai bine, ca un ingeras.Fata unei prietene a facut febra (39), de la caldurile astea, si putin rosu in gat, asa ca aveti mare grija, eu sper sa nu fi luat si Alexa de la ea, ca ea e tare primitoare la chestii de-astea .
Va pup pe toate si sa aveti o zi cat mai racoroasa.

Mergi la inceput

Monica, te penalizez, am tras cu ochiul si am vazut ca la casnicute ai postat deja cateva subiecte pe ziua de azi , iar aici.... neam

Mergi la inceput

MESAJE, NU SUBIECTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Dory spioana erau cum ar veni de ieri mesajele ca ele sunt acolo si noaptea. si ruxi si alex la fel zic dar am crezut ca dati o fuga la mare...mie mi se pare asa "forma" bunica nu-sh de ce...tot asa le-am zis si eu "bunicilor" mei...doar asa folosesc cuvantul
vio, multam de cafelutza sa sti ca in continuare sunt cheauna aseara m-am uitat la Bordertown si apoi nu ma mai lua somnul
am pus sa fac fasole ca cica le era pofta si lui tati si lui alex...insa tare mi-e frica ca iar mananca o data si apoi e toata numai a mea si mai fac o praji din aia cu fructe(pun piersici in loc de capsuni)
in rest...nimic nou suntem pe-aici prin casa cu totii...va pup pe toate si va doresc un we fain

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Dory,asa, sa o certi pe monica......si daca nu trebuie

ma bucur ca ti-ai luat lamai,vezi sa te tii de ele....sa nu cedezi ca nu prea e bun gustul....inchide ochii si da pe gat....
dar de slabit nu se slabeste numai cu asta,tb sa eviti sa mananci dulce....asta cat mai putin,sau deloc....poti sa mananci orice,insa in cantitati mici si cat mai des.....
fructele cica si au si ele zahar,deci e bine sa mancam cat mai putine....
legumele sunt bune si in cantitati mari...
portiile de mancare tb sa fie reduse,in sensul ca daca mananci friptura,masura sa fie cat palma ta,iar garnitura de 3 linguri...din ce o fi....
sunt bune si supele ca umplu stomacul....
si cel mai bine e sa te abtii...ca totul pleaca de la minte....
daca vrei sa slabesti,tb sa iti doresti...si e ca si rezolvata treaba!!

la sfaturi ma pricep de minune,la practica insa

monica,mai lasa prajitura....ca ingrase!!!
sau da la altii,asa e cea mai buna....

ma rog,la tine nu e cazul de ingrasare....dar nici sa te culci pe o ureche nu-i bine...ca asa ziceam si eu....ca nu ma ingras niciodata...si m-am facut

va pup

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

, monica, ce-i drept acum mie imi trebuie dojeneala, caci la ora mesajelo , nu ma-m uitat, doar la data.... [zid]

Mergi la inceput